Du læser nu
Den vigtigste dag..

Den vigtigste dag..

Idag for et år siden, kl 7:24 i en solstråle på stue 7 på Rigshospitalets fødegang kom den her sjove, kærlige lille dame til verden. Siden da er min verden blevet vendt på hovedet, og intet er som det var inden. At blive mor er det mest sindssyge og det mest rigtige, der nogensinde er sket mig. Og selvom jeg stadig er mig, så er jeg også en anden. Det har rykket ved mine prioriteter. Det har skiftet mit fokus. Det har givet mit nyt perspektiv.

Jeg glemmer aldrig følelsen af, at få det der lille varme, våde væsen op på maven første gang. At få gispet til min mand “er hun okay?”. Og at lade tårerne trille af lige dele overvældelse, lettelse og lykke. Det var det vildeste. Og jeg håber sådan, at jeg får lov til at opleve det igen en dag.

Og som jeg skrev for et par uger siden, så er hendes fødselsdag også lidt min fødselsdag – for det var jo rimelig meget mig, der sørgede for ‘fødsels’-delen af fødsels-dag. Og derfor vil jeg lukke computeren og holde fri idag. Kysse min lille solstråle og lave alle de ting hun elsker. For idag er det hende (.. og lidt min) dag.

Og hvis I ikke allerede har læst dem, så vil jeg gerne slå et slag for mine fødselsberetninger – det var en GOD oplevelse. I finder del 1 her, del 2 her, del 3 her og del 4 her. Jeg har selv lige genlæst den i dagens anledning, og kunne ikke holde tårerne tilbage <3

 

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top