Du læser nu
Hjemme igen og en lille ferievlog..

Hjemme igen og en lille ferievlog..

Puha, d’damer – de sidste par dage har jeg været begravet i lige dele vasketøj og ferieblues. Man får altså akkumuleret noget snavset tøj på sådan et par uger – ikke mindst, husholdningens yngste medlem.
Meeen – mens vi har været på ferie har jeg filmet lidt (.. ikke helt så meget som jeg havde tænkt, men altså – det er nok bare et godt tegn. Virkeligheden er, at jeg mere eller mindre glemte alt om kameraer og istedet koncentrerede mig lidt om at holde ferie, og det er jo sådan set både sundt og fornuftigt).

Anyways – hvordan kører man lige 2000km med en baby på bagsædet og hvor vild er Skjorten med at gå på stranden? Det får I svaret på lige hér;)

PS og som altid – jeg bliver helt vildt glad (sådan virkelig!) for hver eneste like og subscribe på kanalen. Jeg føler mig virkelig som en dino på Youtube nemlig.

 Kommentarer (9)
  • Er det Vias I boede i? For så gad jeg godt vide hvor I boede? 🙂 Vi har lige været i Vias og boede midt inde i byen i et charmerende byhus…desværre uden pool hehe

  • Er blevet helt inspireret til at tage til Montpellier. Kan man bruge 3-4 dage i byen eller er det mere et sted man tager til på dagstur?

    • Ja, 3 dage synes jeg godt man kan bruge. En god forlænget weekend, ville jeg sige 🙂 Og skulle man endelig begynde at kede sig, så kan man jo altid tage ud til stranden én af dagene <3

  • Mega hyggelig vlog! Hold nu op hvor er Cornichonen nuttet i sin flamingo-pool float – det får mig til at glæde mig endnu mere til vores første rejse med baby her til efteråret 😍 Og den Chanel-taske altså, SÅ ultimativ!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top