Du læser nu
Weekend wear og den perfekte overgangsjakke..

Weekend wear og den perfekte overgangsjakke..

Det er altid lidt bittersødt med det efterår, synes jeg. Den klare og crispy efterårsluft er altid kærkommen efter varme sommerdage, med høj luftfugtighed, som vi jo kender dem i Danmark… Men de dage med heldagsregn, som også hører med. Og de kortere dage. Og mørket, der langsomt kommer snigende. Puh. Det tager altid lidt pusten fra mig.

Tilgengæld er begejstringen for efterårsgarderoben til at tage og føle på. Sensommergløden sidder endnu og kysser klædeligt kinderne. Afslappetheden oven på en god lang sommerferie sidder, ditto, i skuldrene, der sidder 10cm lavere end i april.

Og så kan man have lange bukser. Og jakker. Og strik på. Igen. Og efter en vintersæson på barsel, der unægteligt og langt henad vejen blev tilbragt i leggings, så skal jeg lige vænne mig til det der med ‘rigtige’ jeans igen. Ikke mindst, fordi jeg stadig ikke kan passe mine pre-pregnancy favoritter. Tsk tsk. Det skal nok komme, det ved jeg. Men det hjælper mig jo altså ikke lige i de her dage;)

Men som jeg skrev for et par uger siden, så har jeg virkelig glædet mig til at ‘få rigtigt tøj på igen’. Tøj, der ikke er barselsagtigt. Eller ferie-agtigt. Og dette er altså et glimrende eksempel herpå. Casual, uden at være i en gavmild strækkvalitet. Og iøvrigt i min signatur-farvepalette. Hvis skoen passer, er det ikke sådan man siger?

Sko – Zara // Jeans – ASOS // Tee – H&M // Jakke – VILA

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top