Du læser nu
Hverdagsvlog – en dag på barsel…

Hverdagsvlog – en dag på barsel…

cover1

For et par uger siden lavede jeg et blogindlæg, hvor jeg tog jer med rundt en helt almindelig dag på barsel – det slog mig undervejs, at jeg burde have filmet istedet for at tage billeder, så det dét har jeg prøvet at gøre hér.

Så hér får I altså nogle helt hverdagsagtige glimt fra livet på barsel – ikke specielt sexet, men måske (og forhåbentligt) meget hyggeligt. Min oprindelige plan, var at jeg ville filme en hel dag fra start til slut, men det var altså lidt for ambitiøst, for som babymamma skal man altså bruge begge sine arme ret ofte, og så er der ikke nogen tilbage til at filme (arm, altså). Derfor blev det nogle forskellige små barselsglimt fra lidt forskellige dage. Jeg håber I synes det er hyggeligt💕

(og jaja – totalt youtuber-floskel, men jeg ville altså blive SÅ glad, hvis I gad give videoen et lille like eller – even better – min kanal et lille subscribe… det er lidt den eneste måde, man får feedback på i vlog-land💗💗💗💗)

 

 Kommentarer (8)
  • Er vild med dine videoer og din datter ser skøn ud. Har du talt med din shp ang. Højstol? Tror nemlig godt du kan sætte hende i en når hun spiser. Den ligger stilling er vidst ikke en optimal spisestilling ( fik jeg afvide af min shp ) og din datter ser dejlig robust ud og klar til det

  • Den der zebra/lys-og-lyd/gåvogns-dimmer til din datter ser ret godt ud! Hvor er den mon fra? Jeg har en lille pige herhjemme, der vist ville synes en tilsvarende var et hit 😍

    • Den er fra Fischer-Price (og en gave, bør det nævnes) – der kommer et helt indlæg om den på et tidspunkt. Den er ret god, fordi den fanger hende i lang tid af gangen 🙂

  • Jeg er vild med dine vidoer.. men desværre ikke så teknik-kompatibel at jeg ved hvordan man liker eller subscriber på youtube.. så nu får du et mere manuelt “like” 🙂

  • Ha ha hvor har du altså bare humor!! Elsker der hvor kameraet falder ned fordi du drejer på rattet 😂😂 Det er SÅ hyggeligt med dine små film og hverdagsglimt 😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top