Du læser nu
Hverdagsvlog – sommerbarsel…

Hverdagsvlog – sommerbarsel…

sommerbarsel1
Jeg har været lidt en doven slambert med videokameraet lately, men det gør vi som om på nu:) Jeg har haft travlt med at filme lidt hverdag – helt almindelig hverdag. Og sommerbarsel, for den slags er jeg jo velsignet med lige i disse dage.

Det er altid lidt angst at lægge en video op… Jeg laver jo ikke rigtigt noget, der er vildt spændende for tiden, men omvendt siger jeg til mig selv, at jeg – i høj grad – selv synes det er hyggeligere at følge med i det relaterbare end det… well… ‘ekstra’. Altså den slags hvor events, non stop travels og det extravagante liv er mere normen end det modsatte..

Anyways. Det blev lidt nervøs pludren, og for ikke at trække pinen længere – hér er altså en lille hverdagsvlog á la sommerbarsel. Jeg håber I kan lide den!

PS:… og som altid bliver jeg mægtigt mægtigt glad for hvert eneste lille subscribe jeg får.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top