Du læser nu
Man bliver aldrig for gammel til at have en bff..

Man bliver aldrig for gammel til at have en bff..

rockpaperdresses-cathrine-tine-lindhardt-veninde-halskaede-1-of-2

For et par uger siden (gisp, allerede?!) var jeg inviteret til veninde-middag hos Cathrine i hendes flotte (midlertidige) Carlsberg-hjem i anledning af, at hun og Tine Lindhard sammen har designet en virkelig fin venindehalskæde, “The Heart”. Det er den I kan se på billederne hér og altså én jeg har fået i gave, af de to damer. Jep – en opdateret (og noget pænere) variant af dem, vi rendte rundt med dengang for 100 år og en madpakke siden.

Og udover at være en virkelig fin og dejlig aften (første gang rigtigt ude, uden min Cornichon), hvor jeg tissede lidt i bukserne af grin og til flere gange (thanks to Sidsel – men efter at have født, er jeg altså også et lidt let offer… Kniiiiiiiiib, haha), fik den herligste mad og pludselig følte mig bare lidt som mit pre-baby self igen, så fik det mig også til at tænke på venskaber. Venindeskaber, i særdeleshed. De gamle, de nye, de dybe, de sjove, dem der flosser lidt, dem der fylder meget og dem, der bliver lidt forsømt (lige nu).

rockpaperdresses-cathrine-tine-lindhardt-veninde-halskaede-1-of-1

Og tænk jer, hvor er de magiske. Vi kan altså noget, vi kvinder, når det kommer til relationer. Og tænk jer, hvor er jeg heldig, at være omgivet af så dygtige, så seje og så inspirerende kvinder. Både dem I kender (#Konerne), men også dem, jeg holder for mig selv.

Hende, der skal have den anden del af mit vedhæng, har I aldrig mødt eller set. Eller jo. Måske fik hun sig sneget med på et bryllupsbillede i baggrunden et sted. Men hun har altså følle i april, og dér får hun den anden halvdel. Hun ligner en engel, men er tough som en okse. Mit største stilidol, den allerallerførste jeg fortalte om Cornichonen (udover Skjorten) og største #momspiration. Nej, man bliver aldrig for gammel til at have en bff – og egentlig har jeg flere, for det kan man også godt. Og Cathrine og Tines fine samarbejde er sådan en herlig voksen-reminder på netop dét<3

rockpaperdresses-cathrine-tine-lindhardt-veninde-halskaede-2-of-2

 Kommentarer (4)
  • Årh, hvor kunne det være fedt med en lille venindebog a la dem, Christina (det handlede vist mest om stil) og Emily har lavet tidligere, med nogle af dine veninder! Forstå mig ret, men nogle gange kan det godt være svært at relatere til blogger-livet (eller, den lille flig af bloggernes liv, man ser – jeg ved jo godt, at du f.eks. også har et daytime job ved siden af). Det kunne være fedt med nogle “almindelige” inspirerende kvinder at spejle sig i! Jeg ved godt, at dine veninder sikkert værner om deres privatliv, siden de ikke allerede er blevet vist mere frem her, men nu er opfordringen i hvert fald givet videre 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top