Du læser nu
#Onsdagsønskelisten…. på en torsdag;)

#Onsdagsønskelisten…. på en torsdag;)

080218

… men jeg regnede ikke med, at vi var så nøjeregnende, at det ikke gik alligevel;) Og ugens tema centrerer sig i middelsvær grad om de nye støvler (nr 6) jeg kom til at købe (“kom til”…. hva’ er det for noget pjat, at skrive!?) forleden dag her i München. Kender I ikke det, når man får købt noget og ikke kan lade være med at gå og tænke på, hvor pæææænt det nu ville være til dét, dét og dét!? Sådan er det lidt med dem… Og derfor er ugens tema altså noget med grove støvler, feminie kjoler og chunky strik..

 1. Oversize strik, god til jeans (.. og støvler)
 2. Fin og feminin kjole med plisseringer
 3. Kjole med flæser og guldprint
 4. Pæne, klassiske sunnies
 5. Nederdel med plisseringer 
 6. Grove støvler med feminine detaljer – som bonus-info kan jeg fortælle, at de er super gode at gå i.
 7. …. den haunter mig den sweater – hvorfor er modellen lavet til hobit-mennesker!? Ærmerne går mig til albuerne og den stumper et sted oppe under navlen. Suk.
 8. Er strangely attracted til den her farve fortiden – “the unicorn color…”..
 9. Pæne jeans i pæn model og pæn vask
 10. Fin blomstret kjole
 11. Lang, semi-sheer kjole – sådan et ‘ekstra lag’-agtig.. Pæn.
 12. Samme model som nummer 3 – bare i nude og på udsalg til 130kr. Whoa.
 Kommentarer (2)
 • Jeg havde samme tanke som Rikke; at du skulle skanne dit netværk og hooke up med en strikker, der kan lave sweateren til dig ☺️ Har også set modellen (i hjemmegjort version på IG), og det ser bestemt ud til at blive fint, hvis man er lidt ferm med pindene. Ren win-win sweater der passer andre en hobbitter, i den farve du vil – og nok også lidt billigere 😉

 • Du har tidligere skrevet at både din mor og svigermor strikker. Kunne du ikke lokke en af dem til at strikke en Ganni-inspireret trøje til dig? Man kan købe mønster til ret mange, godt nok på norsk, og der er en hel facebook-gruppe, hvor man kan få hjælp. Den du har der hedder Kristianes Høstgenser.
  Og så kan man vælge lige den farve garn man ønsker sig.
  Jeg har selv strikket den med bølgemønsteret på kroppen, og der lavede jeg den en bølge længere på kroppen, men ærmer lavede jeg som opskriften, fordi jeg ikke kan lide for lange ærmer, men ikke ting der stumper på kroppen.
  Den stod mig nok i ca 350 kr og en del timer selvfølgelig. Den er blevet SÅ fin!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top