Du læser nu
Mandag og ugens planer..

Mandag og ugens planer..

acie-blog

Okay mandag, du kan bare komme an –  og ugens planer, dem får I her:

Mandag: vi starter blidt ud og kommer os oven på weekenden med en tur på Louisiana med Max og hans mor<3

Tirsdag: Vi får besøg af en tømrer, der skal måle det sidste inden vi sætter gang i det helt store vinduesprojekt og så kommer Cornichonens Gudmormor og leger – mor skal nemlig til frisøren.

Onsdag: Uf – onsdag er trænings-dag. Vi skal til “mor-barn-træning” med mødregruppen og om eftermiddagen har Synoptik inviteret i The Silo til, blandt andet, trendoplæg. Jeg elsker den slags brain food.

Torsdag: Der er babysvøm på programmet – efterfulgt af mødregruppe-hæng. Og om aftenen skal jeg ud alene – Cathrine har lavet noget sejt og inviterer i den forbindelse til private dinner i Carlsberg Byen.

Fredag: En stille dag, opvarmning til weekend – et par telefonmøder, masser af leg og ellers bare kontortid. Jeg har en kage i tankerne, jeg tænker jeg skal bage til weekenden.

Derudover? To seje samarbejder skydes igang og jeg glæder mig! Kan I have den bedste uge derude<3

 

 Kommentarer (6)
  • Åh hun ser altså så sød og smuk ud, din datter. Jeg håber, du får lyst til at skrive lidt mere om barnedåben, jeg synes det er svært at finde god inspiration til den, andet end invitationer. Vh Katrine

  • Må jeg spørge hvad og hvor du træner og om det kan anbefales? Måske en indlæg om træningsvaner og intentioner på et tidspunkt 🙂

    • TAK Line – vi skulle have været der i sidste uge, men flyttede aftalen pga sygdom.. Havde ikke lige overvejet at tjekke åbningstiderne – vi går en tur i området istedet. Max bor nemlig lige rundt om hjørnet 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top