Du læser nu
Cornichonens corner: en ny festlig zebra-ven..

Cornichonens corner: en ny festlig zebra-ven..

legetoej-baby-walker-zebra-fisher-price-7-of-7annonceInden jeg blev mor (men dog gravid), blev jeg lidt træt ved tanken om alt sådan noget kulørt, larmende legetøj. Og vi aftalte også, Skjorten og jeg, at legetøj hørte hjemme på Cornichonens værelse og ingen andre steder…
Fast forward 9 måneder, og min begejstring for farvestrålende legetøj er ligefrem proportionel med legetøjsrodet i min stue. Der er flere årsager hértil – den ene er, at jeg nu har lært, hvor vigtigt/rart/nødvendigt det er, med sager, der kan underholde mit barn – for ligegyldigt hvor gerne jeg ville, så hverken kan eller orker jeg være hendes personlige pausekloven 24/7.

Leg med baby er noget af det jeg synes er allersværest, og jeg bliver så glad, når jeg finder noget legetøj, som kan beskæftige og udfordre hende lidt.

Som (træt) mor, kan jeg godt have enormt svært ved at finde på og svært ved at kunne blive ved med at aktivere hende dag ud og dag ind. Derfor er det så mega rart (og nødvendigt) for mig, at have lidt legetøj, som kan give mig et par minutters pause i ny og næ – til at tisse, lave frokosten klar, pakke pusletasken eller hvad man nu ellers skal ordne, når man er nogens mor.

legetoej-baby-walker-zebra-fisher-price-2-of-7

For tiden er Elises allerbedste legetøj den her Zebra Walker fra Fisher-Price – og jeg håber, at den vil kunne holdes hendes interesse i mange måneder, da hun kan ‘vokse’ med den. Nu bruger vi “Sit&Play”-funktionerne, men med tiden kan hun forhåbentligt bruge den til at lære at tage de første par skridt med “Stand & walk”-delen…

Det har været helt fascinerende, at se hende ‘lære’ den at kende – nu ved hun præcis, hvor hun skal trykke, dreje eller spinne for at få zebraen til et spille en sang eller sige en lyd.

.. Oooog – de sidste par uger har jeg gået små-filmet lidt småklip til en lille hverdagsvlog om en dag på barsel (fordi I var så mange, der synes mit indlæg om samme var så godt – det slog mig, at jeg burde have lavet det som en video i stedet…), og blandt dem var der altså nogle ret søde glimt af en legende Cornichon (synes hendes mor ihvertfald), så dem får I lige serveret i en lille hverdagsvlog hér <3

Mit hjerte smelter lidt – jeg prøver at filme hende så meget, som jeg kan, for allerede nu, kan jeg sidde og kigge tilbage på nogle af de gamle klip, fra da hun var endnu mindre, og blive helt rørt (på mor-måden, haha). Det er en kliché, men tiden går SÅ hurtigt og hun bliver SÅ stor.

Nuvel – tilbage til dét det egentlig skulle handle om. Zebra-walkeren kommer på tilbud i Toys’R’Us liiiige om lidt (uge 19) – og har I lige set, at I kan vinde noget ret nice på min instagram? Hop lige herover og hæng med <3

legetoej-baby-walker-zebra-fisher-price-5-of-7

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top