Vidunderlige weekend.. Same old, og alligevel ikke. - Acie

Vidunderlige weekend.. Same old, og alligevel ikke.

Jeg ved ikke, om det er det med at sove lidt mere om natten. Eller det med, at Elise nu er så stor, at hun godt (omend kortvarigt) kan sidde og dimse med lidt legetøj selv bare engang imellem. Eller om jeg (og vi) efterhånden bare er landet lidt mere tungt i forældrerollen.

Ikke destomindre føler jeg, at jeg igen – langsomt – kan begynde at ane små glimt af overskud ude i horisonten. Små glimt, at den og dem vi var engang. De antager forskellige former, de små glimt. Men viser sig blandt andet ved, at vi endelig er kommet videre med facadeprojektet. At vi så småt har fået ryddet lidt op i kælderen. At jeg har op til flere indlæg liggende klar til udgivelse, som jeg er decideret stolt af (og der skal altså lidt til) og næææsten ikke kan vente på, at få lov til at lægge op.

Og w o w, hvor føles det rart. Men anyways. Det var egentlig ikke dét, dette indlæg skulle handle om. Næ. Det skulle bare være en lille hyldest til en særdeles herlig weekend. Hvorfor tænker, I måske? Jo. Det skal jeg fortælle jer:

  • Igår aftes holdt vi hjemme-datenight. På sofaen. Med vin. Og ost&pølse. Og Suits. Og blandselv-slik.
  • Jeg sov i min egen seng h e l e natten i nat. Hurra.
  • Jeg er endelig blevet færdig med Elises roommakeover (det er blandt andet dét jeg er stolt over, og glæder mig til at vise frem. Jeg siger jer venner!)
  • Vi har fået pudset hele facaden første gang
  • Jeg skal ud og spise i aften. Alene. Eller altså. Uden barn. Jeg skal spise hos nogen. Og ikke sidde helt alene. You know what I mean.
  • Jeg har stadig blandselv-slik tilbage.
  • Jeg har lovet at lave æblekage imorgen. Gammeldags æblekage. Af æbler af egen avl.
  • Vi blev inviteret på Søllerød Kro igår. Omend først til januar. Men glæde sig, kan man jo allerede nu.
  • Det er – helt officielt – min første weekend efter barsel og som selvstændig. Nu hjemmepasser jeg, hvis vi skal være helt nøjeregnene med termerne.

Så jo. Det er en helt igennem herlig weekend. Og helt som alle de andre – og så alligevel ikke. Kan I, også, havde den bedste weekend derude søde damer<3

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top