Du læser nu
Lykkeglimt #22

Lykkeglimt #22

img_4837[En lyserød kjole-drøm á la Goya – mit hjerte slog et slag over, da jeg så den første gang, og nu er den endelig landet i butikkerne. Jeg spottede lige, at den idag fås med -20% lige HER – hvilket kup!]

Det er tid til endnu en omgang #lykkeglimt – jeg forsøger, at komme tilbage i rytmen med, at levere dem hver anden søndag.. det er sådan et hyggeligt og rart søndagsindlæg, synes jeg:)

Denne omgang byder på masser af sol og sommer, en ny fin kjole, masser af Møffi og nye sko. Blandt andet. Og med andre ord: all things good in life;)

img_4739[… når Elise sover længere end mig – kan næsten ikke være i mig selv af ren lykke, for at få lov til at putte lidt med hende]

img_4534 [Hvide skommerkjoler, brune tær, afskallet neglelak og fine smykker. Mom-ringen er noget helt særligt – min første “Mors Dag”-gave. Den er der iøvrigt også -20% idag]img_4555 [Lune sommeraftner og bad i haven, så man kan få lov til at plaske lige så åndssvagt man vil]

img_4266[Stille stunder med bog, lemonade og fødderne op i solen. Solbrillerne er fra Saint Laurent og en gave fra Synoptik]img_4692 [Fish&Chips på havnen]

img_4816[.. vores havetrappe er kendt i hele kvarteret og blandt alle naboerne som “Kaffe-trappen”… For hér mødes man og drikker en kop kaffe i solen.. I weekenderne er det et fast ritual for mig, at sidde hér mens Elise sover lur. Og efter jeg selv har været i et af den slags bade, man ikke behøver at skynde sig igennem]

img_4831[.. Når sommeren pludselig græder og havedørene lukkes – det kan være svært at forstå, når man ikke er så stor]

img_4778[Damerne på havnen] img_4769[Alt er et nyt eventyr, alt skal udforskes]

img_4711[Vores “nye” badeværelse – jeg ved, at jeg har visst det frem før, men det er en daglig glæde, at vi endelig fik et ordnet.. Juhuu!]

img_4677[Hende hér💗”Kan vi ikke bare købe nabohuset?”, jokede hun i sidste uge. Jo, sagde jeg. Så river vi hækken ned og etablerer fælles pool, fortsatte jeg.]

img_4716 [Lille kravlefis i sommeruld. Jeg synes det kan være svært at klæde hende på i de her dage – om morgenen kan der godt være koldt i skyggen, når hun skal sove lur, og der er den her sag (som er en gave) i tynd merino-uld fra Coop Friends altså et hit. Men det er måske ikke så overraskende – jeg har tidligere fortalt om min begejstring for Coops baby-uldsager. Dengang var der iøvrigt én af jer, der fortalte at det er Joha, der laver Coop’s uld]img_4671[Jeg lever i badedragter og sommerhat – fantastisk uniform]

img_4573[… Og nye smukke sko til ingen penge (165kr, for nu at være mere præcis) – forestil jer lige disse sammen med kjolen øverst i indlægget. Oh my!] img_4391[10kg ren lykke]

img_4541[Sommersushi og champagne – en vintage, af slagsen, i anledning af farfars sidste dag inden pension.. nu er (også) han klar til at lege med Møffi på fuld tid. Hun er heldig med sine bedsteforældre]

 Kommentarer (4)
  • Vil du afsløre hvilken str. din pink-goya-kjole-drøm er? Er godt på vej til at klikke den hjem 🙂

    • Ja, jeg har den i XL – men altså den er ret oversize, så ved ikke hvor stor forskel der reelt er på størrelserne 🙂

  • Møffi der pjasker 😭❤
    Mit yngel kan slet ikke have tøj på når der er over 20 grader. Tænk sig at have født en brændeovn!

    • Hahaha – Møffen er på præcis samme måde. Jeg tænker tit “åh, må hellere give hende dyne på” for så at finde storsvedende barn i barnevogn 10 minutter senere..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top