Du læser nu
Hvad tænker I?

Hvad tænker I?

ellos-jeans-10-of-10

Post-ferie-mandag. Av. Det lyder ikke særlig rart, vel?? Well.. It is, synes jeg. Ude godt, men hjemme bedst. Det var dejligt, at komme hjem. Og dobbeltdejligt, at komme retur med fornyet energi, inspiration og bloglyst. Hurra.

Jeg har stadig et lidt stort projekt hængende over hovedet, som kan stjæle lidt af min tid hér i februar, og dermed gøre tiden mellem indlæg liiidt længere end normalt, men snart kan der sættes punktum for dét, og så burde jeg være tilbage for fuld skrue.

Jeg glæder mig til at tage hul på et fedt forår – spændende samarbejder og masser af idéer til sjovt content. Og mere video. Men hvad vil I egentlig gerne læse/se mere af, om og til? Det er lang tid siden, jeg har fået jer spurgt, men det er fordi jeg mest er bange for at skulle se i øjnene, at jeg ikke kan imødekomme alt og altså gøre alle tilfredse. Jeg ved jo godt, at det er sådan. Jeg plejer bare at leve i fornægtelse;) Nuvel – byd endelig ind med input!

 Kommentarer (15)
 • Det er hyggeligt at følge din barsel og læse om baby. Glæder mig også til din hverdag med job begynder igen. Kan godt lide at følge bloggere der har en helt almindelig hverdag, som de fleste af os læsere kan relatere til og se os selv i. Der bliver færre og færre bloggere, der bevarer deres oprindelige job og i stedet bliver fuldtidsbloggere. Men jeg synes det er mest spændende og hyggeligt at læse med hos jer, der balancerer familie, job og hverdag som flertallet af os læsere. Så gudskelov findes der stadig nogle af jer 🙂
  Elsker også dine indlæg om mode, mad og indretning.

  • Puha – jeg glæder mig ikke til hverdagen begynder igen. Der er heldigvis lang tid til 😉

 • Jeg er helt vild med, at du deler tips og tricks til livet med baby. Mere af det :)! Jeg er selv førstegangsgravid og har nydt rigtig godt af dine blogindlæg. F.eks.: “det ville jeg have købt” og hele ammedebatten. Kunne være fedt at høre mere om, hvordan din mand og dig samarbejder og får hele work-lifebalance til at fungere, når du på et tidspunkt er tilbage på kontoret. Her kunne jeg nemlig godt ønske inspiration. Følger dog med uanset så intet pres herfra 🙂

 • Jeg er faktisk vildt med alt det du skriver om og endnu mere efter der er kommet mere mor/baby indlæg med.. men jeg er også ret meget samme sted i livet.. bare minus karriere.. blev færdiguddannet inden barsel nr. 2. Og så nu til at finde job og dermed jonglere rundt i familie/joblivets glæder. Nå.. sidespor.. er vild med din stil og synes du er mega inspirerende.

 • Tanker om at komme tilbage som chef og have et barn. Jeg er selv chef og er mega meget i tvivl om hvordan barn og arbejdsliv kan hænge sammen.

 • Jeg er mest til de mere “lette” indlæg med bolig, tøj, mad og guides 😊 Det er de indlæg jeg synes er hyggeligst at læse.

 • Jeg er også vild med de personlige og lidt dybere indlæg, men kan også rigtig godt lide hverdagsindlæg om stort og småt. Det kunne også være fedt med flere videoer, gerne “bare” om din hverdag, lidt vlog-agtigt. Selvom det nok tager noget længere tid at lave end de skrevne indlæg.
  Generelt synes jeg bare det er hyggeligt at følge med 🙂

 • Tak for en god og velskrevet blog.
  Jeg elsker dine indlæg om boligindretning, mad og også dine indlæg med dybere overvejelser om hverdagen og livet 🙂

 • Jeg ønsker flere “blik i sidespejlet”-indlæg, færre ønskeliste-indlæg 😊 Synes i øvrigt du gør det rigtigt godt mht samarbejder. Især de indlæg med børn og leg virker rigtigt gennemarbejdede og ikke mindst brugbare.

 • Jeg elsker også dine generelle betragtninger om tilværelsen!
  Og selv om du ikke blander dit voksenarbejde med bloggen, så syntes jeg sådan nogen generelle “sådan jonglerer vi hverdagen”-betragtninger er vildt spændende, fordi vi nok alle har de udfordringer. Både praktiske udfordringer, men specielt også alle de roller (kone, kollega, ven, datter, sig selv osv).

 • Ligesom Lika kan jeg godt li de generelle indlæg og hvor der indimellem bliver reflekteret en smule.
  Derudover tænker jeg på at du indimellem skriver at der er noget arbejde – er det loreal arbejde eller blogarbejde? I så fald at det er blogarbejde, har det så krævet noget ekstra for at din arbejdsgiver har accepteret at du kan arbejde på blog imens du er på barsel men ik loreal? Og det er selvfølgelig helt helt okay hvis du ikke vil dele det. Jeg kunne selv havne i lignende situation på et tidspunkt og derfor er jeg blot interesseret i at høre hvordan andre tackler det med deres arbejdsgiver.

  Derudover elsker jeg bolig indlæggene fra dig

  Ha en dejlig dag 🙂

 • Flere videoer jaaah 🙂 Generelt er jeg mest til de mere personlige indlæg og så generelle betragtninger om tilværelsen. Erfaringer, man deler ud af. Både de mere filosofiske af slagsen men lige så de små, hverdags-betragtninger.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top