Du læser nu
Bløde udsalgsfavoritter i grå og armygrøn..

Bløde udsalgsfavoritter i grå og armygrøn..

outfit-puf-jakke-army-4-of-4-2

Tidligere på ugen lokkede jeg Cornichonen og hendes far med på udflugt – ikke nogen stor udflugt, for hendes far arbejder jo, og det var altså noget, der skulle kunne klares på et par timer. En tur i BabySam blev det til, efterfulgt af takeout fra KiinKiin Bao Bao på Vesterbrogade.

Og sidstnævnte kan altså godt anbefales. Virkelig godt endda. Jeg er for tiden lidt bidt af en gal Bao og dem Kiin Kiin præsterer var helt fænomenalt gode. Så gode, at jeg allerede går og plotter, hvordan og hvornår jeg kan lokke mand og barn afsted igen.

Og i dagens anledning var jeg altså hoppet i hele to udsalgsfavoritter fra H&M – nemlig sweatshirten hér og dynejakken hér. Tasken er fra Chanel (men står den slags extravaganza ikke lige på programmet, så er den her ikke noget dårligt alternativ), skoene er gamle favoritter fra Isabel Marant og jeansne er et gammelt par Ridley’s.

outfit-puf-jakke-army-1-of-4-2

outfit-puf-jakke-army-2-of-4-2

outfit-puf-jakke-army-3-of-4-2

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top