Du læser nu
Februar-links til weekend-kaffen<3

Februar-links til weekend-kaffen<3

februar-links-1-of-1

Ok, det er lige på et hængende hår, at jeg når, at få delt månedens hyggelige links, for Februar er jo nærmest allerede gået. Gisp – sådan er det med ferier og rejser. Tiden flyver afsted:) Men men – hér er altså månedens hyggelige og læsværdige links fra interwebbet:

  1. At følge Sarah Skarum til den netop overståede modeuge – jeg synes nærmest alt Sarah skriver og gør er fantastisk. Jeg tror vi kunne være rigtigt fine venner, mig og Sarah.
  2. Og speaking of: hindbærsnitte-test.. I marts vil jeg spise hindbærsnitter, men tilbage hertil i marts-listen.
  3. Pæn bolig-inspiration på fransk af noget dansk – hele vejen rundt 😉
  4. Den hér kage – det er lidt en sommersag, men jeg trænger sådan til sommer, så jeg tænker, at den kan drysse lidt af slagsen på mine kolde vinterknogler. Og så smiler jeg af, at jeg stod og trak gravid-maven så gevaldigt ind, da de her billeder blev taget, for at I ikke skulle ane uråd.
  5. Har vi ikke alle en lille is-prinsesse i maven? Jeg labber sådan noget her i mig. “Rygterne vil vide, at de satser ALT!”, hvilken teaser!!
  6. Juno-hypen er over os (og ikke uden grund, hvis I spørger mig – surdejsbollen er ubetinget den bedste jeg har smagt. Nogensinde.), men der er andre spændende steder in town – læs fx denne fine historie om nyåbnede Andersen&Maillard på Nørrebro (.. og husk at bestille 2 croissanter, når du så tager forbi, for de er lidt små;)).
  7. Min lille ferie-film fra vores tur til München. Det tager mig – helt seriøst – tusind år at lave de film, så I må lige sige, hvis I ikke gider dem, for så er det altså spildt arbejde, haha.
  8. Jeg har – tro det eller ej – aldrig været i Barcelona, men lige nu, drømmer jeg mig altså til sydligere himmelstrøg.. Ikke mindst takket være denne fine guide.

Jo. Det var vist listen. Har I mon noget at tilføje? Hyggelige links, I selv er faldet over? D share! Rigtig god weekend, sødeste damer <3

 

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top