Dagens #strollermom.. – ACIE
#Onsdagsønskelisten.... på en torsdag;)

Dagens #strollermom..

acie-munchen-hafnium-parka-1-of-8

Tchüss fra München – vi nyder virkelig ferien, som Cornichonen og jeg er tyvstartet på, mens far har travlt med at arbejde. Det er derfor vi er her – Skjorten havde møder, og når nu vi skulle på ski i næste uge, var det en god måde at ‘bryde’ turen lidt op på. Og det er trods alt sjovere for Cornichonen og jeg, at være med far på business trip end at gå rundt derhjemme alene.

støvler – Zara // jeans – ASOS // sweatshirt med skjorteskørt – H&M // Parka – Hafnium // Solbriller – Celine

acie-munchen-hafnium-parka-3-of-8

Det her er ret meget uniformen – bortset fra en enkelt solskinsdag, så har vejret været lidt kedeligt (og koldt), så jeg er lykkelig for, at jeg tog min parka med. Den er en lifesaver og dejlig varm.

acie-munchen-hafnium-parka-6-of-8

Støvlerne er de nye jeg viste frem på ugens #onsdagsønskeliste igår, og de er virkelig et hit. Praktiske, smarte og behagelige – og udstyret med praktisk lynlås bagtil, så de er lige til at hoppe i, når afkommet er pakket i vognen og viser tegn på utålmodighed (.. hvor har hun det fra!?).
acie-munchen-hafnium-parka-5-of-8

Idag er vores sidste dag i München, så dagen skal bruges på at få pakket alle vores sager lidt sammen igen. Der er ca. 2,5 times kørsel til dér hvor vi skal stå på ski, og vi regner med at time det med Cornichonens formiddagslur (så hendes mor slipper for at sidde på bagsædet og agere alt for meget pauseklovn…. Man bliver træt af at synge Lille Peter Edderkop efter de første 20-30 gange;)….).
acie-munchen-hafnium-parka-8-of-8

 

3 kommentarer

 • I see you really enjoyed Munich! Have fun skiing holidays!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Ha! Herhjemme kører vi vekselvirkning mellem Lille Peter Ederkop og Jeg er en lille undulat. Jeg tror måske jeg nærmer mig de 500 + gentagelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Virkelig hyggelig måde at gøre det på – jeg håber I får en super dejlig skiferie. Er meget misundelig på alle dem, der skal afsted. Jeg vil også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Onsdagsønskelisten.... på en torsdag;)