Du læser nu
Give-away: vind kult-serum fra BIOeffect..

Give-away: vind kult-serum fra BIOeffect..

For at fejre, at det der med beauty ikke længere er off limits hér i dette forum, tænkte jeg, at det ville være helt passende og meget hyggeligt med en lille beauty give-away – og hvad bedre end nogle af mine egne yndlingsprodukter, at fejre med?

Dét hér er et af dem, der virkelig gør en forskel. Efter 7 år i branchen har jeg fået skrabet lidt viden til mig om ingredienser og så har jeg også haft chance for at prøve et H A V af produkter. Helt uden at skulle leve op til sponsorerede forventninger.

En fast kammerat på min badeværelseshylde er altså denne lille sag – EGF-serum fra BIOeffect, og spørger man mig, er det ikke tilfældigt, at netop dette produkt har opnået kultstatus blandt skønhedsjournalister og og beauty-nørder worldwide – læs fx denne artikel hos The Coveteur. Jo. Det kan noget.

Og nu kan I altså vinde et lille BIOeffect-kit hér – 1 stk EGF Serum, 1 travelsize Miccelar Water og 1 Facemist. Pretty sweet, hvis man spørger mig;) For at vinde skal I smide en kommentar til indlægget hér med jeres allerbedste skønhedstip. Jeg finder en vinder på fredag d. 24/8 kl 12 og giver direkte besked – så husk nu at få skrevet den rigtige email-adresse 🙂

 

 Kommentarer (284)
 • ØV! Ser det først nu fredag eftermiddag – jeg drømmer ellers om at få lov at prøve Bioeffect. Er sikker på der er en vinder er er blevet VILDT glad, og går storsmilende på weekend. Jeg må være hurtigere næste gang du forærer skønne sager 🙂

 • Nu hvor sammenhængende søvn ikke er en mulighed (hej morliv!), kan jeg anbefale, at man lægger sin concealer som en trekant under øjet (hvor spidsen peger ned mod kæben) samt i den inderste øjenkrog. Jeg synes det giver et mere frisk look og dækker bedre, end hvis man følger øjets form. Derudover er det også godt, hvis man tager mascara på begge øjne, inden man går ud af døren (hej igen morliv!)

 • Mit bedste tip er serum. Har tendens til tør hud, hvor ellers de normalt anbefalede fugtighedscremer ikke hjælper, men ved at benytte serum har jeg endelig fundet det, der hjælper min hud.
  Det vil være skønt at vinde de fine produkter til mig selv – så herfra krydses fingre 🤞🏻🍀🤞🏻

 • Mit bedste skønhedstip er klar masser af vand, det gør virkelig en forskel! Og husk altid et smil😍

 • Udover en masse søvn, fornuftig kost, motion og en masse vand, så kan jeg ikke undvære to ting – for det første Neutrals zinksalve (ja, den til babynumser!) og Dr. Hauschkas claryfying face Oil. Førstnævnte bruger jeg oftest efter jeg har været i bad om aftenen gerne i et lidt tykkere lag og sover med det – min hud føles som ny efter! Ansigtsolien bruger jeg 2-3 dråber af hver morgen og aften under min normal ansigtcreme og den giver simpelthen den dejligste fornemmelse.

 • Jeg har altid renset morgen og aften, men for et halvt år siden skiftede jeg morgenrensningen ud med en vaskeklud, og det har virkelig gjort noget godt. Så vaskeklud om morgenen må være mit bedste skønhedstip.

 • Lækre produkter virker fjernt på et SU-budget 💰 Mit tip er at huske at rense huden om aften, lige gyldig hvor dyrt eller billigt rens man har stående (eller råd til) så få renset dagen af ansigtet og halsen hver aften 👏🏼

 • Mit bedste råd er så vidt muligt at undgå at stresse for meget. Jeg kan tydeligt se forskel på min hud, hvis jeg har haft for meget at se til. Derudover er søvn, fugt og rens ikke til at komme uden om 🙂

 • Det føles som om, jeg aaaaaldrig får råd til den slags luksus (men ak, er dog færdig med SU om et års tid), så jeg krydser fingre big time!
  Mit bedste skønhedstip er at tage sig tid til at massere sin natcreme godt ind i huden. Det afspænder ansigtet og man får sådan en pæn glød 🙂 Om morgenen har jeg sjældent tid, men det er blevet et mægtigt aftenritual 🙂
  God dag!

 • Måske lidt kontroversielt, men en orgasme gør altså godt! Man lyser op, får røde kinder og ser glad ud! Win-win, vil jeg mene 😉

 • Kokosolie er et hit hjemme hos mig! Jeg bruger det til kroppen efter bad, bruger en smule i hårspidserne for at at samle det og få glans, og så bruger jeg det som hårmaske henover natten, hvor håret skal vaskes næste morgen. Det er genialt fordi, det er billigt, naturligt og ikke mindst virker 🙂

 • A-vitamin om natten, peptid-serum og spf om dagen:-) Og bio-effect indimellem (når der er råd)!

 • Mit bedste tip er rens, fugt og nok søvn. I de perioder hvor det lykkes føler jeg mig som et bedre menneske😄

 • Jeg er blevet kæmpe fan af serum, og har sågar fået komplimenter for min hud (øh, win!?)efter jeg er begyndt bruge det – det må da være den bedste succesmåling? Glæder mig til at prøve Bioeffect!

 • Mit bedste tip er masser af vand og så en god ansigtsmassage på sig selv en gang om ugen. Det giver virkelig glød tilbage.

 • Mit bedste tip er at få lidt farve på øjenbrynene, når man har så lyse bryn som jeg. Jeg farver dem selv ca. hver 2. uge og tegner dem også op for at fylde tomme pletter ud 😊 Det er det i min makeup-rutine, som gør den største forskel.

 • Mit bedste tip må være at få nok søvn (og masser af vand), selv i stressede perioder, da det ellers hurtigt kommer til syne på min hud.

 • Mit bedste skønhedstip er serum og masser af søvn 🤩 Og bioeffect er én af de bedste jeg har prøvet🌱

 • Kærlighed, kildevand og masser af lækre creme / serum…. men dette mærke har jeg desværre aldrig haft fornøjelsen af, så jeg krydser alt hvad jeg har…. også fingre 😍

 • Det er nemmere sagt end gjort, men masser af søvn. Lange aftener på kontoret sætter sig også i huden, så prioriter at komme hjem på et tidspunkt, hvor der stadig er plads (og overskud) til at gøre de ting, der gør dig glad og får dig til at grine 🙂

 • Åh tænk hvis man kunnne være så heldig at vinde😊.
  Mit bedste skønhedstip er, at gøre noget godt for sig selv (bare en lille ting) dagligt. Jeg er begyndt at stå på hovedet og/eller hænder dagligt. Alle de dage det er muligt, gør jeg det udenfor, og det giver simpelthen sådan en god grundfølelse i kroppen. Måske fordi jeg har 100 % fokus på mig og min krop (ellers styrter jeg rundt for at hente og bringe børn til div. ting, og forsøger at få hverdagen til at gå op i en højere enhed😉)

 • Mit skønhedstip må være ikke at have nattevagter. Det er virkelig trælst for huden og hormonerne. Og søvnen.
  Og så skal man forsøge at forkæle sig selv med en ansigtsbehandling i ny og næ. Skønneste luksus!

 • Kokosolie til alt! Makeupfjerner, vippepleje, ansigtsmaske, highlighter, til kroppen og ikke mindst som hårkur og til tørre spidser (kokosolie er den eneste olie der reparerer og ikke bare har en effekt indtil man vasker håret). 🙂🙂

 • Mit bedste skønhedstip er lidt utraditionelt. Men hvis man har problemer med, at hårene på benene kommer frem med det samme efter barbering, så prøv at hoppe under den kolde bruser LIGE inden (eller mens) du barberer benene. Det får hårene til at rejse sig, og dermed går der lige en ekstra dag, inden de kan ses og mærkes igen 🙂

 • Bedste tip er klart et smil – intet pynter mere 🙂 Til den lidt mere seriøse side, så er det serum på daglig basis om morgenen og til aften en god olie (en mini maske)

 • Det gjorde underværker for mig, da jeg begyndte at rense huden to gange om dagen. En lækker serum + dagcreme om morgenen og en lækker naturlig olie inden sengetid, så har min hud det fantastisk.

 • Jeg stoppede med at rense mit ansigt om morgenen, efter jeg læste at vi bygger en naturlig fugtbalance op om natten, som vi ødelægger med rens om morgen. Så den er sparet væk og jeg synes min hud er mindre tør. Og så farver jeg mine øjenbryn, det gør mig rundt regnet mindre træt at se på, i ca. en uge.

 • Helt sikkert ikke at få børn! 😉 Men jeg ofrer gerne lidt at udseendet for mine to små piger! Bioeffect ville nok gøre underværker! – og søvn! 😀

 • Om aftenen bruger jeg olie til ansigtet som jeg massere ind i huden. Det føles skønt og så dufter det dejligt:)

 • Ihhh en fantastisk præmie 🙏🏼 Mit bedste skønhedstip er helt klart dermarolleren-den er blevet uundværlig i min skønhedsrutine og jeg kan tydeligt mærke og se en forskel ☺️🤞🏼❤️

 • Helt lavpraktisk og billigt: brug en vaskeklud til at rense af om aftenen eller vågne med om morgenen. Den eksfolierer blidt og føles rar.
  Ellers vand og motion til god glød!!

 • Jeg bruger en konjac svamp morgen og aften efter rens. Det sætter gang i blodcirkulationen og føles helt fantastisk 🌸

 • For at være ærlig, så har jeg aldrig gået så meget op i hudpleje – derfor tror jeg også, det er godt for min hud ikke at bruge for mange produkter.
  Jeg sværger til vand i ansigtet. Både morgen og aften. Derudover er mit bedste beauty-tip at få komplimenter fra én man holder af.
  Jeg føler mig altid smukkere når min mand siger, jeg ser godt ud – selv uden makeup!

 • Mit bedste skønhedstip er ansigtsmassage med en lækker olie. Jeg bruger af og til en ansigtssugekop, som ligeledes giver masser af glød.

  og så er søvn altid værd at prioritere 😉

 • Jeg sværger allerede til Bioeffects serum – det har gjort underværker for min hud. Ellers er mit favorit M2 serum til øjenvipperne.

 • Shit en lækker præmie ✨👌🏻💕🍀
  Mit skønhedstip er vinterbadning 🌊 skønt for krop og sjæl 🙌🏻

 • Et stort glas koldt vand med citron om morgenen inden noget som helst andet! Rens af ansigt morgen og aften, faktor 50 i ansigtet og så ud og smile til morgenfolket på cykelstien:)

 • Mine tips er i virkeligheden temmelig basic: Rens, brug solcreme, sov og grin! Særligt sidstnævnte ér altså bare forskønnende 🙂

 • Mit bedste skønhedstip er lidt en gammel-kone-klassiker, men ikke desto mindre yderst effektiv: pres saften af en halv citron i en kop kogende vand, og drik den før du indtager din morgenmad. Alle de bakterie, som kroppen har udskilt efter nattens regeneration, ligger lige under overfladen af din hud og bliver derfor skyllet ud af systemet. Jeg kan se en mærkbar forskel, hvis jeg forsømmer min “morgen-tonic” bare et par dage. Nemt, rent og essentielt 🙂

 • Mit bedste skønhedstip er lidt en gammel-kone-klassiker:drik saften fra en halv citron i en kop kogende vand, før du spiser morgenmad. Det har den bedste, udrensende effekt på huden, fordi alle de bakterier, som bobler under overfladen efter nattens regeneration, bliver skyllet ud af dit system. Jeg kan se en forskel i de dage, hvor jeg ikke får min “morgen-tonic”. Nemt, rent og essentielt 🙂

 • Søvn, vand i ansigtet inden sengetid og masser af gode mennesker i sit liv. Det giver smil og glød <3

 • Mit bedste skønhedstip er at anvende T-zone peelingen fra Pudderdåserne indimellem (men gerne mindst et par gange om ugen), samt at huske at få renset ansigtet både morgen og aften.

 • Mit bedste tip må være blomster toneren fra koreanske Washima. Den er helt igennem fantastisk og får alle mine andre produkter til at trænge hurtigere ind og endda virke bedre!

 • En yogatime gør underværker for mig;-) Jeg bliver glad, lettet i mine tanker og alt ser bare lige lidt lysere ud;-)

 • Her kommer min opskrift:
  Grundig afrensning, en forfriskende mist og så en dejlig ansigtsolie – så føler jeg, at min hud er den bedste udgave af sig selv :;o)

 • Vippefarve hos Green Skin! Det gør at jeg måske sammenlagt har haft mascara på 4 gange henover sommeren 😍😍

 • På ingen måde et fancy, glamourøst eller luksussvælgende tip – but it works!
  Klorhexidin-creme (så cheap, at de nærmest kaster det i nakken af en på apoteket) på bumsen om aften og adjø bums om morgenen;-)

 • God søvn – gerne i mere end et par dage! Så det rent faktisk kan ses.
  Heldigvis er jeg ovre de rigtig hårde småbørns-nætter, dog trænger min hud til lidt ekstra:) Ellers elsker jeg at massere mit ansigt med min Gua sha sten.

 • Mit bedste tip er en gua sha. Sådan en sjov flad sten som man bruger til at massere ansigtet med efter man har smurt ansigtsolie på. Det kan løsne op for rigtig mange spændinger, som man især som kontor ansat, der kigger meget i en skærm har. Den har næsten fjernet min bekymrings rynke i panden helt.

 • Der er en grund til at det kaldes skønhedssøvn. Kan altid mærke stor forskel på min udstråling og generelt velvære, når jeg har sovet nok.

 • Ej hvor dejligt med et “nyt” emne til blokken. Jeg håber du kommer med flere favoritter og fif.
  Min yndlings skønhedsrutine er min tørbørste. Det giver den bedste glød lige at få blodcirkulationen lidt i gang

 • JAJAJA! Overvejede at købe den i dag fordi jeg så en reklame, men som den fru Mor jeg nu er, besluttede jeg, at det ikke var fornuftigt lige nu (😆🤪)
  Mit bedste skønhedstip er et glimt i øjet (og SØVN!). Med den rette udstråling og selvtillid kan selv den trætteste mor se lækker ud!

 • Lip cure fra Tromborg har været en herlig hjælper for mine ellers kronisk tørre og skallende læber. Tak, Tromborg!

 • Det bedste tip er det man kan holde eller hvad man siger 😉 Selv den lækreste creme virker kun hvis den bliver smurt på huden. Personligt er mit bedste beauty-tip at sætte lidt tid af til forkælelse. Jeg har mine aften-cremer stående på natbordet så jeg kan tage min natcreme, læbebalsam, øjen-creme og så videre på direkte fra dynen.

 • Nu har mange andre nævnt solcreme og det vil jeg gerne erklære mig enig i. Al anden hudpleje er ligegyldig, hvis man ikke er konsistent med solcremen.
  Derudover er mine bedste tip at være konsistent med sin rutine og at være realistisk omkring hvad man kan overskue. Syv step kan være helt fint for nogle, men virkelig uoverskueligt for andre – og den bedste rutine er den man får gjort!

  OG! At smøre sine fugtgivende cremer på, mens huden stadig er lidt våd, så den har et reservoir at trække fra.

 • Ahrmen altså – jeg har ikke ét bedste tip, men flere!
  (Grundig) rens til ansigtet morgen og aften, øjenbryn, der ses (jeg går hos en dame 1xmånedligt-så slipper jeg for besværet), fugt, fugt og atter fugt – både indefra og udefra, solfaktor året rundt, lækker hudplejerutine og mascara!

 • I stedet for selv at komme med et tip, så vil jeg videregive min mands bedste tip. Han er fra Californien og selv i februar i Danmark smører han sit ansigt ind i solcream (hvis altså solen skinner). Det tog nogle år før jeg ikke længere synes han var komplet åndsvag. Men eftersom solcreme nok er den bedste forebyggelse mod rynker, som findes, og samtidig beskytter mod hudkræft, har jeg alligevel med måtte se det fornuftige i at leve længere og “smukkere” (og man bliver altså stadig brun selvom man har faktor 50+ på).

 • Jeg blev mor for første gang for 3,5 mdr. siden, og Gud ved, at jeg trænger til en god serum… 😉
  Mit bedste skønhedstip må være at sørge for at drikke rigtig godt med vand – særligt ovenpå nætter med sparsom søvn. Derudover har jeg også erfaret, at en god gang hårvask (mens baby sover 7-9-13), hvor man virkelig masserer hovedbunden, også får én til at virke noget mere frisk. Bonus er også, at man ikke ser poserne under øjnene nær så meget, hvis håret er nyvasket. Det virker bare lidt mere overskuds-ish 😉

 • Flydende fiskeolie hver morgen og en rask powerwalk brudt af træningsapp’en 7 minutes. Det give glød og smil på læben 🙂

 • Jeg har egentlig ok problemfri hud, så for mig handler det også ommlidt luksus. Efter at have fået min datter er tid til dullegrej en by i Rusland. Derfor er mit bedste tip at bruge lækre produkter, der på to sekunder får mig til at føle at jeg faktisk investerer lidt i mig selv. Og her er din lille pakke jo perfekt 🙂

 • Mit bedste skønhedstip er mere et produkt-tip 🙂 Sanicare “Calendula balsam” – en lækker, lækker creme til kroppen som kun koster 50 kr hos Helsemin. Morgenfrue hjælper virkelig på tør og ru hud og den redder mig hver dag!

 • Ud over det åbenlyse med en god nats søvn, kost, vand, frisk luft osv. så synes jeg, min hud har godt af at blive ‘vækket’ om morgenen; det gør jeg ved at vaske ansigtet med en frotté-vaskeklud vredet op i koldt vand. Så kommer “morgenrutinen” med diverse produkter bagefter 🙂

 • Mit bedste skønhedstip må være tørbørstning af ansigtet. Efter at have gjort det på kroppen i et par år har jeg endeligt fundet en rutine der gør at jeg også husker at børste ansigtet. Den lille børste til ansigtet ligger simpelthen på natbordet, så når uret ringer om morgenen rækker jeg bare ud efter børsten. Så kan jeg stille og roligt vågne samtidigt med at jeg lige får børstet. Synes min glød er en helt anden resten af dagen. Sammen med børsten står også en (glas)flaske med vand så er det nemt at starte morgenen med en tår.

 • Efter at have fået nu to børn på to år, er jeg træt mama konstant… Mit bedste beauty-tip er derfor ret banalt, og nok også mest med målgruppe til andre med-mødre: Jeg tager min makeup af og renser hud og plejer osv. inden eller omkring aftensmadstid. Ved godt det måske lyder skørt, men i en hverdag med manglende overskud og tid, er det dét der gør forskellen for, jeg rent faktisk får prioriteret at pleje mig selv (da jeg tit er for træt til noget som helst andet end min dyne, når de to små endelig sover 🙂 ).

 • MIt bedste beautytip må helt klart være at få købt en god serum – det har virekligt gjort en kæmpe forskel for min hud efter jeg har fundet en der passer min hud.

 • Mit bedste skønhedstips er masser af vand – gerne 2 liter om dagen! Det gør en kæmpe forskel i forhold til velhydreret hud, og så er det tilmed billigt 😀

 • Selvforkælelse! Både af beauty og motions slagsen. Hvis krop og sind er glad og afslappet så kan det ses. 🙂

 • Wauw et lækkert sæt, det gad jeg godt vinde! 🙂
  Mit bedste beautytip må være at pleje, plukke og evt. farve sine øjenbryn regelmæssigt. Jeg føler mig altid skønnest når jeg har “nye” bryn – det gør noget helt særligt for resten af ansigtet. 🙂

 • Søvn! Og hvis det fejler, giver lidt pink blush på æblekinderne det der perfekte ‘Jeg har lige gået en lang tur i efterårsblæsten/jeg har lige haft sex’-look.

 • Rens hver dag!
  Er først begyndt at se positive ændringer på min hud, efter jeg har gjort det til en fast rutine at rense hver aften og morgen 🙂

 • Min bedste tip må være noget så simpelt som at rense sit ansigt hver aften og påføre en god natcreme. Det gør en stor forskel for min hud og mit velbefindende. 🙂

 • Mit bedste beuty-tip er Pudderdåsernes Alt i en salve. Den koster kun 100 kr og den virker både til tørre områder, læber, neglebånd, børn og voksne. Genialt!

 • Søvn og fugt! Det ses desværre ret tydeligt på min hud, hvis jeg er i underskud af en af delene. Fjern make-up HVER aften. Velplejet hår og negle 😊

 • Daglig olieshots og vand gør det for mig! Det er virkelig ikke bare en skrøne. Huden er mere frisk og ernergien høj de dage jeg får drukket nok vand. Et tip er at bruge en vandflaske og sætte tre elastikker om. Hver gang du har drukket en flaske tager du en elastik af. På denne måde kan du holde styr på indtagelsen😊💦🍀

 • God søvn og en masse vand gør underværker for min hud og en god fugtighedscreme er heller ikke at kimse ad. 😊

 • Min hud bliver (og forbliver) pæneste hvis jeg scrubber den nænsomt 2-3 gange ugenligt, så det må være mit bedste beautytip 🙂

 • Lækker præmie! Jeg sværger til Enzyme Exfoliant fra Botanical Extracts. Den renser super effektivt og er samtidig mild mod huden 🍀🍀🍀

 • Det må altså være at rense huden, morgen og aften. Både når man har haft makeup på, men også når man ikke har haft 👏 jeg påfører altid serum, olie, øjencreme og creme på efterfølgende, og gør jeg har en smuk, fin hud som aldrig driller ellee lign.
  Rens og fugt 👏🍀

 • Det er svært at vælge, men jeg vil næsten sige lash lift, hvis man ikke er begavet med smukt buede vipper fra naturens side, så gør det en kæmpe forskel at få dem bukket ‘permanent’ gerne kombineret med farvning af bryn og vipper, så ser man pludselig virkelig meget friskere ud, uden make up

 • S Ø V N!

  Det er (næsten) ligegyldigt, hvad man hælder i skærmen, hvis man er helt mast af søvnunderskud, ha ha! To babyer sætter sine spor 🙂

 • Mega lækker giveaway!
  Mit bedste skønhedstip er helt sikkert at drikke en masse vand. Og så har min hud haft kæmpe stor gavn af at jeg mere eller mindre har droppet kød 🙂

 • Søvn og vand. Det lyder nok keeeeedeligt, men det er så tydeligt, at livet med en baby (og den tilhørende manglende søvn) har sendt min hud tilbage til teenageårene. Suk.

 • Måske lidt udenfor kategori, men fiskeolie! Aldrig har min hud – både i ansigt og på krop – været finere og glattere, som efter jeg er begyndt på dagligt indtag af fiskeoliepiller. Kombineret med Matas Carbamidcreme bliver min hud fugtet indefra og ud 🙌

 • Efter at jeg er blevet mor og er rundet en alder på 32, så noget så simpelt, som at rense og fugte huden morgen OG aften, det bedste jeg kan gøre for huden… og giver mig til “mig-tid” 🙂

 • Fiskeolie er mit tip-får et shot m juice om morgene og synes det gør noget godt for huden- sådan lidt glow:-)

 • Virkelig kedeligt, men til gengæld gratis – søvn! Og en masse af det. Efter jeg er blevet mor og min nattesøvn er blevet en by i Rusland, kan jeg tydeligt se forskel på de dage, jeg har fået 2 timer søvn og de dage, jeg har fået 6-7 timer.

 • Mit bedste tip er at rense ansigtet hver aften og bruge en god natcreme. Søvn og rigeligt vand har heller aldrig skadet 🙂

 • Mit bedste skønhedstip er tørbørstning af både ansigt og krop (med forskellige børster dog😊). Efterfulgt af masser fugt, og gerne mens huden stadig er fugtig.

 • Mit bedste tips må være at få farvet bryn og vipper!! For mig betyder det at jeg i det daglige,stort set, kan undvære make up👍🏼Meget praktisk når tiden er knap…

 • Lækker præmie! Mit bedste tip må være at bruge to minutter inden badet på at tørbørste hele kroppen og efter badet smøre sig ind i en god olie eller bodylotion.

 • Mit bedste trick må være at bruge en skrub et par gange om ugen (enten en med fine korn eller frugtsyre) og så slutte af med en god fugtiggivende creme eller olie 🙏🏻

 • En hydreret og fugtet hud er den smukkeste, så massere af vand! Derudover gør det huden/ansigtet smukkest når der er klisteret et ægte smil på 😁

 • Weledas skinfood – koster 90,- og bliver på midt badeværelse i flæng brugt til alt fra tørre albuer til ekstra fugtpleje om natten og øjencreme

 • Et lidt “usynligt” tip. Men er SÅ glad for, jeg begyndte på regelmæssige brazilians – farvel til maaaange års kløe og røde knopper og hej til fin blød hud.

 • Min bedste skønhedstip er at drikke et glas lunket vand med citron og honning om morgen 🙂 Det renser ud og forbereder kroppen på indtagelse af mad osv. PLUS kroppen er TØRSTIG efter en nat uden vand 🙂

 • Søvn, vand og solcreme er godt – men jeg ser allerpænest ud, når jeg er glad. Så mit bedste tip er at gøre noget godt for sig selv hver dag og arbejde målrettet for at bibeholde et positivt sind – det virker godt for mig for både hjerne og udseende 🙂

 • At drikke godt med vand i løbet af dagen – og gerne med noget frugt, agurk, citron eller andet lækkert i.

 • En fugtmaske en gang om ugen, giver flot glød,- og så selvfølgelig søvn og vand, som mange andre også skriver.

 • Wow en præmie ✌🏼. Har netop brugt den sidste dråbe i min anden flaske af EGF serummet – den er bare SÅ god, og må nok erkende at den er vanedannende. Med problemhud, må jeg alligevel tilslutte mig to enkle ting: vand og søvn.

 • Mit bedste skønhedstip er koldt vand i ansigtet om morgenen, et stort glas koldt vand + masser af smil!

 • Eight hour cream på øjnene, før sengetid – der giver en fin shine på øjenlæger, fugter omkring øjenene – og vigtigst af alt, giver flotte og gennemfugtede vipper. Det er skørt, men det virker! 🙂

 • Ingen make up og (derfor) øjenbrynsfarve fra Hanne Bang 🙌🏽 Uden den ville det være helt skidt. Kh mor…

 • Mit bedste tip er noget så basalt og egentlig ret kedeligt – men for mig er det ultimativt dét som gør den største forskel for mit ydre (og indre!): SØVN !

 • Mit bedste skønhedstip er for mig, at holde makeup frie dage og altid rense huden om aftenen for derefter at tage en skøn fugtcreme/fugtmaske på, som bliver siddende hele natten 😄

 • Bedste tip må simpelthen være fugt, fugt, fugt – det gør virkelig underværker! Så en super god serum samt dag/nat creme som fugter og giver din hud en masse gode antioxidanter 🙂

 • Hvis jeg kunne skrue tiden tilbage og give mig selv et godt skønhedsråd, er det helt sikkert være: Brug solcreme hver dag! 🙂

 • Jeg er netop begyndt at give mig selv ansigtsmassage om aftenen, som skulle være rigtig godt hvis man vil forebygge nogle af de uundgåelig rynker! Og så er det selvfølglig vigtigt at fjerne makeuppen hver eneste aften!
  God aften! <3

 • Alt det man ikke kan eller har tid til, når man har en 1-årig, der stadig ikke vil lade mor sove mere end 3 timer i streg 🤯 Bioeffect vil gøre god gavn her på matriklen..

 • Ufff, lækker konkurrence! Jeg er blevet ret glad for at rulle min hud med en jaderulle – det kan sgu noget. Jeg kan se forskel ift. puffyness, og så føles det sø lækkert!

 • Mit bedste tip er, at hvis du ikke kan nå andet, så kan concealer, en smule bronzer og redte bryn gøre meget 😊 Har villet prøve bioeffect meget længe 🤞🏻

 • Wow, lækker præmie 😊
  Bedste skønhedstip: invester i fremtiden ved altid at smøre nogle af de dyre dråber serum og creme på halsen og brystet! Og også gerne begge dele på hænderne til natten!
  Og snydeskønhedstip: få lange vipper med et lag pudder under mascaraen og adskil vipperne nøje med en tynd plastiktandstik efter mascara..

 • Hvor klassisk og klichéagtigt det end er, så er mit bedste beautyråd simpelthen at få nok søvn om natten.🌜😴

 • Bioderma Sensibio H2O morgen og aften har gjort underværker for mig! Fordi den effektivt renser min hud med ganske få strøg, undgår jeg at vaske og generelt røre ved mit ansigt for meget, hvilken helt tydeligt har givet min hud tiltrængt ro. Kæmpe thumbs up herfra 👍🏻

 • Hold make-up frie dage og udover det ALTID huske at rense huden, både morgen og især aften. Det gør en stor forskel for min hud 😀

 • Jeg har egentlig mere brug for at modtage gode skønhedstips end at give dem, men det allermest basale der virker for mig er rigeligt vand og søvn. Kan tydeligt se forskel på min hud😊

 • Hvis man fordeler kokosolie i hele håret aftenen før en hårvask og efter brug af shampoo i samme bad bruger en æggeblomme som balsam, så får man verdens sundeste hovedbund og dejligste blanke hår.

  Husk kun at bruge lunken vand under æggebalsammen, så der ikke pludselig er “mad” i håret. Det kan også være en fordel at vaske kokosolien ud af håret uden at gøre det vådt først… men at gnide shampooen direkte i det oliefyldte hår og så gøre det vådt. … ..

 • Mit aller bedste tip, er at tage et dejligt langt bad, sammen med min datter. Jeg får det kolde vand, mens hun nyder det varme vand i hendes lille badekar <3 Jeg har overskud, vi er afslappet og nyder at putte sammen bagefter i håndklæder. Det er klart mit bedste tip.

 • Lækker præmie. 👌🏻 Den håber jeg kan forskønne min hverdag. 🤞🏻
  Mit bedste tip er at rense huden hver aften. Jeg bruger personligt en elektronisk rensebørste, der gør produkterne mere effektive. Jeg renser huden, uanset om det har været en makeup fri dag eller ej.

 • Klassisk, men vand og søvn er det der virker for mig. Og så gør sex altså også noget(sorry, men man ser altså bare lidt bedre ud hvis man er velknaldet).

 • Jeg har fået indført, at en gang i mellem, så skal min kæreste og jeg have en eller anden skægt ansigtsmaske på. Jeg mistænker ham lidt for, at han faktisk synes det er ret rart (selvom han altid skal protesterer lidt) også har vi også noget velfortjent kvalitetstid sammen i en ellers travl hverdag. Det må da være sundt både for hud og parforhold 😉

 • Mit bedste tip er en god fugtighedscreme, hvis huden er velfugtet ser man lidt mere ‘glowy’ ud 🎉🙈

 • Fast aftale med kæresten om 10 minutters alene tid på badeværelset hver morgen til lige at nå afrensning, creme og let make-up 🙂 DET holder når man har en 2-årig med krudt i røven.

 • Har ingen beauty tips 😳 men suger til mig af dem der kommer. En 2,5 årige der er noget så trodsig for tiden , og en i maven som kommer om et par måneder … jeg har aldrig pakket så lidt i min ferie kuffert som på den ferie vi er nu .. et par praktiske sko , et par luftige kjoler og en allround creme !🤷🏼‍♀️ Jeg er i den grad hægtet af på beauty gamet for tiden !😴

 • Mit bedste skønhedstip er alt det kedelige: søvn, vand, motion og afholdenhed fra sukker og alkohol. Og ellers en fin neglelak – det kan løfte ethvert outfit 🙂

 • Mit hemmelige beauty tip er en dermaroller og lækker serum. Det har vitterligt mindsket mine smile rynker omkring øjne, givet glød i huden samt fjernet mine pigmentpletter efter mine graviditeter.

 • Øj en præmie!
  Et af de skønhedstips, der har gjort en stor forskel på min hud er fra Anette fra https://beautyspace.dk/. Og det er den simple vaskeklud. Hver eneste morgen bruger jeg en vaskeklud. Det fungerer som den mekaniske del af eksfolieringen. Intet fancy. Bare en vaskeklud, som giver den bedste base for at syre-eksfolieringen og de forskellige cremer og olier kan virke efterfølgende.

 • Bedste tip må være Hair Lust growth formula vitamins som er rene vingummier og de nemmeste vitaminer at få ned – fordi de smager af vingummier 🙄 Har ufatteligt tyndt skandinavisk hår og får aldrig langt swung hår som i en shampoo reklame (har derfor kort hår!), men efter at jeg har spist vingummierne – ja for det er det altså… de sidste 3 mdr, så myldrer det frem med nye hår på hovedet (phew, gudskelov ikke andre steder – ja, det var faktisk en reel bekymring ☺️) Kan bestemt anbefale dem! 👍🏻

 • Helt klart at tage sig tid til at gøre noget godt for sig selv, selvom man har travlt med børn og job: En god ansigtsmaske, hårmaske eller et langt karbar med ro, duftlys og måske lidt stille musik. Virkelig vidunderligt nogle gange!

 • Min favorit til huden er faktisk lige til at drikke, nemlig de hypede kollagenpeptider. De gør virkelig en markant forskel hudmæssigt og får også neglene til at vokse sig stærke og lange med rekordfart.

 • Vær konsekvent med din hudpleje eller virker den ikke! Jeg kan tydeligt mærke på min hud, hvis jeg lige kommer til at springe hudeplejeritualet over en dag eller to 🙂

 • Mit bedste skønhedstip er rigtig svært at efterleve, og jeg gør det kun i perioder, men undgå sukker i kosten. Man bliver, hvad man spiser, og det er så tydeligt på min hud, når jeg byder min krop på god og nærende mad: grøntsager, fisk, kød, bær og nødder. Gode olier, avocado osv. Min hud får en helt anden glød, end når jeg tåger rundt i sukkerfælden og spiser slik, kage, brød osv. Hvis man fylder godt på indefra, drikker masser af vand og giver sig selv lidt kærlighed – ja, så kan man nærmest klare den ydre rengøring og vedligeholdelse med en vaskeklud og en god olie:-)

 • Kontinuerlighed (er det et ord?!?) husk at rense og creme hvér morgen og aften, ellers giver man ikke hud eller produkter optimale betingelser for at virke

 • Mit bedste skønhedstip er, at sørge for at drikke rigeligt med vand og samtidig ikke overrense sin hud:-)

 • Apotekets Apovit B-komplex til perioder hvor man fælder meget; det gør noget godt for mit hår 🙂

 • Mit bedste skønhedstip er helt klart, at rense huden både morgen og aften. Det har gjort underværker for min hud 😊

 • Vand, søvn, men også noget så banalt (og til tider svært) som ikke at pille de eventuelle urenheder, der måtte komme – det bliver oftest meget værre.

 • Investér i genanvendelige vatrondeller. Så kan du fjerne makeuppen uden dårlig miljøsamvittighed 🙂

 • Jeg smører mig ind i lækker, økologisk mandelolie efter bad, når min hud trænger til ekstra fugt, og det er særligt godt efter barbering. Også en stor anbefaling som fugt til gravide maver (som jeg selv er indehaver af for tiden) 🙂

 • God måde at holde konkurrencen – super brugbart at læse de andre tips! Mit bedste tip må være at sætte håret op og ikke altid have det løst – efter jeg er kommet i forsvaret og næsten altid har håret flettet, er det blevet meget mindre slidt og derfor meget længere. Nok de færreste der frivilligt fletter håret dagligt, men måske bare et par dage om ugen 😉

 • Nattesøvn, en udfordring når man har en 9 mdr gammel baby, men stadig det der virker bedst for mig.

 • Lækker præmie! Mine bedste beautytips her i sommervarmen, hvor man ofte ikke gider at bære meget makeup, er følgende:
  1. Invester i et lash lift. Minimum vedligeholdelse, det fremhæver øjnene naturligt, og man føler sig ikke “nøgen”, når man ikke bærer mascara.

  2. Køb en champangefarvet el. let pink highlighting stick, og brug den både til læberne, highligting på kindben og som en let øjenskygge. Det er også en sikker feriefavorit 🙌

 • Jeg er virkelig dårlig til det med beauty. Særligt her i min barsel, hvor jeg knap svinger mig op til et lag mascara. Men min grå hud (fordi søvnunderskud) kunne godt trænge til en opkvikker, så måske sådan et lækkert sæt kunne få mig i gang?!

 • Åh, ja tak! Skal snart ud at rejse, så sådan et kit ville være kærkomment 😀
  Mit bedste skønhedstip er søvn og vand. Uden de ting, kan jeg hurtigt komme til at ligne en hængt kat 😉

 • Mit bedste beauty-tip er at tage Imedeen kosttilskud dagligt. Min hud er blevet mere artig, tager godt imod den daglige hudpleje og høster flere komplimenter til sig end før! 🙂

 • Mit bedste tip må være hybenkerneolie til ansigtet, som bare giver en flot glød og som har udjævnet min hud, efter små ar fra urenheder 🙂

 • Den daglige creme er alfa omega og skal passe lige til hver enkelts behov! Det er den daglige pleje, både indefra og udefra, som får huden til at stråle <3
  Endnu engang stort tillykke med jubilæet og også med din nye arbejdssituation, som jeg glæder mig ustyrligt til at følge <3

 • Mit bedste tip må være Rudolph Care’s selvbruner-dråber, som giver ansigtet den smukkeste glød – både vinter og sommer 🙂

 • Altså, jeg er helt enig med alle de gode tips omkring nok søvn og rigeligt med vand osv – det er helt rigtigt! Men for os, der har brug for lidt ekstra hjælp, så kan jeg altså varmt anbefale en ansigtsmaske med aktivt kul i; de fungerer fuldstændig som en form for støvsuger til huden og suger alle urenheder m.v. ud! Jeg bruger selv “Clear Improvement”-masken fra Origins, men der er flere gode på markedet 🙂

 • Det vil være en helt igennem fantastisk præmie at vinde.
  Jeg er gravid lige nu og går og drømmer om en bedre hud, da hormonerne har sat gang i lidt af en teenagehud i denne tid.
  Normalt vil mit bedste skønhedstip være at drikke rigelige mængder vand, lade din hud ånde og give den en masse fugt – lige for tiden skal der bare lidt mere til 🙂
  Jeg krydser virkelig meget fingre.

 • Det er simpelthen så banalt, men søvn og vand er simpelthen det bedste man kan gøre for sin skønhed😊

 • Skrubbecreme til ansigtet to til tre gange om ugen – og så en max fed creme bagefter.
  ….og så krydser jeg fingre 🙂

 • Brug 5 minutter ekstra til at massere din serum/olie godt ind i huden (brug evt. lille sugekop) – det giver en fantastisk glød og så føles det bare dejligt 🙂

 • Mit bedste tip er eksfoliering. Kan både se og mærke kæmpe forbedring på min hud siden jeg begyndte på det 🤗

 • Bedste tip er jeg nok ikke ene om at give, men HUSK at rense ansigtet for makeup og snavs om aftenen. Det er bare så meget lækrere at vågne op med ren hud end indtørrede makeuprester 🙂

 • Mit bedste skønhedstip er en vaskeklud. En ganske almindelig en. 🙂

  Vaskekluden fjerner nemt min rens om aftenen og den exfoliere huden mildt.

 • Jeg ved ikke om jeg er den rigtige til at give skønhedstips – men jeg prøver 🙂
  HUSK at få sovet nok (lidt svært med små børn, men det hjælper)
  -og rense make-up af inden du går i seng 🙂

 • For mig er det vigtigste beauty-tip at huske at rense ansigtet om aftenen og bruge en god scrub en gang om ugen. Der er så tydelig forskel på de perioder jeg får det gjort og de perioder jeg dovner den lidt for meget 🙈😅 Og så selvfølgelig fugt! 👌

 • Mit bedste skønhedstip er personligt og må være at gå tidligt i seng. På barsel synes jeg tit at jeg har fortjent at være længe oppe og se tv eller andet som jeg ikke når i løbet af dagen, men det hævner sig dagen efter, hvor jeg føler mig som ør og dvask. Og det klæder altså ikke 😉

 • Velplejede øjenbryn løfter ofte hele looket, så kan man slippe afsted med ikke at have make up på. Og så er det gamle tip med at tage creme og strømper på fødderne ved sengetid forkert: det er netop om dagen fødderne har brug for fugten da de skal “arbejde” meget hårdere. Så på med fodcremen om dagen.

 • Hej. Noget så simpelt som altid at have (frisk) neglelak på. Det gør virkelig en forskel for mig. Og kigger trods alt en del på min højre tommelfingernegl. Skal jo læse en del blogs hver dag for søren…

 • Hårolie, bare i spidserne et par gange om ugen. Du kan slippe afsted med (store) huller i tøjet og (store) poser under øjenene, hvis bare dit hår er lækkert og velplejet 😉

 • Mit bedste skønhedstip må klart være det forebyggende råd om altid at have solfaktor i dagcremen uanset årstid..det holder effektivt rynkerne væk og beskytter tilmed mod hudkræft! What’s not to like som mor på farten med lille baby, hvor skønhedsrutinen er kortet væsentligt ned!

 • Min bedste tip må være noget så simpelthen så at vaske ansigtet med en vaskeklud om morgen. 👍🏼 Og så a-vitamin og fugt!!!!!

 • Mit bedste Beauty tip må være at fugte huden indefra med masser af vand. Drikker som minimum altid 2 liter pr. dag.

 • Mit bedste tip er et lidt utraditionelt et, jeg vistnok læste i Vi Unge engang (gør i det hele taget mange ting, fordi jeg har læst det i Vi Unge): Hav en ske liggende i fryseren og kør den rundt i ansigtet, når du er mega træt og har brug for et koldt skud friskhed. Det kan altså være meget rart nogle gange.

 • Nok søvn, nok vand, nok af det gode fedt både inde fra og ude fra. 3 ting der er pretty darn hard at opnå med en lillefis på 3 måneder 🙂

 • Mit bedste tip er bruge en dejlig ansigtsmaske en gang om ugen. Særligt når der har været så meget sol til at tørre huden ud. Huden bliver fugtet, friskere og man gør samtidig noget lækkert for sig selv. Jeg elsker Daybright Glow Brightening Sheet Mask fra Amie (naturlige ingredienser, vegansk venligt ). Kan fåes i Normal til billige penge.

 • Udover selvfølgelig at spise sundt og drikke vand, så er mit skønhedstip at bruge Gua Sha. Den lille krystal har virkelig hjulpet med spændinger i ansigtet og så er det bare en rar følelse at “skubbe affaldsstoffer” ud til til lymferne.

 • Mit bedste tip er virkelig kedeligt, men ikke desto mindre effektivt: Masser af søvn. Når jeg sover for lidt, har selv mit normale yndlings makeup, masker og sera svært ved at fjerne poserne under øjnene.

 • Wauw, en lækker konkurrence. Jeg krydser fingre for mit held 😍 Mit bedste skønhedstip er at rense ansigtet (enten blot med vand eller med en micelar water), for så derefter at påføre en nærende, fugtgivende ansigtscreme alt efter hudtype. Det virker i hvert fald på min hud 😉

 • Masser af fugt – jeg kan godt lide at bruge en ansigtsmist (den fra Ole Henriksen, den orange, er god!), serum og så en god creme 🙂

 • Makeup frie dage.

  Jeg føler klart at min hud får noget ‘frihed’ når jeg har dage hvor jeg ikke har makeup på. Så sørg for at have ihvertfald 1 dag uden makeup om ugen, og drik/spis masser af vand.

 • Lækker giveaway, lyder som nogle gode produkter. Er på det seneste selv begyndt at gå meget op i hudpleje, og har fået et tip, som jeg selv syntes virker så godt! Inden man påføre sin creme, så giver man ansigt et par pust med fx. Avenes spring water, og det gør at cremen hurtigere “siver” ind i huden, og er meget fugtgivende.

 • Sikken en dejlig konkurrence! Mit bedste skønhedstip må (som træt småbørn-mor) simpelthen være søvn!!! Jeg krydser fingre 😀

 • Åååh wauw – krydser fingre for mit held.

  Der findes så mange gode skønhedstips, men en af de bedste må være lidt hudfarvet eyeliner på den våde kan til at åbne øjet op og fjerne eventuel synlig søvnmangel.

 • Mit skønhedstip er meget, meget simpelt, men dog stadig helt essentielt.

  Masser og masser af vand og søvn!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top