Du læser nu
En ny jeansgarderobe til en ny (mor)krop..

En ny jeansgarderobe til en ny (mor)krop..

ellos-jeans-6-of-10annonce

Jeg har ikke helt vænnet mig til den. Morkroppen, that is.”Der sker ligesom noget i dét område” sagde én af dem vi var på skiferie med (og som har to børn på hhv 3 og 7), og gjorde en malende bevægelse med hænderne omkring hofterne.

Og ja. Det gør der. Og det er ikke fordi jeg som sådan er træt af det – det nye hylster. Jeg er ret begejstret for, hvad min krop har præsteret (som jeg tidligere har fortalt, så følte jeg mig ca. som den mest badass mor i hele verden, da jeg havde født Cornichonen og jeg lapper stadig lidt anerkendelse i mig, når medmødre hører hvad hun vejede, da hun blev født..) og iøvrigt stadig formår (for tiden vågner myret hver 3. kvarter. Hele natten. Hver nat. And yet, I’m still alive.. Dét er amazaballs på så mange planer). Men det er bare nyt. Og jeg skal lige finde hoved og hale i det.

ellos-jeans-4-of-10

I starten gik det ret godt – dét med at komme i ‘rigtigt’ tøj. Jeg havde savnet min garderobe helt vildt og glædede mig til at gense nogle af garderobe-favoritterne, som ellers havde været off limits, på grund af bulen. Men min jeansgarderobe var reduceret til 1 enkelt par jeg stadig kunne passe, og pludselig fandt jeg mig selv i samme barselsuniform over and over again.. Leggings Yogapants og en strik.

Og imens gik jeg lidt og ventede på, at det gamle og velkendte agurkehylster ville komme retur, sådan af sig selv. Altså hører man ikke altid at amning og gåture med barnevognen ligesom smelter graviditetskiloene af!? Well, ikke hér, damer. Det er ikke for sjov, at jeg i Februar-listen nævnte dét med, at jeg skal have meldt mig ind i et fitnesscenter igen. Der er intet der ‘bare smelter’ hér.

Men indtil fitnesscentret har gjort sit, har jeg taget konsekvensen af det nye hoftemål og bestilt nogle nye jeans. For det gør mig heller ikke noget godt, at leve livet i en permanent søndagsuniform. Jeg vil gerne tilbage til ‘mig selv’. Er træt af livet i hestehale og barselstøj – og savner at føle mig som mig. Og ikke kun på ‘garderoben’, men også på noget af det andet.

ellos-jeans-1-of-10

Jeg startede i München – fik ordnet mine bryn og hvilken forskel det kan gøre (for én selv). Fortsatte med at købe nogle nye beautyprodukter i håbet om at få taget makeup på bare engang imellem. Og da vi kom hjem igår, lå der så en pakke med rigtige jeans (altså ikke den slags, der har et bredt jerseystykke som linning) og ventede på mig. Og nej, Rom blev ikke bygget på én dag, og jeg er stadig på barsel, og mit barn sover stadig ikke – så jeg er også realist, og véd godt, at det nok ikke vil lykkes hver dag. Men nu har jeg da i det mindste skabt rammerne for egen succes fremfor det modsatte.

De nye jeans er fra Ellos og jeg har bestilt dem her (som jeg har på på billedet), dem her og dem her. Og jeg kunne sige mange positive ting om alle 3 par (.. ikke mindst om dét par med ‘powerstretch’ – en blid overgang fra leggings yogapants til jeans), men det allerallerallermest positive jeg har at sige om Ellos’ kollektioner er egentlig mere generelt: deres jeans fås i størrelse 34-52. I deres mainline. Og så har vi slet ikke engang nævnt deres plus size linie. Hér er plads til alle. Også os, der altså lige har en periode, hvor hofterne er lidt bredere end normalt. Så tak for dét, Ellos.

I kan se Ellos kæmpe udvalg af jeans hér – og der er -20% på dem i anledning af Brand Days indtil d. 26/2, og det får de fleste af deres egne jeans ned i en pris på 319kr på par. Overkommeligt med andre ord. Jeg overvejer om jeg også skal bestille dem her – nu jeg er igang 🙂
ellos-jeans-2-of-10

 Kommentarer (9)
  • Samme følelse her – bortset fra at det gælder mine BH’er! Har ventet og ventet på at kunne passe de gamle BH’er igen – og nu har jeg måtte indse at det nok ikke kommer til at ske foreløbig så nu har jeg købt en bunke nye i en skål-str jeg har klippet af fra skiltet med det samme :p Men i det mindste føler jeg mig nu lidt mere “normal”…

  • Der var heller ikke noget der smeltede af her! Men der blev så heller ikke ammet så meget… Jeg synes der gik 10-11 måneders tid før jeg følte mig som mig selv igen – meget passende samtidig med at arbejdet kaldte igen og far skulle overtage barselstjansen. Det skal nok komme stille og roligt. Og der er skønt at føle at man er tilbage i sit gamle hylster… Jeg havde bestemt intet imod at være på barsel, men det er stadig en daglig glæde at tage make-up og høje hæle på og tage på arbejde hvor jeg kan drikke min latte i ro og fred… ahh!

  • Åh ja den mor-krop. Og det kan gå begge veje: Jeg er her 11 mdr efter fødslen i kæmpe minus og garderoben HÆNGER.. og det er ikke altid fedt – faktisk slet ikke. Drømmer om lidt flere kg på sidebenene! Og det med opvågning hver 3. Kvarter – har været der. Suk. Men det går over igen. Men hold op hvor er det hårdt mens det står på!

  • Hvordan er de powerstretch i størrelsen både i livet og længden? Jeg er ligeså høj som dig og plejer at bruge 34, men det ser ud til 32 er det længste? Jeg bruger de højtaljede shape fra h@m du tidligere har anbefalet og elsker høj talje, men du synes de her er ok i normal talje?

  • Som mor til en baby på 7 uger var dette indlæg lige hvad jeg havde brug for ❤️ Mit hylster ser også noget anderledes ud, og jeg har netop lidt svært ved at føle mig som “mig” når jeg kun kan passe 5% af min garderobe og ikke har haft make up på siden engang i dec 17😅

  • Jeg har stadig 10kg graviditetskilo jeg slæber rundt på, på trods af daglige gåture på min 5km og fuldtidsamning frem til hun var 10 måneder. Vægten smeltede så absolut ikke af.

  • Åh ja, et er moderrollen, noget andet er kroppen. Tror der gik 5 måneder inden jeg var tilbage i mine jeans. Og jeg kunne godt passe dem, men de sad altså anderledes. Og maven bulede en smule. Så ja, sådan var det bare. Jeg er spændt på hvordan det bliver denne gang. Om ikke andet venter en del havearbejde, så måske det kan hjælpe på sagerne i fremtiden. Vi ser tiden an. Når alt det er sagt, så synes jeg du ser fantastisk ud, Acie. Frisk og glad. Jeg ser ikke den manglende søvn i dit ansigt – ser fine outfit, fin neglelak (jeg savner det så meget!) og et glad ansigt. Og jeg håber snart det vender til bedre søvn med den lille agurk. Jeg mindes vi var igennem det samme kort efter 5 mdr alderen. Tænderne drillede og var læææænge om at komme frem. Hvert fald den første.

  • Jeg husker følelsen – SÅ frustrerende at der bare ikke skete en dyt vægt-wise. Det var først da min søn var 5-9 måneder, at kiloene begyndte at rasle af mig. Jeg gik endda 5 kilo i minus 👊🏻 Så hang in there 💪🏻 Du ser i øvrigt god ud uanset 😊 De 5 kilo kom dog hurtigt på igen, så snart jeg begyndte på arbejde

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top