Du læser nu
Weekendhæng på stranden og en unicorn-float i størrelse baby…

Weekendhæng på stranden og en unicorn-float i størrelse baby…

acie-blog-stranddag-miniature-cph-unicorn-float-baby-1

Vi har været på stranden i weekenden. Mere end én gang. Og faktisk påtænker jeg, at forsøge at lokke Skjorten med ned og få et dyp, når han er retur fra job – han er ellers ikke den store strandløve, men kan lokkes til meget, når han kan se hvilken lykke det skaber hos Cornichonen<3

unicorn-pool-float-baby-1-of-1

Og sé lige det lille glade ansigt – svært at stå for. Hun elsker vand. Badekar, soppebassin og hav – det hele er bare sagen. Og med hendes unicorn floatie er lykken ikke til at tøjle – hun hviner eksalteret (og i en oktav jeg ellers troede at kun hunde kunne høre), plasker med armene og kysser (.. ok – slikker på) sin enhjørning.

I er et par stykker, der har spurgt hvor den er fra – og jeg har bare bestilt den hjem på AliExpres. Dén og en flamingo (okay, to flamingoer) og en lille bil, med tag over (smart fordi den giver lidt skygge). I kan finde dem her.

acie-blog-stranddag-miniature-cph-unicorn-float-baby

Kjolen er den der tunika-sag fra H&M, som jeg vist allerede har vist en håndfuld gange, og som bliver udsolgt ligeså hurtigt den kommer på lager igen – jeg forstår det godt, for den er SÅ rar. Især på sådan nogle varme sommerdage – løs, luftig og i bomuld. Perfekt til sommer.

Ooog inden under har jeg badedragt på fra MiniatureCPH – Cornichonen har en UV-dragt der matcher. Det viste vi frem på instagram hér (I behøver ikke sige det – swinsuit-model-potential, we know). I kan finde mors her og Cornichonens her – der er – 40% på voksen-badedragten (.. tsk tsk – det var der ikke, da jeg købte den. For 3 uger siden. Suk).

strand-sol-sommer-softice1-1

PS: husk det er fars dag imorgen – jeg leverede lidt inspiration til en evt gave lige hér.. Hvad jeg selv har fundet på, kan jeg ikke fortælle (han læser jo med.. tsk tsk) endnu:) 

acie-blog-stranddag-miniature-cph-unicorn-float-baby-2

 Kommentarer (9)
 • Hvordan vurderer du om vandet er varmt nok til Elise? Og hvad med bassinet derhjemme i haven, hvordan gør du det? Jeg drømmer om at sende min datter afsted i sådan en badering, for jeg ved at hun vil elske det, men jeg er så bange for, at vandet er for koldt!!

  • Tja, godt spørgsmål. Jeg bruger min sunde fornuft og mærker efter på mit barn, hvordan hun reagerer og om hun bliver kold. Hun er jo ikke den mindste dame og er generelt et varmt barn, så jeg er generelt ikke så nervøs for at hun bliver kold:)

  • Hov jeg fik ikke svaret på det med bassinet hjemme i haven – vandet fra haveslangen er jo kooooooldt, så to ting:
   1. Jeg fylder langsomt op og lader vandet ligge og varme i haveslangen i solen undervejs (man bliver overrasket over hvor varmt det bliver)
   2. Lader bassinet stå i solen og varme til det er et-par-og-20-grader-ish 🙂

   .. Elise er iøvrigt god til at sige fra, hvis det er for koldt. Det gider hun skisme ik:)

  • Tak. Det må prøves! Håber ikke lillemanden bliver alt for ked af at blive kaldt en pige resten af sommeren 🙂 For det er da for cute, det billede på Instagram hvor i matcher 😍 Måske jeg kan nøjes med en badebuks til ham

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top