Du læser nu
En lille pause…

En lille pause…

… og den var egentlig slet ikke planlagt – og sikkert heller ikke noget, andre end mig selv har tænkt det mindste over;) Men sådan blev det altså – vi tog i sommerhus i torsdags (efter jeg havde været til en helt og aldeles fremragende frokost med Moët – tilbage hertil ved lejlighed) og jeg har vist mere end én gang fortalt jer, hvor meget jeg holder af at være i sommerhus (ellers kan I læse det her eller her eller her… eeeelller her;))…

Og jeg havde egentlig både pakket computer og kameraer (jaja, i flertal.. det skal ikke hedde sig!), og forestillet mig at jeg ville få bedrevet et indlæg eller to fra sommerlandet… Men pludselig rullede ferie-stemningen over mig og mens Cornichonen morede sig kejserligt med sin farmor og farfar sov hendes mor. Både længe. Og så til middag. Mere end én gang. I fredags sov jeg helt til kl 11 om formiddagen – det ved jeg ikke hvornår jeg sidst har gjort; altså selv ikke inden jeg blev mor… Og når jeg ikke lige sov, så spiste jeg. Rejemadder, blandt andet. Og drak. Rosé. Blandt andet. Alt imens Cornichonen, som nævnt, kommanderede med sin fanklub, lærte at vinke og tog sine første skridt (.. med gå-vogn, altså. Ikke uden. But y’know. Alt tæller for en stolt mor;)).

Og nu har jeg det lidt som om, der er nogen, der har løftet låget på den glasklokke jeg ellers har gået rundt med på hovedet det sidste halve års tid. Tænk hvad sådan en lille mini-ferie kan gøre ved én, hva?!

Jeg håber også, at I har haft en herlig weekend. En langsom weekend. Og er klar til en ny uge<3

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top