Du læser nu
Hverdagslykke #24

Hverdagslykke #24

[En sensommer-weekend i sommerhus – masser af søvn, mad og frisk luft]

Jeg har en ambition om, at dele de her indlæg hver 14. dag – men det glipper altid. Skørt, egentlig, for det er nogen af dem, jeg selv holder mest af at skrive. Men altså  – hermed lidt blandet godt #hverdagslykke fra de sidste par uger. Stort og småt og den slags øjeblikke man skal gøre sig umage for at gemme på. <3

[Den her lille dunnakke – det er ikke helt fair, når jeg kalder hende skaldet. Hendes hår er bare så lyst, at det er helt gennemsigtigt]

[Den fine lille vase-sag jeg har købt vintage og som nu står og pynter i vores karme – der trænger til en kærlig hånd, ovenpå vinduesprojektet… We’ll get there!]

[Fødselsdagsblomster x 2]

[Datenight med min Skjorte]

[Frokostpause på den lokale strand – det her selvstændige liv, kan altså noget;)]

[En sygt lækker frokost med hende her på Hotel Sander]

[Matchende sweatshirt-game med mit sidekick]

[Min nye violin-figen – er den ikke bare flot?]

[Bærhøst fra haven – jeg elsker virkelig den have!!]

[Fra én af vores mange mange strandture i år.. Hvor heldigt er det lige, at det blev århundredets sommer, det år vi flyttede en spytklat væk fra stranden?]

 Kommentarer (2)
  • Hvem der bare havde friske bær i haven (og hvem der bare havde en have)! 😉 Bær skulle være noget af det mest sprøjtebehandlede af frugterne i supermarkedet, så jeg køber dem ikke så ofte (medmindre de er øko, selvfølgelig, men der kan man hurtigt komme af med en mindre formue…). Kh 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top