Du læser nu
Room makeover og -20% hos Jotex..

Room makeover og -20% hos Jotex..

moodboard-jotex-velour-puf-viscose-taeppe-lyserod-sofaannonce

Jeg har ved flere tidligere lejligheder vist jer, hvordan vi har indrettet os i husets ‘main rooms’ – altså i spisestue og stue… Jo. Stueetagen har I set, måske bortset fra kontoret, men jeg er jer en hel 1. sal skyldig.. For slet ikke at snakke om kælderen.

For nogle måneder siden spottede jeg, at Jotex var kommet til landet. Hurra og hallelulja, fik jeg vist sagt. Og tænk jer – det var ikke kun mig, der havde lagt mærke til Jotex. De havde sørme også lagt mærke til mig. Eller rettere. Til vores hus. Og før jeg vidste af det, var drømme-samarbejdet altså landet i min lille turban.

Opgaven? At indrette vores 1. sal – primært soveværelse og ‘mors værelse’. Og I’m telling you venner – det bliver sååååååå fedt!!

Kender I ikke Jotex? Well, de er også nye i nabolaget, så I don’t blame you, men jeg tør næsten godt love jer, at det bliver en ny boligfavorit for mange af jer (.. der deler smag med mig). Hér findes den perfekte sengegavl, den helt rigtige velourpuf, marmorbordet, viscosetæppet og de nice pynteting – altsammen til priser, hvor vi allesammen kan være med.

Jeg har filmet værelserne ‘pre makeover’ og på disse moodboards kan I altså se stilen jeg forsøger at ramme. Jeg vil også filme under processen (så meget Skjorten giver lov til;)) og naturligvis det færdige resultat – det er altså en video jeg glæder mig til at smide på kanalen, kan jeg godt fortælle.

Mit værelse skal være en lyserød velourdrøm, mens soveværelset skal være roligt i afdæmpede grå og hvide nuancer, med et touch af messing og velour. Inspirationen? Vores bryllupssuite på D’Angleterre. It couldn’t be any different<3

Ooooog – så har jeg altså fået lov til at dele en rabatkode – JOTEX20 giver -20% på jotex.dk i perioden 19/03 – 20/04.

Mors værelse:

1 Lampe // 2. Tæppe // 3. Sofa // 4. Fad // 5. Puf

Soveværelse:

1 Sengegavl // 2. Spejl // 3. Sengesæt // 4. Marmorfad // 5. Krukke // 6. Lampe // 7. Puf

moodboard-jotex-sengegavel-sovevarelse-puf-sofa

 Kommentarer (6)
 • Hej Acie, sikke et fedt samarbejde! Virker koden ikke til boligting? Jeg har forsøgt flere gange at købe et gulvtæppe med koden jotex20, men desværre kan jeg ikke få det til at virke. Øv

  • Hej Isabella

   Jo det skulle den absolut gøre – har du prøvet med store bogstaver? Jeg er i tvivl om det er case sensitive 🙂

   hvis ikke det virker, må du godt lige sige til – så tjekker jeg med Jotex!

   klem

 • Kære Acie! Jeg håber, det er ok, jeg spørger om dette her! Måske du eller andre flaske-mødre kan hjælpe 🙂 Jeg er mor til en fem uger gammel datter, og hun skal til udelukkende at være flaskebarn pga et langt, bøvlet og alt for hårdt forsøg på at få amningen til at lykkes. Det er jeg helt afklaret og rolig omkring, men har et spørgsmål af meget mere praktisk karakter!

  Hvordan rengør du jeres flasker? Er det the full monty med flaskerenser, sæbe, koldt vand og så 5 minutter i kog i en gryde, som jeg kan læse mig til nogen steder? Eller skolder du bare flaskerne med kogende vand fra en elkedel, som andre gør?

  Jeg synes der er mange forskellige råd, og vil gerne have det så nemt og overkommeligt som muligt, men selvfølgelig uden nogen som helst form for risiko for min datters sundhed 🙂

  Jeg ved godt, man kan læse om det her mange steder på nettet, men der er rådene så forskellige og nogle gange er det bare rigtig rart at høre fra en, der selv står med det, og som man har tiltro til, selvom man ikke kender hende 🙂

  (Sidenote: Jeg har dog mødt dig en enkelt gang: Jeg købte din seng for 8-9 år siden, da du stadig boede på kollegie og jeg lige var flyttet til København. Vildt at tænke på egentlig)

  • Selvfølgelig er det ok! Og tillykke med din lille datter – fatter ikke at Cornichonen snart er 6 måneder. Hvor blev tiden af?!

   Jeg bruger en flaskebørste (DENNE) og opvaskemiddel, og så skolder jeg dem med vores Quooker bagefter. Jeg har kønt nok flasker til at vi har til en hel dag, så jeg gør det typisk når Møffi sover formiddagslur.

   Jeg er flere gange blevet tippet om en flaskesterilisator til mirkobølgeovnen – men vi har som nævnt Quooker, og så giver det ikke mening. Jeg har set denne på tilbud (win… det flaskeshow er dyrt nok i forvejen.. suk).

   Dette stativ ser også praktisk ud.

   Tillykke igen – og skriv endelig, hvis der er andet jeg kan bidrage med! 🙂

  • (og sidenote: det kan jeg godt huske! Så sjovt:) Shit, vi er blevet voksne siden da!).

  • Tusind tak 🙂 6 måneder lyder helt vildt lige nu, når jeg kigger på min lille frø, men ja, de kloge siger at det går hurtigt 😉

   Tusind tak for brugbart råd! Det er supersmart at købe flasker til hele dagen og så sørge for en samlet rensesession. Har bestilt flaskerenseren, sterilisatoren skal jeg lige have min kæreste med på råd om. Vi har en mikro, men jo også en elkedel lige ved hånden.

   Hav en rigtig dejlig dag, og tak for at lade os følge mig! Jeg nyder virkelig dine barselsindlæg, og i de sidste uger har jeg læst og genlæst dine indlæg om amning og alle kommentarerne flere gange, og det har sådan hjulpet mig <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top