Hjemme igen og en lille ferievlog.. – ACIE
#JubilæumsJuli: vind 2 flasker Moët & Chandon champagne..

Hjemme igen og en lille ferievlog..

Puha, d’damer – de sidste par dage har jeg været begravet i lige dele vasketøj og ferieblues. Man får altså akkumuleret noget snavset tøj på sådan et par uger – ikke mindst, husholdningens yngste medlem.
Meeen – mens vi har været på ferie har jeg filmet lidt (.. ikke helt så meget som jeg havde tænkt, men altså – det er nok bare et godt tegn. Virkeligheden er, at jeg mere eller mindre glemte alt om kameraer og istedet koncentrerede mig lidt om at holde ferie, og det er jo sådan set både sundt og fornuftigt).

Anyways – hvordan kører man lige 2000km med en baby på bagsædet og hvor vild er Skjorten med at gå på stranden? Det får I svaret på lige hér;)

PS og som altid – jeg bliver helt vildt glad (sådan virkelig!) for hver eneste like og subscribe på kanalen. Jeg føler mig virkelig som en dino på Youtube nemlig.

9 kommentarer

 • Charlotte

  Er det Vias I boede i? For så gad jeg godt vide hvor I boede? 🙂 Vi har lige været i Vias og boede midt inde i byen i et charmerende byhus…desværre uden pool hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en hyggelig vlog 🙂 ha ha …. vandet var ikke azurblåt 😂 åh altså … det er sgu også for dårligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaya

  Er blevet helt inspireret til at tage til Montpellier. Kan man bruge 3-4 dage i byen eller er det mere et sted man tager til på dagstur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ja, 3 dage synes jeg godt man kan bruge. En god forlænget weekend, ville jeg sige 🙂 Og skulle man endelig begynde at kede sig, så kan man jo altid tage ud til stranden én af dagene <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Dør lidt over hvor sød Elise er! <3 P.s. Totalt hyggelig video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Mega hyggelig vlog! Hold nu op hvor er Cornichonen nuttet i sin flamingo-pool float – det får mig til at glæde mig endnu mere til vores første rejse med baby her til efteråret 😍 Og den Chanel-taske altså, SÅ ultimativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Nøgen, en fin vlog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#JubilæumsJuli: vind 2 flasker Moët & Chandon champagne..