Du læser nu
#Lykkeglimt á la skiferie<3

#Lykkeglimt á la skiferie<3

skiferie-val-disere-baby-10-of-20[Whiteout – men ikke i klassisk forstand. Så meget lys, at kameraet overbelyser helt vildt – jeg lapper hver en stråle i mig oven på den lange (!) mørke danske vinter.. ahhh].

Så lakker ferien mod enden, og snart er vi hjemme på Kysten igen – jeg glæder mig nu lidt, og er glad for at have det sådan. Ude godt, men hjemme bedst. Og med de ord, altså en lille omgang ferie-lykkeglimt. Det må være på sin plads<3

skiferie-val-disere-baby-9-of-20[Påsken ligger tidligt i år, men jeg har nu alligevel aldrig oplevet her være så meget sne – udover at kombinationen af påskevejr og februar-sne er ret svær at slå, så er det altså også lidt ekstra hyggeligt med den megen sne].

skiferie-val-disere-baby-8-of-20[Lykken er en sød, stor fætter, der gerne hopper, springer og danser, bare for at få et smil frem]

skiferie-val-disere-baby-7-of-20[Crêpes til små trætte ben – jeg kom til at love, styrt-crêpes, hvorefter min nevø begyndte, at snydefalde resten af turen… Tst tsk]

skiferie-val-disere-baby-6-of-20[Påskeski, du har mit hjerte! For præcis 7 år siden, stod jeg med en lille (lånt) Pix i vognen lige hér. Nu star jeg med min Cornichon! Og så uden jakke – kun i påsken<3]

skiferie-val-disere-baby-5-of-20[Nårh ja.. En lille Tarte Citron, to-go, tak!]

skiferie-val-disere-baby-4-of-20

skiferie-val-disere-baby-3-of-20[Ready, set, RACLETTE! Det hører sig ligesom til, non? Skiferie, røde kinder, ømme lår og smeltet ost.. When in the Alps!]

skiferie-val-disere-baby-1-of-20[Spilopmager med hjelm. 4 år gammel og tager den ned af pisterne uden at blinke. Kører man bag hende kan man se den lille hjelm boppe afsted, når hun har travlt med at synge, og er man rigtigt heldig, stopper hun midt på pisten, tager vanterne af og graver noget op af lommen, man ‘liiiiiige skal se’]

skiferie-val-disere-baby-19-of-20[Afterski har fået en lidt anden klang end det havde engang, men jeg klager så absolut ikke;) ]

skiferie-val-disere-baby-17-of-20

skiferie-val-disere-baby-2-of-20

skiferie-val-disere-baby-18-of-20[Frokost i det fri – man skal aldrig gå ned på hverken lasagne eller tarte citron meringué. Nom. Perfekt fuel til trætte lår]

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top