Du læser nu
#Onsdagsønskelisten á la ‘Fars Dag’ – 11 gaveidéer til Skjorten i dit liv…

#Onsdagsønskelisten á la ‘Fars Dag’ – 11 gaveidéer til Skjorten i dit liv…

farsdag

.. Det er Fars Dag, lige om lidt. D. 5. juni, for nu at være præcis. Og dertil kommer at flere af Skjorterne i mit liv, altså fylder år nu i maj. Maj-mænd. Min storebror og min far. Der er altså mange mande-gaver, der skal indkøbes i disse uger, og måske I også har en Skjorte i jeres liv, der tilkommer enten en følle- eller fars dag-gave i den kommende tid?

I så fald er der lidt inspiration at hente, for det der med ønskesedler og mænd er – i min erfaring – altså et håbløst projekt. Min far har – så længe jeg kan huske (og det er længe), ønsket sig en ‘gul svamp’ hvert eneste år til sin fødselsdag. Ja, sådan en der koster 14.95kr i Matas. Det er dér vi er. Mænd, altså.

Men jo – hér er lidt idéer i forskellige prisklasser<3

 1. Efter i mange år, at have sværget til skjorter fra Eton, er nu både min mand og min bror Barons-konvertitter. Ihvertfald til supplement og variation. Min mands favorit er “The CEO“, mens min bror foretrækker “The Consultant“. De er begejstrede for fit og kvalitet – og, ikke mindst, at de er nemme at stryge.
 2. Jeg gav Skjorten nye Douchebags til jul – nu kan han få et taskemærke, der matcher, i ‘Fars Dag’-gave 😉
 3. … I weekenden får han lov til at rulle med vognen, og han gør det gerne med podcasts i ørerne. Disse kan måske endda give endnu mere motivation?
 4. Kan de få for mange ure? Det her er sejt og sort – fra Komono via Packyard.
 5. Ligesom mange skjorter han går i til hverdag, ligeså mange sweats og sneakers går han i i weekenderne. Den her bomber kunne være ret sej til hans weekend-wardrobe.
 6. .. Og disse sneakers, ditto. Sindssygt seje, og endda fra danske(!) Arkk Copenhagen.
 7. En flaske something-something falder altid i god jord. Min skjorte skulle have Champagne, min far ville vælge whiskey og min bror ville vælge rom. Skål.
 8. Hvis de absolut skal ønske sig sokker, så kan de da få nogen, der er lidt seje!
 9. En bilvask med det hele ville skabe lykke hér.
 10. En værktøjskasse – den appelerer til deres mandighed og holder styr på værktøjet, så det ikke ligger og flyder. Win og win.
 11. Et sejt pascover til din yndlings rejsemakker
 Kommentarer (3)
 • Interessant med Barons – hvad er den store forskel på de to varianter, jf din kære mand og broder? Min egen mand kunne måske godt bruge samme afveksling fra Eton- og R-skjorterne 😉

  • Ah, jeg ser nu at det er hvorvidt stoffet er ‘Light’ eller ‘Heavy’.. Hm.. Måske løsningen bare er, at købe en af hver 😉

  • Haha, det lyder som en GOD plan ;-*

   (og ja netop – det er stoffets tykkelse:))

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top