Du læser nu
Bolig: mit #bosslady kontor..

Bolig: mit #bosslady kontor..

Der er efterhånden kun et enkelt rum, jeg ikke har fået vist jer og det er kontoret – så det må være på høje tid. Det er næsten noget af det bedste, ved at være flyttet i hus – at vi har plads og mulighed for at indrette kontorpladser. For hvordan er det lige, at man skal kunne bygge et imperie, hvis ikke faciliteterne er i orden? 😉

Indtil for ganske nylig har vi haft brugt vores gamle spisebord fra Kajen (… som Skjorten i en lynløsning havde skåret kortere med en stiksav.. i frihånd.. hverken lige eller pænt, med andre ord;)), som skrivebord på kontoret, men nu har vi fået det her pæne fra Tablelab istedet. Et ‘batman-bord’, som det blev kaldt, da vi fik det leveret. Dén betegnelse kan jeg godt leve med, haha 😉

Man kan selv mixe og matche forskellige bordplader og ben – runde, firkantede, stålben og træben. Vi har valgt en sort laminatbordplade (Xenon) og sorte stålben (Link). Det var nok sort/sort-kombinationen, der affødte batman-kommentaren. Jeg synes bare det er pænt. Men altså – man kan kombinere på tusind måder, og overordnet er looket en nyfortolkning af de klassiske skandinaviske designtraditioner, hvor rå materialer kombineres i form af massive træplader og pulverlakerede bordben.

Bordene fås også i forskellige længder – vi har den korte, mens der altså også findes en størrelse, der nok mere minder om et spisebord.. Hvis det er den slags, man står og mangler:)

Det er også på kontoret vi har plads til ekstra opbevaring. Vores Muuto-reoler står og er lidt rodede (can’t win’en all) og derudover har vi en skabsvæg, der gemmer på virkelig meget opbevaring bag gulv-til-loft skydelåger. Til alt hvad man nu har af gavepapir, kabler, ringbind og jeg ved ikke hvad. Virkelig rart, at kunne gemme det bag låger.

Jo. Jeg er virkelig glad for vores kontor. Det er nok noget af det bedste ved at have hus – at man har ekstra kvadratmeter til den slags. Luksus-kvadratmeter. Og nogle dage drømmer jeg om, at det er hér jeg skal sidde og arbejde, sådan for alvor. Efter barslen. Men andre dage, glæder jeg mig også til at kunne lukke døren bag mig og komme ud i den virkelige verden. Ligegyldigt hvad, så er det simpelthen så rart, at have et nice kontor. Er det ikke bare blevet pænt?

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top