Du læser nu
#Jubilæums-Juli: Vind en Christina Dueholm x Markberg taske..

#Jubilæums-Juli: Vind en Christina Dueholm x Markberg taske..

svaret er 2012

… den fineste crossbody ‘animal bag’ designet af den fineste lille LaChris for Markberg. Én ting er alle de skøre oplevelser det her blog-eventyr har bragt med sig i løbet af de sidste 10 år og noget andet er de relationer, jeg har samlet op på vejen. LaChrissen er én af dem jeg holder allerallerallermest af, og derfor skulle én af hendes tasker naturligvis også være med i fejringen af mit jubilæum – både fordi den er s y g t flot, men også for at fejre dét med fine venskaber.

Min egen favorit af hendes designs er den I kan se på billedet øverst og altså vinde i indlægget hér – men hendes “Christina Bag” er altså også en solid favorit, især i min workwear-garderobe (som unægtelig er lidt støvet pt efter et år på barsel). Anyways – se fx hér. Perfekt til både computer og diverse.

Nuvel – for at vinde, skal I gætte hvilket år Christina og jeg blev venner på Facebook og skrive det i en kommentar nedenfor – jeg har gemt et lille hint et sted i indlægget hér 😉

Jeg finder en vinder på mandag og giver direkte besked, så husk det der med en rigtig email-adresse 🙂

 Kommentarer (324)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top