Du læser nu
7 HURTIGE

7 HURTIGE

… det er snart længe siden, at jeg har lavet 7 af de hurtige, så det må være på høje tid – let’s go!

Hej Agurk, hvordan står det til? Godt tak. Eller. Lidt mandagsagtigt idag. Hele familien er blevet småforkølet, vi var løbet tør for kaffe imorges og jeg synes det har været lidt gråt og kedeligt hele dagen. Men altså – det er jo småting. Så overall, godt!

Hvad får du tiden til at gå med? Silly question, tsk tsk. Cornichonen holder mig ret godt beskæftiget for tiden. Vi bakser stadig med nattesøvnen, men har fundet ud af, at hun har væske i mellemøret (på det ene øre), og mistænker, at det er dét, der driller (.. og derfor at intet virker). Derudover har hun virkelig fart på og er begyndt at rejse sig op ad alting (… og falde.. så man skal virkelig være over hende)… Og udover dét, så er der jo bloggen hér. Og bogskriveri, ved siden af det.

Bogskriveri? Dét har du da ikke rigtigt fortalt om? Nej, jeg har lidt været en snegl, men tænkte, at I har nok set det hos én af de andre damer:) Vi skriver en bryllupsbog i #Koneklubben – kunne det være anderledes? Projektet har været l æ n g e undervejs – første gang jeg fortalte Emily om idéen var faktisk morgenen efter mit polter på vej ned på stranden og vaske den værste hovedpine af… Og altså inden jeg var gift og hun var blevet friet til.

Av, ja. Det er snart 2 år siden, jo! Men hvad med blog-imperiet – noget spændende på bedding? Næ, business as usual, synes jeg. Eller. Bag om scenerne sker der lidt, men det ved jeg ikke om er spændende at høre om for jer? Jeg har bla fået mig en agent (.. sådan en skal man åbenbart have, these days) og hun hedder Natasja og er en stjerne.. Og så fylder this old lady (bloggen altså) 10 år i næste måned – og det har jeg naturligvis ikke tænkt mig at lade gå ubemærket hen;) Og man kan jo argumentere for, at når man har været igang med noget i 1o år, så må ‘business as usual’ vel også være en slags spændende… ellers var man nok stoppet undervejs:)

Sandt – og tænk engang. 10 hele år? Havde du regnet med det? …. Det kan man ikke just sige;)

Hvad fylder ellers for tiden? Hmm… Lidt af det hele – mest presserende er næste weekends Beyonce&JayZ-koncert i Parken. Vi skal afsted, Skjorten og jeg. Først på middag på Madklubben og så koncert i Parken. Alt imens Cornichonen for første gang skal overnatte hos sin farmor og farfar. Jeg skal have min Goya-kjole på. Og drikke mange drinks. Og sove længe. Lyder det ikke rart?

Jo, det gør det da bestemt! Sker der ellers noget, du synes vi skal vide? Næ. Det er næsten det sværeste ved at være på barsel. Der sker ikke altid så meget. Det mest spændende, der er sket i mit liv idag, er at jeg har fået ny støvsuger – godt nok en virkelig sej, praktisk og nice støvsuger. But still. En støvsuger. Så deeeet. 😉

Haha ok ok.. We get it.. Tak for snakken Agurk. Dejligt at catche op. Og tillykke med støvsugeren.

 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top