Du læser nu
#JubilæumsJuli: Vind masterclass og middag for to hos Rossopomodoro..

#JubilæumsJuli: Vind masterclass og middag for to hos Rossopomodoro..

Med en hang til italiensk mad, var det givet, at jeg måtte have fat i mine venner hos Rossopomodoro på toppen af Illum og høre, om de ville være med til at fejre mit jubilæum og det ville de heldigvis gerne<3

I efteråret inviterede de Skjorten og jeg på barselsfrokost, og dét var altså noget af det hyggeligste længe – mig og mit lille nybagte hold på toppen af Illum, mens vi endnu levede i en lille lukket kærlighedsboble. Hvis vi tog derind nu ville Elise formodentlig sidde og kaste maden på gulvet og, iøvrigt, være all over the place, så jeg lever virkelig højt på minderne fra dengang hun bare lå og sov i sin vogn…

Anyways – på højkant idag er altså to billetter til pizza-masterclass efterfulgt af middag på Rossopomodoro . Hér kan I lære, hvordan man laver den helt rigtige pizza napolitana – I kan læse mere om hvad dét helt præcis indebærer hér.

For at deltage i konkurrencen skal i skrive hvem I ville tage med og smide en pizza-emoji i kommentarsporet <3

 Kommentarer (228)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top