Du læser nu
Søndagsshopping: Elises efterårsgarderobe…

Søndagsshopping: Elises efterårsgarderobe…

I er et par stykker, der har skrevet og spurgt, om jeg ikke ville dele, hvad jeg har købt af efterårs- og vintersager til Elise, og honestly har jeg ikke været specielt godt forberedt – tilgengæld tog jeg lige en times online powershopping tidligere på ugen, og nu er vi lidt mere klar til at gå ombord i både efterår og vuggestueliv, der venter rundt om hjørnet. Håber jeg. Tilføj gerne, hvis jeg har glemt noget helt essentielt.

Iøvrigt og en sidenote – jeg kan simpelthen ikke lade være med at smile af mig selv, og de valg jeg nu engang tager for mit afkoms garderobe. Inden jeg blev mor havde jeg store idéer om at mit barn selvfølgelig skulle klædes kønsneutralt i gode materialer og stop dig selv, agurk.

Virkeligheden er en anden. Jeg køber nogle enkelte dyre ting – men jeg lærte omvendt også ret hurtigt, at de der små bæster vokser ud af nogle ting på 5 minutter og spilder bolo på alt det andet på endnu kortere tid.. Så altså – de dyre ting jeg køber er i høj grad for egen glædes skyld, og ikke så meget for Elises. You know. En eller anden form for reward, må der også være, når man iøvrigt er den, der tager body af og body på i én uendelighed;)

 1. Termosæt fra EnFant med ekstra vandafvisende på knæ og numse
 2. Jakke fra Zara
 3. Flyverdragt fra Wheat
 4. Rygsæk fra Zara
 5. Hårbånd fra H&M
 6. Lysegrå jeans fra Zara
 7. Lysegrå cardi fra H&M
 8. Strømpebukser i uldblanding fra H&M (er jeg iøvrigt den eneste, der har erfaret at H&Ms strømpebukser er virkeligt lange i benene? Vi går altid en str ned…)
 9. Stribede leggings i strik fra H&M
 10. Regnsæt fra Wheat
 11. Trøje fra Zara
 12. Termodragt fra MarMar – alle siger man skal købe todelt, så den her tænker jeg mest som en ekstra… Lidt frås. Men den er fin.
 13. Fløjlsnederdel fra Zara
 14. Leggings fra H&M
 15. Hue fra Huttelihut – vi var så glade for den vi købte sidste år.
 16. Flyverdragt fra Ver de Terre
 17. Natdragter fra H&M – hun har sovet i bar mave hele sommeren, men nu synes jeg det er blevet lidt koldt.

Jo, det var listen. Jeg synes heldigvis hun vokser liiiidt langsommere nu, end hun har gjort tidligere. Og så er det iøvrigt med vilje, at jeg ikke har taget nogen sko med – det kræver sit eget separate indlæg (har jeg erfaret), så det må vi komme tilbage til. God søndag derude!! <3

 Kommentarer (6)
 • Ingen tilføjelser, men helt random kom jeg lige i tanker om dette indlæg, som du måske kan have glæde af: MED PÆDAGOGHATTEN PÅ; FLYVERDRAGT, VINTERSTØVLER, SOVETØJ MM. – DET SKAL I KIGGE EFTER & DET SKAL I HOLDE JER FRA (argh øv, det var ikke et link… men titlen på et blogindlæg hos Nutidens Mor. Du kan selv finde det, hvis det har interesse) 🙂

 • Fine ting! Jeg havde først vuggestuebarn om vinteren da hun var næsten halvandet, så jeg undgik den der lidt midtimellem alder hvor de ikke er så vildt meget ude, men alligevel har brug for noget når de er. Jeg tænker du måske mangler noget til fødderne? Nogle termofutter indtil hun går rigtigt, og når hun gør så nogle lette vinterstøvler som ikke er alt for høje, så ikke de bliver støvlerne der kommer gående med hende 😉 Synes Ecco har nogle der er gode – måske ikke de pæneste, men læder eller ruskind er bare så tungt når de ikke er større!

 • Jeg synes det fungerede super fint med termodragt i den alder nu hvor min lille er børnehavealderen er todelt super. Jeg ville tilføje uldbodys og små uldne strikvanter med tommelfinger gerne flere par.

 • Fine ting! Jeg tror dog du vil erfare ret hurtigt, at to flyverdragter i den alder er helt unødvendigt. I vuggestuen er de ofte slet ikke ude hvis vejret er for vådt, især ikke de mindste, så det er begrænset hvor meget flyverdragten bliver brugt, andet end på tørre dage og det I nu selv bruger den 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top