Du læser nu
#onsdagsønskelisten

#onsdagsønskelisten

21022018

… der er to ting, der springer mig i øjnene, når jeg kigger på ugens #onsdagsønskeliste – 1. jeg må virkelig glæde mig til forår og 2. jeg må virkelig være træt af den noget neutrale barselsgarderobe. Begge dele er sandt. Meget sandt. Så øh. Er det snart sommer!?

 1. Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen – hele Baum&Pferdgartens kollektion er så mega pæn. Også den her lyserøde sag. 
 2. Helt vildt out of character – men lyserøde fløjsbukser. Ja?
 3. I er meget ofte nogle, der spørger mig om hvilken model mine solbriller er – de her er et yderst budgetvenligt alternativ.
 4. Fin og flowy – i en lidt modig farve.. HER.
 5. Jeg havde egentlig slået dem ud af hovedet, indtil LaChrissen mindede mig om dem. Nu kan jeg ikke tænke på andet. Især ikke i denne variant. Men ellers den klassiske, som man måske kunne finde til en god pris hér*?
 6. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, den her klassiske denimsag ikke ville være pæn til. Mine Vans, mine nye støvler og så lidt grov strik på toppen.
 7. Lidt fjollede, men de smarte går i sådan nogle. Jeg er ikke helt overbevist, så har fundet mig et budgetvenligt alternativ hér.
 8. Som de fleste andre synes jeg også, at Stine Goya’s jubilæumskollektion var helt åndssvagt pæn. Den her sag i gul, gad jeg altså virkelig godt. Jeg tror vi skal gå meget i gul til sommer, venner – husk hvor I hørte det først 😉
 9. Praktisk, pæn og lidt piget – og næsten gratis;) HER.
 10. Baum. I ruinerer mig. Klik klik klik.
 11. … Samme stil – mindre prislap. HER 😉
 Kommentarer (9)
 • Jeg er også heeeeeelt forelsket i den gule kjole. Så skøn!!! Jeg har altid sagt, at gul var min hadefarve. Indtil jeg købte en sommerkjole i hør sidste år i ‘mustard yellow’, farven som nogle mente overtog ‘millennial pink’ og jeg boede i den. Man har vel et standpunkt, til man tager et nyt 😉

 • Hej Acie. Mon du kan lokkes til at lave en lille guide til shopping på Alliexpress?? Hvad skal man være opmærksom på if. til told, hvor lang tid tager det osv.. Hilsen hende den forsigtige 😉

  • Der kommer told på alle varer over 80 kr uden for EU. Når man opretter en profil, så beregner den som regel til DKR ellers er priserne primært i USD.
   Hvor lang tid det tager, plejer sælger som regel altid at notere, og det samme gælder om der kommer fragt på m.m.
   Man kan bruge alle slags kreditkort, men ikke PayPal.
   Det er faktisk præcis som Ebay.
   Men forvent mellem 30 – 50 dage som udgangspunkt.
   Sorry, jeg lige tog over her. 🙂

 • OH.MY.GOD!!!!! Jeg kan næsten ikke klare den her liste. Vil jo have alt.

  Særligt Ganni-kjolen, da jeg har grædt mange tårer over, at jeg ikke fik fat i den grønne udgave sidste år. Og Hermes-sandalerne, altså… hvorfor ikke???

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top