Du læser nu
For 2 år siden…

For 2 år siden…

… Sagde jeg “JA!” til ham hér på den smukkeste efterårsdag i København. Efterfølgende blev det til 3 dages fest i Toscana og så uendelig meget kærlighed. Siden er det blevet til flere artikler i blade og lige om lidt bliver det til en bog – det gør mig stolt og glad<3

Og med arbejdet med bryllupsbogen, der altså venter lige rundt om hjørnet, har jeg også haft mulighed for at gense nogle af de mangle billeder, og derfor altså denne lille billedstorm. Det var vitterligt de bedste dage i mit liv – altså bortset lige fra den dag Elise blev født;) Var der ting jeg ville gøre anderledes idag? Absolut – men den kan I altså læse om i bogen, så snart den lander på hylderne om ganske kort tid.

Sidste år var jeg på nippet til at føde, da vi havde bryllupsdag og vi orkede slet ikke at fejre noget som helst – jeg var gået over tid og var begyndt at være ret presset over det. Så i år tager vi virkelig revanche – Skjorten har arrangeret den helt store surprise og jeg er blevet bedt om at pakke mit pas. Det kan være en afledningsmanøvre, men hvem ved? I må lige følge med på stories – jeg skal nok opdatere undervejs <3

Og hvis I er i mere bryllupshumør, så kan jeg anbefale min lille føljeton om Et bryllup fra brudens POV- I finder den hér: del 1, del 2, del 3 og del 4 🙂


 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top