Du læser nu
Video: Nye gardiner og en lille room-tour..

Video: Nye gardiner og en lille room-tour..

faber-gardiner-5-of-8 annonce

Jeg har sagt det før, og jeg skal gerne sige det igen – det er godt nok en proces, det der med at flytte i nyt. Og komme på “plads”. Jeg tror ikke vi nogensinde kommer det – muligvis fordi min indretning er i en slags flux. En strøm, foranderlig. Altid.

Anyways. Nu kan vi da hakke endnu et punkt af listen – gardiner i stueetagen. Noget af det første vi gjorde, da vi flyttede ind, var at skrue de eksisterende gardiner ned. Både fordi de hang i vejen for maler-arbejdet, fordi de trængte til at blive vasket og … well… så kom de aldrig op igen, for de var måske heller ikke liiige vores stil.

faber-gardiner-8-of-8

Vi har kun ladet dem hænge et enkelt sted i huset og det er på badeværelset i kælderen – det ville være træls, at ligge dér i karret og pludselig få øjenkontakt med posten eller naboen;)

Jeg har været meget i tvivl om hvad vi ville med hensyn til gardiner – på Kajen i vores gamle lejlighed havde vi slet ikke nogen, for jeg synes det er svært og kom aldrig videre med projektet. Hér er der imidlertid virkelig et behov – vores hus vender mod Syd. Det er dejligt – det var dét vi gik efter. Vi elsker lys. Men nogle dage har vi så meget af det, at vi næsten bliver blændet. Og ikke kan se TV’et fordi solen står lige på.

faber-gardiner-7-of-8

faber-gardiner-1-of-8

Ilandsproblem af de helt store, men nevertheless drøn-irriterende. Når det er sagt, så synes vi at vores gamle småprossede vinduer er så smukke i sig selv, at vi helst ikke vil ‘plastre’ dem for meget til – den løsning vi gik efter, skulle med andre ord, virkelig respektere husets smukke vinduer… En klassisk løsning, der ikke forstyrrede udtrykket.. Og nårh ja – så skulle gardinerne altså også være børnesikre. En helt ny dimension i min indretning, jeg ikke har været vant til tidligere.

Men lige om lidt kan hun kravle. Så gå. Og før vi ved af det skal hele hytten børnesikres (jeg var til babyførstehjælps-kursus for nogle uger siden og fik nogle rigtigt gode tips&tricks, samt ‘shit, det havde jeg aldrig tænkt på’ oplevelser.. tilbage hertil ved lejlighed!). Sådan noget med snore der hænger ned og bare inviterer små Cornichon-arme til at gribe fat i var altså en dårlig idé… Tilgengæld er Faber det børnesikre valg, der lever op til alle krav.

faber-gardiner-2-of-8

På mit eget børneværelse hang der Faber-gardiner. Først en hvid rullegardins-model med måger på. Siden er den opdateret til en ny hvid rullegardins-model med lidt svagt mønster. Og der er jo noget med, at pæren ikke falder langt fra hesten, så naturligvis var dét det eneste rigtige jeg kunne forestille mig, da jeg stod dér og skulle vælge. En hvid rullegardins-model. Klassisk. Elegant. Diskret. Børnesikkert. Dansk design. Dansk produktion. Jo. Det føles som det helt rigtige valg til vores smukke gamle hus.

Og nu har jeg snart været jer en ny room-tour skyldig i virkelig lang tid, så i anledning af at vi efterhånden er kommet så langt, som vi er, så tænkte jeg at det var på tide. Den får I altså hér! Er det ikke sjovt, hvor meget der er sket – både med indretning, mine tæers tykkelse og mine videoskills, siden jeg viste #HomeSweetKysten frem første gang LIGE HER?

Vores løsning er meget klassisk, men der er jo uendelige muligheder, når det kommer til gardiner – der er god inspiration at hente både HER og HER.

faber-gardiner-6-of-8
faber-gardiner-3-of-8

 Kommentarer (15)
  • De er købt i New York – det hedder School House Electric. Jeg tror de sender internationalt:)

 • Fedt indlæg og skøn video. Dine videoer er rigtig gode.
  Jeg står selv i “gardin-problemet”, da vi skal have nye vinduer i hele huset (klassisk murermestervilla med sprodsede vinduer). Så meget dejligt med inspiration og sikke et stort udvalg Faber har. Dem tjekker jeg ud med det samme.
  God weekend. kh Katrine

 • Så hyggeligt med en tour-video 🙂 Og skønt hjem!
  To ting; du bliver altså Nøøøødt til at gøre noget ved lyden på dine optagelser – balancen mellem din stemme og baggrundsmusikken fungerer ikke optimalt – i hvert fald ikke på min PC 😉 Det er som om, at musikken er for høj og overdøver dig for meget… giver det mening? bare lidt feedback, som forhåbentlig kan bruges. og det andet; har du en pris på de gardiner I har fået sat op? Flotte ser de ud 🙂

 • Jeg er også interesseret i at vide hvilken model gardin i har fået sat op? 🙂 og i har ikke fået sådan et snorretræk? Er det så det der kaldes børnesikring? At i hiver gardinet ned?

 • Rigtig fin video. Det er et flot hjem I har 🙂 Jeg har selv længe været på jagt efter de helt rigtige gardiner til hjemmet… Ved du hvad modellen, som I har fået hedder?

 • Virkelig et flot hjem du har! Er ret misundelig på jeres pejs :p
  Ser frem til et indlæg om at børnesikre huset, da den lille Bandit her også er begyndt at møffe rundt og skubbe måsen i vejret 😀

  • Haha, det ser så sødt ud, når de gør det – selvom Møffi hurtigt bliver sur over at hun ikke kommer nogenvegne.. tsk tsk.

  • Maya har gjort det så længe nu at hun har lært at navigere baglæns :p Drejer lige en tur rundt om sig selv for at orientere sig, og så bagud i den ønskede retning. Tossede pigebarn!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top