Du læser nu
Glimt fra barnedåb..

Glimt fra barnedåb..

barnedab-inspiration-baby-pige-10-of-16Som I måske har spottet på instagram (find mig HER), så holdt vi barnedåb igår – vi havde for længst besluttet, at holde det ret low key, og inviteret de aller-aller-nærmeste (i praksis vores nærmeste familie og nogle enkelte venner – faktisk mine 3 brudepiger og min mands forlover fra da vi blev gift). Vi var 20 mennsker i alt, og kunne derfor holde det hjemme – noget af lykken ved, at være flyttet i hus:)

barnedab-inspiration-baby-pige-12-of-16Vi bød på bobler (til de voksne) og lyserød lemonade til de små – og så havde jeg pyntet op med guirlander, folieballoner, lyserød dug, pom-pom’er og den slags 😉

barnedab-inspiration-baby-pige-1-of-16Baren blev lavet til popcorn-bar, til stor glæde for både store og små – og guirlanden har jeg selv lavet i Photoshop. Det er svært at se på dette billede, men på sidste vimpel står der “Pop it like it’s hot”, hehe.

barnedab-inspiration-baby-pige-9-of-16Kagen havde vi bestilt fra Kagekompagniet og den smagte så godt – den var med brownie, hindbærskum og hvid chokoladeganache. Vindende kombo.

barnedab-inspiration-baby-pige-14-of-16De store folieballoner havde jeg bestilt på AliExpress – synes det var svært at finde nogle, der rigtigt havde format herhjemme, så heldigvis var jeg i god tid og fandt disse på 60cm. De blev hængt op i en snor i stuen – orkede ikke bakse med helium;)

barnedab-inspiration-baby-pige-5-of-16Mhmmm… Kage! Heldigvis er der rester;) Dugen havde jeg iøvrigt fundet hos H&M Home.

barnedab-inspiration-baby-pige-3-of-16Popcornmaskinen har jeg engang fået med en invitation til et PR-event – vi har haft virkelig meget glæde af den efterfølgende, selvom Skjorten på et tidspunkt var lige ved at kaste den ud, fordi han syntes at den fyldte i kælderen på Kajen.

barnedab-inspiration-baby-pige-4-of-16

barnedab-inspiration-baby-pige-7-of-16

barnedab-inspiration-baby-pige-8-of-16

barnedab-inspiration-baby-pige-11-of-16Jeg havde selv købt hele 3 nye kjoler til dagen, men endte selvfølgelig i en sag jeg havde hængende i skabet i forvejen, haha. Så dumt – men jeg kan da ikke være den eneste, der får gjort sådan nogle ting? Vel? Please?

Cornichonens dåbskjole er en familiesag med en hyggelig historie – det er Gudmormors kjole, som mormor har syet om til dåbskjole.. Og både Pix og Nix er blevet døbt i den også.

barnedab-inspiration-baby-pige-13-of-16

barnedab-inspiration-baby-pige-15-of-16

barnedab-inspiration-baby-pige-16-of-16Efter kagen smed vi også lidt ost&pølse på bordet – inkl knækbrød fra Juno, som jeg havde hentet forleden. Og det var så dét – meget low key, som sagt. Men det passede os godt. Cornichonen sov en god lang lur i barnevognen efter kirken, og vi havde rigtigt tid til både at være værter og få snakket med vores gæster.

Jeg fik selvfølgelig ikke taget et billede af mig selv, fordi well – jeg havde hænderne rigeligt fulde.. Sådan synes jeg altid det går, haha;)

 Kommentarer (13)
 • Stort tillykke med dåben, og sikke nogle fine rammer I fik sat til dagen 🙂 Du er så kreativ og en fornøjelse at følge. Hvor er den fine popcornmaskine fra? Og kan du anbefale den model (er den nem at gøre ren mv. ;)). Har en seksårig datter, der brændende ønsker sig sådan en 🙂 Btw – jeg sad og nikkede hele vejen gennem din barselsberetning – sådan er det også her! De fleste dage synes jeg kun, at vi når at hente den store pige fra skole! Og hvis det er helt vildt, har jeg lige nået at få lidt frokost inden 😉

 • Tillykke med dåbsdagen – sikke fint og hyggeligt. Dåbskjoler med en historie er fantastiske. Begge mine børn er blevet døbt i familiens gamle kjole, der har 125 år på bagen (jeg strøg dem meeeeget forsigtigt! 😅). Efterfølgende har min faster broderet deres navn og dato på kjolen – og det er lidt hyggeligt at de står der sammen med både deres bedstefar og deres oldemor.

 • Hvor ser det hyggeligt ud 🙂
  Du er simpelthen så god til at finde på nogle fine detaljer. Er vild med popcorn vimplen! Printer du ud på alm. A4? Eller måske noget tykkere papir i en alm. printer?

  • Hvor er du sød <3 Jeg har printet det på lidt tykt papir – men ikke tykkere end at det kunne gå i printeren 🙂

   Jeg tænker, at jeg vil dele filen – den kommer i løbet af ugen, er planen <3

 • Tillykke med dåben. Og hvor ser det bare flot ud både i farver og pynt. Dåbskjolen er godt nok smuk, I er heldige at have en i familien.
  Vh Katrine

 • Sikke en fin og hyggelig dåbsfest 🙂 Den kage ser jo alt for lækker ud.
  Den kunne jeg rigtig godt tænke mig at lave til min nieces kommende barnedåb. Er der en opskrift du kunne tænke dig at dele?

 • Hvor ser det bare fint og hyggeligt ud! <3 Hos os holdte vi en lidt anden form for barnedåb, med 73 voksne og 7 babyer til frokost…. Det gik heldigvis rigtig godt. Men jeres low key barnedåb med de aller nærmeste inspirerer virkelig! Måske det er den vi hopper på næste gang det er tid 😉

 • Meget yndig fest I har fået arrangeret for jeres lille pige 🙂 Laver du måske et indlæg med dåbsgaverne på et tidspunkt? Kunne godt bruge lidt inspiration 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top