Du læser nu
Septemberlisten..

Septemberlisten..


Tænk at vi nu har boet i huset i et helt år. Vi flyttede ind d. 29/8 sidste år – dengang var vi to og en mave. Og selvom det år er fløjet afsted, så er der virkelig også sket meget. Jeg kan blive helt sentimental, når jeg tænker tilbage på tiden, hvor Elise var helt lillebitte og nyfødt, efteråret trykkede og vi stadig prøvede at finde på plads i vores nye hus i vores nye by.

Nu føles det, på sin vis, som om vi aldrig har boet andre steder og jeg har ikke savnet Østerbro et eneste sekund, siden jeg lukkede døren bag mig sidste gang. Snarere tværtimod. Tilgengæld glæder jeg mig til, at vi igen får lidt mere overskud til at ‘indrette os’. Der er ret meget overlevelse i et flytte, når man er i 9. måned og fx er hele vores kælder stadig en blanding mellem dødskaos og paprum. Den kunne jeg godt tænke mig, at vi snart fik lidt bedre styr på. Men men. Det kommer – det er jeg sikker på 🙂

Ooog hermed altså September-listen. Mon I har spændende september-planer på jeres lister?

 • Lave alt muligt med æblerne fra haven
 • Få lagt de sidste hænder på bogen
 • Tage første spadestik til nyt bogprojekt
 • Give Elises værelse en makeover… Faktisk skal jeg male det idag!
 • Komme igang med indretning af gæsteværelse i kælderen – step 1 er oprydning.
 • Få arrangeret Elises 1 års-fødselsdag… Prøver at lade være med at gå overboard, men efter jeg er blevet mor, har jeg erfaret, at børnefødselsdag i høj grad også er mor-fødselsdag. For det var rimelig meget mig, der puttede the ‘fødsel’ i fødselsdag. Just sayin’. 😉
 • Have fundet mig en klassisk pæn vinterfrakke i uld
 • Få pudset husets facade – nu er temperaturerne endelig til det. De kommer iøvrigt af, at vi har fået hulmursisoleret… Sidste weekend gik med at slibe dem allesammen, så nu mangler kun pudsearbejdet.
 • Komme igang med dét med en capsule wardrobe igen.. efter et år i strik og leggings, trænger jeg til ‘rigtigt’ tøj, men vil gerne undgå at blive overvældet og vil starte med et overblik over dét jeg allerede har.
 • Komme igang med at træne igen. Nu må det være. Nu!
 • Den her er nok for ambitiøs, men altså: det sidste år har på mange måder været ren ‘overlevelse’ barsel og blog og jeg har forsømt meget ‘husligt’. Ikke mindst oprydning. Jeg trives ikke specielt godt, når det roder i skabe og skuffer og har en ambition om at få gennemgået alle værelserne ét for ét og få ryddet ud i det værste. Med selvstændigt virke og fuldtidsbarsel skal jeg nok skrue ned for forventningerne.. men altså.. nu er frøet plantet.
 Kommentarer (7)
 • ‘Magisk oprydning’ af Marie Kondo er genial til at fyre op under motivationen til at rydde op. Hun er lidt af en guru, og jeg fik et kæmpe klarsyn af hendes Konmari-metode. Hun sværger blandt andet til at rydde op efter kategori og ikke placering. Total game changer!

 • Wow, en god liste! – Lader mig inspirere af sidste punkt… selvom, den er “hård”… men ting tar’ jo den tid, ting tar’ 🙂

 • Jeg elsker betragtningen med, at man som mor er den “der puttede the ‘fødsel’ i fødselsdag” 😀

  Vi holder første fødselsdag i den kommende weekend, og jeg vil altså have lov til at gå amok i balloner, flag, pynt, kage og dimserier.

 • Træning! Sejt! Kan man komme med et ønske til et indlæg om gode øvelser efter fødslen også selvom det er et stykke tid siden 😊

 • Opydning er altid rart. Det kan dog være svært, når man bor med en “samler”. Jeg er også netop startet på træningsvognen igenigen, og temperaturen er efterhånden rigtig behagelig til udendørs træning, så jeg hepper på dig 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top