Du læser nu
Beauty: 10 gange glød til din efterårs hud..

Beauty: 10 gange glød til din efterårs hud..

Jeg er langsomt på vej tilbage fra de døde (ok, slight over-dramatisering) og bruger dagen på at ryste de sidste sygdomsrester af mig. Efter adskillige dage med feber i fosterstilling har jeg idag taget et langt bad (aahhhh) og iøvrigt forsøgt at bringe lidt kulør retur til mit sygdoms-ramte ansigt. Man bliver ligesom lidt grå i det, når man har ligget dér bag nedrullede gardiner i flere dage.

Og dermed altså inspirationen til dette indlæg – jeg er nemlig glow-obsessed. Det er vi nok flere der er. Og et yderst effektivt måde, at få mig til at svinge dankortet er altså at kaste et lille ‘giver masser af glød’ ind i produktbeskrivelsen. Derfor har jeg været igennem et par sager i årenes løb – og hermed altså 10 favoritter.

Listen indeholder reklame, da jeg har modtaget nogle af produkterne i gave – enten i mit tidligere job eller som presseudsendelse. Størstedelen har jeg dog selv købt og betalt;)

 1. Vichy Idéalia Peeling: en ‘stay-on’ sag, der påføres med vatrondel og ikke skal vaskes af. Den indeholder glykolsyre og er mild nok til at kunne bruges hver aften.
 2. Vichy Double Glow Peel Mask: Igen én af de mildere i mit arsenal, der peeler takket være AHA – og iøvrigt indeholder pimpsten til mild mekanisk peeling.
 3. Ole Henriksen PowerBright: Så damer – så kommer vi til de skrappe sager, der for alvor rykker. Jeg brugte dette 3-trins system i perioden op til mit bryllup og w-o-w. Wild. Jeg har aldrig før eller siden set et andet produkt, der kan prale af 25% c-vitamin (ascorbinsyre) og det er altså noget, der virkelig batter.. Men men – det gør prislappen også;)
 4. BeautéPacifique Super3 Booster: Denne har jeg nævnt i anden sammenhæng, men bør også nævnes hér. Den indeholder vitamin A, som stimulerer produktionen af collagen og elastin – og på sin vis, derfor kan kaldes en slags superhelt. Den er en skrap lille sag, der ikke bør bruges hver aften – og sådan en sag her, hører altså også helst vintermånederne til (… og et godt lag SPF).
 5. BIO:Effect EGF-Serum: En anden lille sag, jeg allerede har berømmet, men som ikke kan undlades i dette skriv. Især ikke efter Anette Kristine Poulsen’s skriv om selv samme i weekendens Børsen. Jeg vil ikke skrive yderligere – istedet skal I læse Anettes kloge ord;)
 6. BeautéPacifique Clinical Super3 Exfoliator: Endnu en sag, jeg købte i månederne op til mit bryllup, for at kunne coine den der perfekte wedding glow – det er en klassisk exfoliator, og sådan en synes jeg det er rart at bruge en gang hver (anden) uge, for ligesom at komme til bunds.
 7. Ole Henriksen Truth Serum: En Ole-bestseller og ikke uden grund! En lille vitamin-C indsprøjtning til din hud, der kan bruges dagligt og som giver mere fasthed og pænere struktur.
 8. Pudderdåsernes T-Zone Peeling: En lille hverdagshelt i mit beautyskab, der takket være salicylsyre og niacinamid giver min hud et mere ensartet udseende. Jeg bruger den især i perioder, hvor min hud slår ud eller er særligt fedtet, da salicylsyren (som er en BHA) er særligt velegnet hertil.
 9. Rodial Glycolic Drops 10%:  En nyhed på beautyhylderne, som jeg selv kun har fået prøvet et pr gange, men som virker virkelig lovende. Den indeholder, som navnet antyder, glykolsyre (der er et AHA) som virker udglattende og stimulerende på cellefornyelsen i huden.
 10. Madara Antioxidant Energiser Booster Ampoules: Jeg er en sucker for all things i ampuller (for det MÅ jo være effektivt;) ) – og disse skulle give “glat, beroliget og strålende hud”. Jeg har selv kun prøvet en enkelt ampul, så selvom det er lidt vel tidligt, at have dem med på denne liste, så kunne jeg ikke lade være, for spændende ser de ud!

Jo, det var lidt om skuffernes skrappere sager. Omend i variende grad. Jeg bruger naturligvis ikke alle produkterne samtidigt, men shopper lidt rundt alt efter, hvor jeg lige synes min hud mangler lidt særlig kærlighed… Og husk husk husk – at når man sådan leger med peelings, så er det en god ide at være ekstra god ved huden i form af beskyttelse efterfølgende:) 

 Kommentarer (5)
 • Du kan evt. Overveje at bruge ‘kemiluppen’, den viser at nr 8, fra pudderdåserne indeholder ‘mistænkt hormonforstyrrende stoffer’ og ‘miljø belastende stoffer’.
  Jeg syndes det er en god måde at få overblik, jeg har selv været glad for t-zone peeling indtil jeg fik ‘testet’ den i appen.

  • Jeg synes virkelig ikke, at du skal holde op med at bruge t-zone peelingen, hvis du har været glad for den, pga TÆNK og deres lorteapp (ja, sorry!). TÆNK og Kemiluppen er virkelig én af mine kæpheste og jeg tager tilløb til at få skrevet, hvorfor jeg synes både TÆNK og app’en er problemtatiske. Indtil jeg får taget mig sammen vil jeg henvise til dygtige damer som Annette Kristine Poulsen, der har forfattet flere indlæg om samme.

  • Og hvis man skal starte med ét-to produkter, hvor er så det? 🙂

   Jeg vil forresten meget gerne læse dit indlæg om TÆNK og kemiluppen!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top