Du læser nu
En mini-ferie på Kysten💗

En mini-ferie på Kysten💗

baum-und-pferdarten-kjole-vans-army-3-of-12

Der er dømt mini-ferie på matriklen – Skjorten holder fri imorgen, og jeg ser frem til hele 4 dages sommerliv med min lille familie.

Dørene til haven står på vid gab, Cornichonen sover i sin vogn, kaffen er varm endnu og Skjorten har tændt radioen på badeværelset, som vi er igang med at give en lille makeover. Det glæder jeg mig til at vise jer resultatet af:)

Fuglene kvidrer, og jeg har fundet mig en lille plet i skyggen med min computer på skødet. Jeg har planer om mere eller mindre at bo i den badedragt, der dumpede ind af døren igår (.. seriøst – er det ikke cute? Og lidt cheesy, bevares, I know.. Men altså..) og løse sommerkjoler. Den I kan se på billederne hér er en af favoritterne. Den er fra Baum & Pferdgarten og som jeg efterhånden har fået sagt et par gange, så vil jeg – ca – have hele deres sommerkollektion. Det hele er så pænt😍

Resten af weekenden skal iøvrigt gå med slappe ting. Grillmad, havehæng, en lur i solen, en is på havnen, badeværelses-opgradering (ok, ikke så slapt egentligt) og den slags. Jeg håber sådan, at vejret holder – men det virker heldigvis sådan☀️

Kjole // Sko // Jakke (gammel, lignende) // Sunnies (anden farve kombo)

Holder I mon også fri? Og hvad skal I så bruge mini-ferien på? 💗

baum-und-pferdarten-kjole-vans-army-8-of-12
baum-und-pferdarten-kjole-vans-army-4-of-12
baum-und-pferdarten-kjole-vans-army-6-of-12

baum-und-pferdarten-kjole-vans-army-10-of-12

 Kommentarer (6)
  • Vi er taget i Vesterhavshytten og bliver her til lørdag. Vejret er perfekt, og der er vin i glasset 🙂 Ellers står den på havearbejde derhjemme – også skønt!
    Nyd jeres forlængede weekend, fine Acie. Luftkys til baby’gurken <3

    • Det er et træls svar: Jeg købte dem for 1eur i Rossmann i München tilbage i Februar..

  • Min mandeven er i sommerhus, på miniferie, med alle sine drengevenner lige nu – jeg var først lidt misundelig, da jeg arbejder disse dage, men så indså jeg at jeg har 12 dages fri i vente. De skal bruges på søskendetid, drinks, sol på altanen, afslapning og lidt husholdning. Yay!

    God ferie til jer.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top