Du læser nu
Dagens #strollermom..

Dagens #strollermom..

acie-munchen-hafnium-parka-1-of-8

Tchüss fra München – vi nyder virkelig ferien, som Cornichonen og jeg er tyvstartet på, mens far har travlt med at arbejde. Det er derfor vi er her – Skjorten havde møder, og når nu vi skulle på ski i næste uge, var det en god måde at ‘bryde’ turen lidt op på. Og det er trods alt sjovere for Cornichonen og jeg, at være med far på business trip end at gå rundt derhjemme alene.

støvler – Zara // jeans – ASOS // sweatshirt med skjorteskørt – H&M // Parka – Hafnium // Solbriller – Celine

acie-munchen-hafnium-parka-3-of-8

Det her er ret meget uniformen – bortset fra en enkelt solskinsdag, så har vejret været lidt kedeligt (og koldt), så jeg er lykkelig for, at jeg tog min parka med. Den er en lifesaver og dejlig varm.

acie-munchen-hafnium-parka-6-of-8

Støvlerne er de nye jeg viste frem på ugens #onsdagsønskeliste igår, og de er virkelig et hit. Praktiske, smarte og behagelige – og udstyret med praktisk lynlås bagtil, så de er lige til at hoppe i, når afkommet er pakket i vognen og viser tegn på utålmodighed (.. hvor har hun det fra!?).
acie-munchen-hafnium-parka-5-of-8

Idag er vores sidste dag i München, så dagen skal bruges på at få pakket alle vores sager lidt sammen igen. Der er ca. 2,5 times kørsel til dér hvor vi skal stå på ski, og vi regner med at time det med Cornichonens formiddagslur (så hendes mor slipper for at sidde på bagsædet og agere alt for meget pauseklovn…. Man bliver træt af at synge Lille Peter Edderkop efter de første 20-30 gange;)….).
acie-munchen-hafnium-parka-8-of-8

 

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top