Du læser nu
Nem og lækker hverdagsmad – og en god rabat..

Nem og lækker hverdagsmad – og en god rabat..

retnemt-maltidskasser-rabat-kode-tilbud-2-of-5

annonce

Jeg har ved tidligere lejlighed fortalt, at vi er fast bruger af måltidskasser – vi har været det on/off i et par år, men det er først efter Cornichonens ankomst, at vi har haft fast abonnement. Med sådan en baby på armen, sætter jeg virkelig stor pris på, at få hjælp til både indkøb og kreativitet, for det er ikke altid (læs: meget sjældent) at overskuddet er til hverken at købe ind eller finde på, og dermed ender vi med at køre de samme 4-5 retter i heftig rotation.

retnemt-maltidskasser-rabat-kode-tilbud-1-of-5 Siden nytår har vi fået RetNemt Måltidskasser leveret (og det var der også én af jer, der var lynhurtig til at spotte tilbage i januar, haha) – det startede egentlig fordi jeg så en reklame på et lokalt busstoppested med et introtilbud, og så er vi altså hængt ved siden – det er nu den måltidskasse vi har prøvet, som vi har hængt ved i længst tid (ja, jeg keder mig tydeligvis hurtigt normalt…), og jeg gemmer de bedste opskrifter i en skuffe i køkkenet, så jeg har dem, til en dag, hvor inspirationen svigter.
retnemt-maltidskasser-rabat-kode-tilbud-5-of-5

Som skrevet har vi været forbi en del måltidskasse-løsninger efterhånden, men hænger altså ved denne af flere årsager:

 • Det ér virkelig nemt – uden at være for nemt. I én af de andre løsninger vi har prøvet var der lidt for meget præfabrikeret – det synes jeg ikke var så lækkert. Det er imidlertid ikke tilfældet hos RetNemt, men omvendt er der heller ikke flere timers snittearbejde i køkkenet (… sådan en kasse har vi nemlig også prøvet på et tidspunkt).
 • Det er råvarer af god kvalitet – den slags jeg selv ville købe. I mange af retterne er ca. 80% er økologisk – nogenlunde som jeg selv handler, med andre ord. Den pragmatiske tilgang.
 • Vi kan selv sammensætte ugens menu og undgå både råvarer (… bladselleri, host host) og retter, som vi ikke bryder os om.
 • Der er virkelig god variation i retterne og hver uge er der mange forskellige retter at vælge imellem (se fx ugenplanen her for at få en idé om, hvad man kan vælge imellem). Jeg får virkelig meget god inspiration til nem hverdagsmad (og ikke mindst til fiskeretter, som vi ellers er notorisk dårlige til at få lavet af os selv.. Favoritten so far er thai-inspirerede fiskefrikadeller. De var gode!!)
 • Alle råvarer er præcis afstemt dét der skal bruges i retten – i forrige uge fik vi fx græskarsuppe, hvor der skulle en lille smule karry i og derfor lå der et lille brev karry i kassen – når man laver mad til to, synes jeg ellers tit vi ender med enormt mange rester og dermed madspild.

retnemt-maltidskasser-rabat-kode-tilbud-3-of-5

Så jo. Det var en dejlig mail at få, da RetNemt Måltidskasser spurgte om jeg ville lege med dem. For det gjorde jeg på sin vis allerede:) Og derfor også ekstra dejligt at kunne give en særlig introrabat til mine læsere – brug linket her og få  20% på de 2 første måltidskasser .

Er der mon nogen af jer, der også bruger RetNemt Måltidskasser allerede? Del endelig jeres erfaringer, hvis I gør. Vi er ret glade for ordningen herhjemme:)

 Kommentarer (7)
 • Har tænkt på det MANGE gange i stedet for at ryge i Magasins ellers super lækre ( men dyre ) Mad & Vin og købe næsten færdig retter til os to travle mennesker herhjemme ! Så ville vælge Ret Nemt – det ser super lækkert ud :))

 • Øv – der er aldrig rabat kode til dem der er trofaste købere 😔 nå , men vi er ret så glade for ret nemt 🙌🏻 Varmeste anbefalinger

 • Kan man få opskriften på de thai-inspirerede fiskefrikadeller samt tilbehøret dertil? Det lød lækkert!

 • Noget helt andet; lampen i loftet, hvor er den fra – ? ville nemlig passe perfekt i vores nye entre :))

 • Dem har jeg kigget på mange gange! Og nu med rabat, så er der ikke mange undskyldninger tilbage.. Jeg synes kasserne fra årstiderne er lidt for “grønne” og omstændige. Og jeg kan ellers virkelig godt lide at lave mad.

  • … Samme her – men jeg orker ikke stå og snitte i hele og halve timer lige for tiden. Vi er som sagt glade for kasserne og har brugt dem i nogle måneder nu (ganske uafhængigt af denne kampagne, for what it’s worth).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top