Du læser nu
Links til din weekend-kaffe: januar edition..

Links til din weekend-kaffe: januar edition..

januar-links

Så er det blevet tid til januars omgang af hyggelige weekend-links. Eller. Læsværdige. Seværdige. Den slags, der fortjener at blive flankeret af en kop kaffe og 10 minutters ‘mig tid’. I toget på vej hjem. Søndag morgen inden verden vågner. Eller øjeblikke, der ligner.

de her brownie cookies med karamel og havsalt.. oh they’re happening.

.. den her video fra Kenzas bryllup.

.. hvilket minder mig om det her lille lykkelige tilbageblik <3

.. synes det her er sådan en god idé – perfekt til travle damer.

.. jeg overvejer (med tryk på overvejer), at bage kagen til Cornichonens kage selv. Jeg er derfor igang med solid research på emnet. Pt er jeg noget til buttercream.

.. Men altså – skal jeg være realtistisk, så ringer jeg nok bare til dem her.

.. on another note, har jeg opdateret min tictail – blandt andet med noget af Cornichonens. Ammepude, ligge-autostolen, en vikle, noget tøj etc. 🙂

.. og lidt skamløse selv-promovering, men der er altså hyggeligt – lige her..

.. fine Taza, der får mig til at drømme om at tage til Italien med min lille familie til sommer lige her.

 Kommentarer (3)
  • Acie, hvilke jeans skal man mon købe hvis man gerne vil have et sort par med kig til anklerne? Skal man bare bestille sin almindellge størrelse, eller skal man bestille dem lidt kortere end normalt? Håber du kan give et godt råd, jeg er helt hooked på at få et par! (Og har endnu aldrig haft).

  • “bage kagen til Cornichonens kage” – der må være et eller andet der er smuttet i svinget. Måske barnedåb? 😄

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top