Du læser nu
#JubilæumsJuli: vind de smukkeste øreringe fra ByBiehl..

#JubilæumsJuli: vind de smukkeste øreringe fra ByBiehl..

De fleste af jer kender nok ByBiehl. Idag. Men jeg tør godt sige, at jeg var den første blogger der skrev om smykkemærket – tilbage i starten af 2011.

Ser I – jeg kender nemlig Charlotte, der står bag ByBiehl. Eller. Rettere – min storebror gør. De er gamle kolleger og gode venner. Og derfor hørte jeg om ByBiehl før de fleste andre. Og derfor har jeg og Charlotte også fulgt hinanden – helt fra start. Idag er de fleste af mine yndlingssmykker også fra ByBiehl – mine ‘hverdagssmykker’ viste jeg frem her.

Så selvfølgelig skulle ByBiehl være en del af #JubilæumsJuli og derfor kan I idag vinde de smukkeste øreringe. For at vinde skal I hoppe over på instagram – det er nemlig dér dagens give-away finder sted:)

 Kommentarer (4)
  • De er SÅ fine, og vil rigtigt gerne være med, men kan ikke få linket til din Instagram til at virke – hvad er dit brugernavn derinde??

  • Super fin konkurrence og ditto øreringe 🙂 Mærket minder mig faktisk også altid om dig, da det var her, jeg stødte på det først 🙂

    Hvor mon den fine musling er fra?

    God ferie!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top