Du læser nu
… Vi skipper fredagsslikket imorgen.

… Vi skipper fredagsslikket imorgen.

unicef-hjerter-til-afrika-3-of-4annonce-recovered

Der er mange ting, der ændrer sig, når man får børn. Utroligt mange. Flere end jeg nogensinde havde forestillet mig. Sådan har det ihvertfald været for mig. Noget af dét, jeg har det sværest med er børn i nød. Det kommer til udtryk på forskellig vis – jeg kan dårligt læse bøger, hvor dårligdomme overkommer børn. Jeg kan heller ikke se film eller TV, hvor det samme er tilfældet – hvor jeg tidligere labbede “A Handmaid’s Tale” i mig, giver serien mig nærmest kvalme nu.

Og så er der de reklamer på TV om r i g t i g e børn i nød. Børn der sulter. Børn der lever på flugt. Børn, der ikke har det godt. Det er de værste. Dem kan jeg dårligt bære – det startede i og for sig allerede, da jeg blev faster i sin tid (og jeg kan godt love jer for, at Pix har mange nødhjælpskroner på sin lille samvittighed, uden han på nogen måde er klar over det).

unicef-hjerter-til-afrika-1-of-4

Imorgen – fredag d. 1. juni – opfordrer Unicef os allesammen til at droppe ugens fredagssnolder og istedet sende pengene til børn i nød i Afrika. Hver uge bruger danske familier i gennemsnit 48kr på fredagsslik – vi er sjældent en undtagelse hérhjemme.. Belejligt nok ligger den lokale bland-selv-butik ca. 7 skridt fra den lokale pizzamand.. Og er iøvrigt dét sted, vi skal hente alle vores pakker. Det er næsten et fast fredags-ritual at hente fredagspizzaer, bland-selv-slik og pakker. Men ikke imorgen. Imorgen holder vi os i skindet. Istedet har vi sendt ugens slikbudget til Afrika.

unicef-hjerter-til-afrika-1-of-1

48kr kan give fem børn én dags livreddende behandling med en særlig nærende jordnøddemos – 48kr kan altså gøre en håndgribelig forskel. Du kan altså gøre en håndgribelig forskel.

Man donerer de 48kr ved at sende SLIK til 1900. Har man firmatelefon kan man istedet gøre det via linket HER.

Og som I kan se har jeg allerede selv været igang. Men jeg vil gerne gøre mere – for hver af jer, der sender mig et screendump af, at I har sendt jeres fredagsslik til Afrika donerer jeg 5kr ekstra. Selv. Af min helt egen private lomme. Send det på unicef@acie.dk inden søndag d. 3/6 kl 12.

Når det er sagt, så ved jeg godt, at alle ikke har mulighed for at yde økonomisk støtte – det er så fair. Istedet kan man hjælpe med at sprede budskabet om kampagnen ved at smide et hjerte (af den ene eller anden slags) på instagram under hashtagget #hjertertilAfrika. Sammen kan vi gøre en forskel for børn i nød.

unicef-hjerter-til-afrika-2-of-4

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top