Du læser nu
Bolig: en lille opdatering af soveværelset..

Bolig: en lille opdatering af soveværelset..

Efter at have lidt og febersvedt under dynen i det meste af en uge (føj!), virkede det som det helt rigtige tidspunkt at give soveværelset en much needed overhaling. Jeg ryddede op, dynerne blev luftet og banket, puderne ditto, betrækket på topmadrassen vasket (for hvor tit er det lige man får gjort det?) og så klikkede jeg noget nyt lækkert sengetøj og lidt senge-‘pynt’ hjem, belejligt nok på bud netop nu. Og bare sådan nogle små ting kan simpelthen gøre den største forskel – jeg bliver simpelthen i så godt humør af det.

Jeg bestilte et gråt sengetæppe og matchende pyntepuder – men jeg er kommet frem til, at jeg skulle have brugt 3 pyntepuder frem for 2, så jeg har været nødt til at efterbestille én. Til den lange grå pude har jeg også bestilt et andet og mørkere velour-betræk end dette i hør – det tror jeg vil give en god kontrast, selvom det egentlig er ved vilje, at jeg har holdt det hele i lidt lyse farver.

Vi har ikke verdens største soveværelse, fordi vi har priorieret af de store værelser skal være børneværelser, kontor og gæsteværelse – og egentlig har vi jo ikke brug for ret meget andet end vores seng og nogle garderobeskabe, og det er der fint plads til. Også selvom vi har maxet helt ud på senge størrelse med en model i str 180x210cm. Når det er sagt, så ønsker vi os faktisk en ny seng, men det kommer nok en dag. Næste gang jeg skal amme, vil jeg have en med elevation – så’ed sagt.

Sengetøjet er også nyt og i bomuldssatin, som jeg synes er så mægtigt rart at sove i. Ikke mindst for sådan nogle varme typer som os – hvis man er en frossenpind, skal man nok vælge noget andet. Silkesatinen virker dejligt glat og kold på huden – aaah, det er rart.

Jeg drømmer også om, at vi en dag får lagt sådan et tykt, blødt væg-til-væg-tæppe i soveværelset, men indtil videre lever vi fint med et gammelt lysegråt tæppe, som boede i stuen på Kajen. Sådan et væg-til-væg-tæppe giver bare nogle nice hotel-vibes – nogle dage, kan jeg også få lyst til at male soveværelset i en mørk, støvet nuance og indrette med tykt veloursengetæppe og ditto puder. Og så er jeg alligevel ikke helt modig nok, og ender med det lyse, rolige istedet. Måske jeg knækker koden en dag, og får det gjort, men indtil da er jeg nu fint tilfreds med det vi har hér…

Noget af det jeg iøvrigt overvejede kan I se på collagen hér – der er simpelthen så mange gode (billige!) sager hos Ellos og lige nu er det meste på -20%.

1 Lyserødt sengetæppe i velour // 2 lyserød pude i velour // 3. Sengesæt i øko bomuld // 4. Mørkegrå velourpude // 5. Sengelampe i messing // 7. Sengesæt i ‘luksuriøs hotelsatin’ // 8. Sengetæppe i sort-blå // 9. Glasvase // 10. Sengesæt i bomuldssatin // 11. Sengetæppe i lys grå // 12. Sengetæppe i abrikos // 13. Pyntepude i lys grå

Hvordan har I indrettet jeres soveværelse? Lyst og roligt, som mig? Eller mørkt og hyggeligt?

 Kommentarer (13)
  • Vi har, for første gang, malet en varm brun/rød nuance mørk…. Manden ville og jeg var i mod, men det er blevet super hyggeligt. Lange gardiner, tunge men lyse…. det ser super hyggeligt og hotelagtigt ud. Har ikke fortrudt !

  • Indtil videre har vi det største værelse i huset – indtil babyen i maven bliver stor nok til at få det 😏
    Det er indrettet ligesom vi elsker det; en meget mørk grå bagvæg, kæmpe sengegavl i en lysere med stadig mørk grå, små hvide hylder som sengebord med runde kobber lamper over og mørke grå velourgardiner.
    De andre vægge er helt hvide og gulvet er lyst, men det mørke skaber en ro og hygge stemning som er skøn! 😀

  • Jeg kan ikke finde nummer seks blandt dine links 🙁 Er selv på udkig efter nyt sengetøj – havde det stående på min ønskeseddel til fødselsdag, sådan en rigtig voksenting at ønske sig, men fik så meget andet godt i stedet, så vil på jagt efter noget pænt, rart og hotelagtigt nu 🙂

  • Jeg elsker I har tv i soveværelset! Det har jeg været rundt og vende en del gange, men vi har det ikke. Og får det nok heller ikke. Mht lyst og mørkt, så har jeg selv lige givet vores en tur og synes jeg har fundet den perfekte mellemvej, en mørk dybblå væg og grå velour gardiner løftet op med lyse, skandinaviske sandfarver og natur materialer. Er simplethen så glad for det 🙂

  • Vi er gået med det lyse og rolige i aquatoner. En støvet grøn på væggene, hvid seng, lamper og kommoder, lyseblå sengeborde, en smule pynt i form af en gammel teakradio og lidt keramik. Ingen billeder på væggen og der er kun de mest nødvendige og særligt udvalgte ting for at få så meget ro så muligt. (Nå ja, og så er der for tiden også en tremmeseng og et eller to børn i sengen også… 😅)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top