Du læser nu
Weekend…

Weekend…

weekend-1-of-4

Der er dømt weekend på matriklen, og jeg er – som I kan se – trukket i weekend-antrækket. Cashmerebukserne, vådt (men nyvasket… ahhh) hår, blød strik og kaffe. Vi (host host) stod op lidt i syv, og har således allerede nået at hænge billedvæg op i stuen (yas!), se noget af “SYNG!”, ryddet lidt op og altså også været nede og handle på gåben..

Resten af weekenden skal tilbringes i samme adstadige tempo. Senere idag får vi søde gæster, og ellers skal vi mest bare rydde op. Jeg er igang med at babyproofe hytten, for den unge dame har virkelig fået fart over feltet, og så er det i næste uge, vores håndværkere kommer og begynder det store projekt med udskiftning af vinduer, så der er lige nogle sager, der skal fjernes og flyttes i den forbindelse.

Atså ingen meget ophidsende planer, men det gør ingenting, for jeg skal ud og rejse i noget af næste uge, så det handler mest om at få nydt noget tid sammen – og sikret at hjemmefronten spiller til mit lille hold skal være alene hjemme<3

Rigtig god weekend søde damer!

weekend-3-of-4

weekend-2-of-4

weekend-4-of-4

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top