Sæsonens første is..

acie-outfit-5-of-5Yas – it’s official, damer. Issæsonen er skudt igang og vi fejrede med sæsonens første på havnen igår. Som dessert til et stjerneskud og et glas kold hvidvin, mens Møffen sov i vognen. Det var g o d t. Sådan rigtigt godt. Idyl, nærmest. Og altså også derfor, jeg tog en fridag fra domænet hér.

Og i dagens anledning var jeg trukket i noget mægtigt forårs-appropriate – der er nu noget ved jeans i en lys vask, som bare er mega forårsagtigt, synes jeg.

Idag fortsætter vi forårs-herlighederne – der er planlagt grillmad (juhuuuu!!!) og jeg har lagt en flaske rosé på køl, som jeg forestiller mig, at jeg skal ondulere med min Skjorte på trappen i haven, mens Møffen sover sin eftermiddagslur. NU er det forår, det er det altså.

Kan I have den fineste søndag <3

JEANS – Asos // SKJORTE – Gina Tricot // FRAKKE – Asos (gammel, similar)  // TASKE – Chanel
acie-outfit-2-of-5

acie-outfit-3-of-5

acie-outfit-4-of-5

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top