Du læser nu
Om at gå i meget små sko & et gavekort på 1000kr…

Om at gå i meget små sko & et gavekort på 1000kr…

… for det gør man jo, når man ikke er mere end 1 år gammel;) For en måned siden var Elise og jeg forbi den lokale Paw SKO i gågaden i Hørsholm og fik hjælp til at købe hendes første par sko. Et par pre-walkers fra Bundgaard røg med hjem, og selvom hun endnu havde sine første skridt til gode, da de blev købt så var hun allerede begyndt at rejse sig op ad alting og gå rundt fra møbel til møbel.. Og så synes jeg det var rart, at have nogle små sko til hende, som kunne give lidt støtte, men også være skridsikre i fht strømpefødder, når vi er på biblioteket, til rytmik, i legeland eller hun bliver passet hos bedsteforældrene (hvor begge sæt har indrettet sig med glatte lakerede trægulve)… Og så var det også én af de ting, vi var blevet bedt om at købe til vuggestuestart – de vil gerne have at ungerne har nogle gode indesko, også selvom de ikke kan gå for alvor endnu.

De fleste i dette forum er nok ikke et sekund i tvivl om, at jeg er solid webshopper. Der er ikke ret mange ting, jeg ikke shopper online – dagligvarer, vin, tøj, barnvogne, you name it… Men hvis der er én ting jeg ikke tør købe online, så er det sko til Elise. Og slet ikke hendes første par. Måske når jeg får lidt bedre styr på hendes skostørrelse og hvordan ‘det skal føles’, så kan det godt være, men til en start foretrækker jeg, altså at drible ned i en forretning, hvor jeg kan få hjælp til at få myrets fødder målt og sikret, at vi får købt det rigtige fodtøj med hjem.

Da vi var i Paw SKO (.. fun fact iøvrigt – a l l e mine børnesko blev købt i Paw SKO på 1. sal i Lyngby Storcenter.. I kid you not), fik jeg luret et par gode råd ud af den kloge ekspedient til køb af barnets første sko og dem får I hér:

 • Barfodet er vejen frem: Tumlinger bruger deres tæer og fødder enormt meget, når de lærer at gå, så det er egentlig bedst, at lade dem være barfodede så længe som muligt. Det er self er ikke altid muligt, og derfor kan man have glæde af at anskaffe sig et par ‘pre-walkers’, som dem Elise har fået.
 • De rigtige sko skal vente: Der er ingen grund til at købe rigtige sko, før din Tumling kan gå flere sikre skridt selv – men i perioden fra dit barn begynder at stå og tage få skridt kan et par pre-walkers være rigtigt gode.
 • Velcro eller snørrer: Det er så fristende at vælge en model med velcro, men snørrebånd giver bedre mulighed for at stramme/løsne skoen og sikrer den bedst mulige støtte og pasform.
 • Ankelstøtte: Vælg en model der støtter op om anklen – det er en god hjælp til de første små skridt…
 • Fødderne vokser hurtigt: Kom forbi og få målt barnets fødder hver 3. måneder – det lyder umiddelbart som virkelig ofte, men hvis man tænker på, hvor hurtigt de der små krabater vokser ud af deres tøj, så giver det jo meget god mening, at fødderne også kan have fart på..

I sidste uge (på hendes fødselsdag) tog Elise sine første rigtige skridt og er nu begyndt at gå – ikke altid, men ofte. Og jeg revner af stolthed hver gang jeg ser mit barn vralte rundt som en anden fulderik. Det er så cute. Og jeg kan ikke helt forstå, hvordan det år gik så hurtigt – og hvordan min lille baby pludselig blev sådan en lille tumling, der selv kan gå og snart går i vuggestue.. Og speaking of, så er vi nu endnu et skridt tættere på at have styr på det hele inden den unge dame skal starte i Æblegården inden alt for længe. Vi glæder os <3

Ooooog en lille ekstra treat – jeg har fået lov til at udlodde et gavekort på 1000kr til en valgfri Paw SKO-butik. For at vinde, skal I smide en kommentar med hvem I ville bruge kortet på (… og det må gerne være én selv;) ). Jeg finder en vinder i næste uge og offentliggør her på bloggen (og husk gerne at få skrevet en rigtig email – det er så irriterende, når jeg ikke kan få fat på jer, for at fortælle jer, at I har vundet). 

 Kommentarer (282)
 • Jeg ville bruge gevindsten på min datter Ellinor. Hun fylder et år i næste uge og skal da forkæles med et par varme vinterstøvler! (:

 • Det skulle selvfølgelig bruges på Max, han har gået i snart 1 mdr og der er fuld fart på 🏃‍♂️💨men han har brug for nogle vinterstøvler… 😳😊.

 • Jeg ville enten bruge dem på mig selv og få nogle gode efterårssko eller bruge dem på min mor, da hun bare fortjener det😊🌸

 • Ville købe min datters første par sko, hun fyldte 1 år i tirsdags og går mere og mere for hver dag – så nu skal der shoppes sko. Vi ønsker os gavekortet til brug i Lyngby 🙂

 • Min mindste størrelse fylder snart 1 år, og hans fødder er bare større end storesøsters i den alder. Så vi skal ud og finde vinterstøvler inden længe, da der ikke kan genbruges. Det ville varme så meget med et gavekort til formålet, da jeg helst vil have kvalitet til de små fusser 🙂

 • Årh de 1000 kr skulle bruges på et par gode vinter chelsea boots ❤️ Så ville jeg have varme og flotte støvler til alle de kilometer jeg går med barnevognen 🤞

 • Til min lille Wilbert – han er kun 4 måneder, og vi er nærmest fattige allerede😂 Glæder mig alligevel til at købe hans første sko – det skal det bruges til🍀

 • Jeg vil bruge det på min datters første par vinterstøvler og hvis der er noget tilbage, så et lille tilskud til mig selv🤞🏼🍀

 • Fun fact…ALLE mine børnesko blev også købt i Paw i Lyngby Storcenter 🤗
  Jeg ville bruge gavekortet på min nevø på 1,5. Han bor i UK, meeen skal da gå i sko af dansk mærke 🙃

 • Jeg ville købe støvler til min store datter, som snart skal være storesøster igen. Hun har meget smalle fødder og jeg har selv haft glæde af god hjælp og betjening i de fysiske skobutikker.

 • Den fattige studerende ville bruge gavekortet på sig selv! 🙈 Det kunne nemlig være rart at forkæle fødderne med lidt nyt til vinteren 😉

 • Jeg vil forkæle mig selv med nogle vinterstøvler, min store pige har lige fået et par lækre Angulus vinterstøvler og den mindste går ikke endnu😍

 • Jeg vil ærligt talt bruge gavekortet til mig selv!!! 😃😍 Jeg mangler rigtig meget et par støvler, så det ville være skønt!

 • Ville elske et gavekort til Paw sko som skal bruges på vinterstøvler til min 4 årige dreng 👍🏻👍🏻🍀🍀🤞🏻🤞🏻

 • Jeg vil forkæle lillesøster fra 6. Oktober 2017, som lige om lidt skal ud at have hendes første par sko også 😍😍

 • Jeg vil elske at kunne bruge gavekortet på små prewalkers til min datter, som er lidt yngre end Elise, men som inden længe vil op og gå 🙂
  Tak for de gode tips til køb af barnets første sko, i øvrigt!

 • Jeg ville bruge dem på et par fornuftige vinterstøvler til mig selv og et gavekort ville være et godt tilskud til SU’en. Måske et par støvler, der både kan bruges til skoven og til hverdag, som Dr. Martens 🙂

 • Vi har også en lille en der fylder et år om en uges tid oh skal starte i vuggestue 1. November – det ville være drejeligt at kunne give hende et par gode sko med 🙂

 • Jeg er blevet lidt inspireret af dit indlæg her, så jeg vil bruge gavekortet på et par prewalkers, som fine Elises, til min lille, søde niece.

 • Helt ærligt, så ville jeg bruge pengene på mig selv! Er blevet opereret i knæet to gange i år, og er netop ved at kunne komme tilbage på (halvhøje) hæle. Så jeg fortjener sgu nogle lækre sko til at komme tilbage på hælene!

  Har i øvrigt lige lagt 1600 kr i samme Paw sko til vinterstøvler til mine børn …

 • Jeg ville bruge det lækre gavekort på nogle kvali-begyndersko til min lille nissepige på 7 måneder. Det ville være skønt at kunne give hende et ordenligt par, da alt andet er secondhand fordi både mor og far er på SU. 🙂

 • Jeg ville bruge det på min kæreste – han kunne virkelig godt trænge til et par nye sko, og hans budget er ikke specielt ophidsende 😂 Så en lille forkælelse til ham til hans upcoming fødselsdag ville være super lækkert!

 • Uhh så lækker en gave 😊
  Jeg ville købe vintersko og sutsko til min søn. Vi er netop flyttet i hus, og her er lidt fodkoldt, så et par lækre varme futter vil gøre lykke inde, og et par vandtætte vintersko vil gøre lykke i haven 😍

 • Jeg ville købe et par lækre og kune hjemmesko til min datter Ellen på 1,5 år. Som mor til en dreng og en pige er det lidt en øjenåbner at lune hjemmesko er vigtige for pigerne, som jo tit har strømpebukser på, hvilket lang blive småkoldy i sådan en institution 😊

 • Jeg vil købe et par prewalkers og måske vinterstøvler til min lille tykke tumling, der netop er startet i vugger.

 • Lækker give away 🤩 Jeg vil bruge gavekortet på et par gode vinterstøvler til min datter på 1,5 år, så det er lige så sjovt at være ude at lege, når vejret skifter! 🍂🌧⛄️

 • Jeg ville give det til min kommende gudsøn, der er blevet spået en fødselsdag juleaften 😍🎅🏻⛄️

 • Jeg ville bruge dem på mig selv; mine støvler er et par sæsoner gamle, så jeg pønser på en udskiftning 🙂

 • Elise ser alt for nuttet ud i sine pre-walkers. Min egen datter er 10 måneder og har endnu sine første skridt foran sig, så jeg ville bruge gavekortet på pre-walker til hende 🙂

 • Jeg ville bruge gavekortet på et par gode vinterstøvler til min dreng på næsen 3. At finde sko til ham kan være rigtig udfordrende, da han er ret bredfodet, og så gror han som ukrudt for tiden!

 • Jeg kan altid bruge nye sko til min datter Hannah på 2,5 som også vokser hurtig ud af hendes sko 😊

 • Jeg ville nok komme til at forære mig selv det i fødselsdagsgave 😁🙈 – Er det ikke noget med, at det er vigtigt at give sig selv gaver ind i mellem 😉😍 Jeg krydser fingrer for, at jeg kan krydre SU tilværelsen med et par nye vinterstøvler 😃

 • Jeg ville bruge gavekortet på min søn. Han bliver 1 år i november, og der går heller ikke længe før han tager sin første skridt 🤞🏻🤞🏻

 • Min lille datter skal have et par sko at gå i. Hun har også lige taget sine første skridt, så der skal sko på de små fusser. 🙂

 • Vi skal være forældre til december, og da både min kæreste og jeg er kandidatstuderende, så går alle overskydende kroner til at bygge rede og købe babyudstyr, så jeg vil tillade mig at ønske mig gavekortet til mig selv… 🙂 Åh hvor kunne jeg godt bruge et par vinterstøvler!! Jeg krydser fingre <3

 • Årh en lækker præmie og så lige til den snart kolde årstid! Jeg mangler nemlig virkelig et par gode vinterstøvler, så hvis jeg er heldig at vinde, skal jeg til Lyngby storcenter’s Paw Sko butikken og finde et lækkert par! 😊🙈

 • Min nevø Simon skal have et par pre walkers (var det det de hed?), når han er til dem om en 5 måneders tid. Og så skal tante også have et par sko 😉

 • Det kunne være fantastisk at vinde sådan et gavekort, som jeg ville bruge på nye vinterstøvler til min lille Jakob på snart tre år 😉

 • Ej det ville være så lækkert at vinde!! Min lille dreng bliver 1 år om 2 uger, og tænker også han snart skal have sit første par sko;-)

  Derudover mangler storebror vinterstøvler, og der har de mange lækre i Paw Sko ved jeg:-)

 • Det skulle min bedste venindes lille datter på 2 1/2 have. Jeg er så heldig at have titlen “Moster Lisbet” og jeg dør lidt over hvor cute hun er, hver gang hun siger det ❤️

 • Min lille pige skal snart have sine første sko. Så ja, lige i det tilfælde må man vist hellere forbi en “rigtig” fysisk butik. 😊 🙌

 • Jeg ville bruge gavekortet til sko til min lille datter. Tiden flyver afsted og før jeg får set mig om, er det tid til hendes første par sko 🙂

 • Jeg ville bruge gavekortet til min 1 årige lille søns nuttede fødder, som ihærdigt øver sig i at gå.

 • Gavekortet skal bruges til min datter på 4 år, som er hypermobil og derfor SKAL have gode sko, der passer i størrelsen. Ikke noget med at købe dem lidt for store her:-)

 • Så fine sko 🙂
  Jeg venter tvillinger lige om lidt, så et gavekort, der kan bruges til 2 gange pre-walkers vil være helt perfekt

 • Det skulle helt sikkert bruges til vores Alberte der snart trænger til et par varme vinterstøvler. Hun er 16 måneder, så det bliver den første vinter med rigtige vinterstøvler 🙂

 • Hvis jeg vinder, ville jeg helt bruge gavekortet til min datter Mathilde på 16 måneder. Hun løber derudaf og har snart brug for nogle sine første par vinterstøvler som er ret dyre hvis man vil have god kvalitet. Og hvis der bliver lidt til overs, så går det helt sikkert til et par vinterstøvler til mig selv:)

 • Det ville nok skulle bruges til min teenagesøn, der også vokser en skostørrelse om dagen – næsten… Pt tror jeg vi er ved str 45-46 og der skal allerede nye sko til 😎 Han er 14.

 • Åhh det er så hyggeligt 🙂 Min datters første par sko var et par overdrevet lækre prewalker sølv sko/støvler – man kan ligeså godt lære fornøjelsen ved lækre sko først som sidst 😉 – og lige børnesko er der så god mening i at gå efter god kvalitet 🙂 Så min skønne datter Magdalene skal bestemt have nye lækre vinterstøvler – og gerne et par i sølv igen 😉

 • Jeg ville bruge dem på små Ecco sko til min datter – hun er begyndt at gå for en måned siden, og er nu næsten helt holdt op med at kravle 🙂

 • Lækker præmie! Jeg ville sætte mit eget evige behov for nye sko til side (#momlife) og i stedet bruge pengene på min 13 måneder gamle datter, som er ved at have slidt sit første par sko ned.

 • Jeg ville bruge dem til tilskud til de to par Ecco støvler mine boys skal ha’ til vinter… hurra for Indian summer, så det ikke haster 🙂

 • Jeg vil købe sko til min søn, som bliver 1 år om præcis 1 uge – og herhjemme satser vi på, at han gør kunsten efter Elise og tager sine første skridt på hans følle 😜🤞🏼💫

 • Min søn på 8 måneder. Jeg er den dovne Mor som endnu ikke har købt sko til min søn, hvilket resulterede i nogle våde uld-futter fyldt med Sand efter dagens kravletur på legeplads #jegmåindikampen tak for inspirationen 🙂

 • Mine to drenge på 1 og 4 vokser helt vildt for tiden,og slider deres sko virkelig hurtigt, så lidt hjælp til nye sko ville være fantastisk

 • Jeg ville bruge det på vinterstøvler til min lille søn. I vores vuggestue vil de helst ikke have sko med snører 🙁

 • Hvor herligt! Mor her ville bruge gavekortet til sig selv. Mine fødder er eksploderet her under 2. graviditet og jeg kan ikke længere passe nogle af mine sko (hverken de pæne eller de praktiske). Så lidt nyt i skoskabet er mere end tiltrængt!

 • Vil bruge det på små prewalker sko til min datter som netop er startet i vuggestue for en uge siden og rejser sig op af alting. Det ville være helt perfekt at vinde 🙂

 • Jeg vil bruge dem på min datter. Hun er også lige begyndt at gå og mangler derfor et par lækre prewalkers 😉

 • Jeg vil bruge gavekoret på sødeste baby Alfred, som snart bliver 1 år og som øver sig ihærdigt i at gå🤞😊

 • Øjs, Jeg er gravid og mine fødder er blevet større, ikke pga. væske, men ledbånd.

  Mit skohjerte bløder da jeg kun kan passe en snert af mine sko. Et par nye sko (der passer) ville gøre den sidste tid så meget bedre 🙂

 • Min frække Adam der fylder et år lørdag d. 13/10 skal helt sikkert forkæles! Han var meget tålmodig da vi købte hele 3 par nye sko til storesøster i Paw Sko 😍

 • Tænker man måske kan dele mellem sig selv og sit afkom 😄 (ellers nok mest mig selv – hun får sgu nok alligevel ;-))

 • Ville bruge gavekortet på min søn Holger, der også snart skal have sit første par sko 😊❤️

 • På min søn Vitus, som blot er 5 dage ældre end Elise. For fødderne vokser og det samme gør glæden ved at bevæge sig rundt på de små fødder 💙

 • Med en 1½ årig er jeg også blevet overrasket over hvor mange penge man bruger på fodtøjsgardaroben til ens lille pus 🙂
  Så et gavekort vil helt sikkert skulle bruges på hendes næste par sko.

 • Oh the struggle of being a mom.

  Man kan jo altid bruge den slags på de små mennesker. Og ofte er det også dét der sker. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, tror jeg altså, at det kommer til at gå til noget selvforkælelse til moderen!

 • Mig selv 🙂 Så jeg kan købe et par dejligt varme støvler, til når jeg skal ud og trille med barnevognen til januar.

 • Nu har mine piger på 8 og 11 år lige fået sko og støvler til efteråret og vinteren, så hvis jeg er heldig at vinde, skal gavekortet bruges på et par lækre vinterstøvler til mig selv 🙂

 • Signe på 15 mdr kan næsten gå og lige om lidt skal vi ud og finde de helt rigtige støvler. Sp det vil være fedt med lidt xtra ekspertise. Derudover er moren pjattet med sko, og tænker at hvis vi ikke skal gå fra hus og hjem i løbet af de kommende år, vil det være ret fedt lige at få lidt hjælp med på vejen…

 • Jeg vil bruge gavekortet på mine tvillingepiger. De er 16 måneder og har gået et par måneder nu. Børnesko er rocker dyre – specielt når man skal købe to par på samme tid, så et tilskud vil være dejligt.

 • Min søn er 8 og vokser stadig med rekortfart. Selvom netshopping er nemt, så har jeg efterhånden også lært, at det nemmeste hvad angår ham, er at købe sko i en god butik. Så kommer man hjem med det rigtige første gang!
  Nu har den forkælede unge fået alt hvad han ønsker sig af udstyr til vinteren, så jeg ville sikkert bruge gavekortet på mig selv 😉

 • Uden tvivl til min datter. Hun har haft travlt med at gå, siden hun var knap 10 måneder. Derfor er skobudgettet allerede løbet løbsk herhjemme.

 • Jeg vil benytte kortet til også at købe min datters første par sko – er lidt lun på dem, du har valgt til Elise. 💕

 • Jeg ville bruge gavekortet til mig selv eller min kæreste da der nok lige går et års tid før vores bebs får brug for sko 😊

 • Åh det gavekort ville passe perfekt ned i barselsland, hvor der lige nu bliver travet mange kilometer dagligt med min lille pige i barnevognen 🤞🏻

 • Sikke en fin blogpost!
  Jeg krydser også fingre for at gavekortet kunne gå til min lille piges vinterstøvler!
  Og jeg ville især nyde at komme ind i en butik og få god vejledning. For det er faktisk ret svært at finde efter min erfaring! ☺️ 🙏🏻❤️

 • Uhh det vil jeg gerne vinde. Jeg ville også købe de første sko til min datter Yrsa. Hun er kun 4 måneder, så der er lidt tid endnu, men drømmer om de samme som Elises. De er super fine.
  Mvh. Lotte

 • Tænker om første sko fylder også herhjemme efter vores datter er begyndt at stavre rundt med gåvogn herhjemme. Det der gammel-mand-med-rollator look er jo så cute! Så jeg vil meget gerne vinde gavekort så vi kan få fodtøj til den lille fis 😚

 • Inspirerer af dit indlæg ville jeg købe de første par sko til min datter, der også skal i dagpleje lige om snart 😱😱

 • Jeg var ved at få en chok, da jeg fandt ud af, hvor ofte de skulle have nye sko. Det giver selvfølgelig mening – but still! Jeg ville bruge gavekortet på nye sko til min datter, og så vil jeg bruge de penge som bliver ‘frigivet’, på nye sko til mig selv 😁

 • Fine fine sko Elise har fået 🙌🏻 Jeg ville bruge gavekortet, på sko til min datter Esther som er 13 mdr, men endnu ikke har knækket koden udi at gå 😊

 • Skal da bruges på vinterstøvler til mig selv 😆 Ens fødder forandre sig åbenbart når man er gravid, så har pt kun et par sneakers jeg stadig kan bruge og der er 4 måneder igen, inden vidunderet kommer til verden ❤️

 • De skulle helt klart bruges til min store datter, der er en fattig pædagogstuderende på SU.
  De ville skabe lykke 😌🤗

 • De skulle bruges på mig selv, efter at have fået nyt job på et lidt pænere kontor end jeg er vant til trænger jeg sådan til nogle nye 🙈🤞🏼

 • De skulle bruges til mig selv. Kunne godt bruge vejledning til køb af sko, da jeg har rigtig svært ved at finde pæne sko jeg kan holde ud at gå i en hel arbejdsdag.

 • Jeg har en pige på 16 måneder, der trænger til nye vinterstøvler. Hun vokser hele tiden – og fødderne med, så vi skifter ofte ud i fodtøjet 🙂 Tak for en super god blog 🙂

 • Så fin hun er i sine små sko ❤️ Jeg ville bruge gavekortet på sko til min datter, der lige er et par måneder yngre end Elise 🌸

 • Jeg vil bruge gavekortet på mig selv. Jeg mangler et par pæne kontor- sko, som jeg kan bruge på til møder med vigtige kollegaer 🙌

 • Efter jeg har født er mine fødder vokset, så jeg kunne i den grad godt bruge lidt tilskud til nye sko😳

 • Jeg vil simpelthen bruge gavekortet på mig selv. Jeg har brug for et par vinterstøvler (som ikke er ret lette at opstøve i str. 43….) så 1000 kr vil være et perfekt tilskud så jeg kan få varme fødder 🙂

 • Min lille Kamille på 7 mdr der rejser sig op ved ALT og forsøger at komme omkring – hverken fødder eller hoved er med i hendes hurtige udvikling!! Jeg har kun et par futter med ruskindsbund men hendes små fødder kunne godt bruge lidt support.

 • Uha – kunne det være mig selv 🙈 er altid mega nærig når det kommer til ting til mig selv , men unger og mand , skal naturligvis have det bedste . Det er så dumt ! Kunne godt bruge et par lækre vinter/forårs ankelstøvler 🤔

  Kh Trine , Vejle .

 • Til min datter Gry, der har taget sine første små skridt men ikke går endnu og også har sit første par sko til gode 🙂

 • Tak for brugbare tips 🙌🏻❤️ Vil bruge gavekortet på min datter på 15 mdr, der mangler et par sko/støvler her til vinteren.

 • Min datter, som er et par måneder ældre end Elise, men har været lidt længere tid om det med at gå. Den er dog lige ved at være der, så vi skal også snart ud og købe hendes første par sko 😍☺️👟

 • Jeg ville bruge gavekortet til at købe både et par praktiske, varme vinterstøvler til min ældste datter – og et par lidt pænere støvler til når lillesøster skal døbes i næste måned:)

 • Vires søn på 10 måneder som også rejser sic op ad alt åg går langs møblerne! Et par pre-walkere ville være perfekt til ham 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Tror 1000,- er nok til begge mine drenge. Sneaks til den mindste og vinterstøvler til den største 😊

 • Uden tvivl på lille Ollie, der gik sine første 5 skridt i vuggeren i dag (og måskeee kan det også sponsorere er par vinterstøvler til moar, der ikke har haft mere end 3 timers sammenhængende søvn i 15 mdr…)

 • Min datter Carla på 1 år ville gerne vinde gavekortet, så der var råd til vinterstøvler og nye sutsko til vuggestuen🤞🏻🙏🏻

 • Jeg vil bruge kortet når min dreng skal ud og have hans først sko, lidt til endnu for han er 4 måneder. Og der er vist også nok til at storesøster på 4 år kan få et par nye smarte sko ❤️❤️❤️

 • Jeg vil bruge kortet når min dreng skal ud og have hans først sko, lidt til endnu for han er 4 måneder. Og der er vist også. Ok til at storesøster på 4 år kan få et par nye smarte sko ❤️❤️❤️

 • Til min datter på 13 mdr som stadig ikke har knækket gå-koden 😉 #jamenhunkanjonogetandet…. siger man

 • Jeg vil bruge gavekortet på at købe termostøvler til mine unger på 13 måneder. Her får pengene dobbelt så hurtigt ben at gå på 😂

 • Jeg ville bruge dem på min veninde, som går igennem en utrolig svær tid! Lidt skolykke fortjener hun virkelig <3

 • Uh hvor kunne det være fedt… Det skulle jo bruges i selv samme Paw sko i Hørsholm med min 1 årige søn og 4 årige datter 🙂

 • Jeg vil bruge det på mine to børn på 7 og 9 år – vi skal til at købe vinter støvler og 1 stk lækkert gavekort + god service ville da være fantastisk 🤗

 • Mig sæææælv! Har brugt alt for mange penge på min datter der nu er 4 måneder så nu er det sq snart mors tur. 😊

 • Jeg ville bruge gavekortet på mine piger. Den ene skal snart have sine første sko og de kunne nemt ende med at blive købt i PAW-sko, hvor vi også købte de første til den ældste.

 • De 1000 kr. ville jeg selvfølgelig bruge på vores lille Niels, der også snart skal til at have sine første futter 😊

 • Jeg nok bruge dem på mig selv. Min datter har allerede fået dyre ecco vinterstøvler, så nu må det være mors tur 😅🤞

 • Vil være lidt ego og sige at så vil jeg bruge dem på mig selv.
  Trænger for vildt til et par vinterstøvler og både min mand og jeg er arbejdsløse pt, så det er lidt stramt det hele !!
  Og begynder snart at fryse fødderne!!

 • Jeg vil bruge gavekortet på fine sko til min datter på 16 mrd Olivia. Hun har vokset så meget over de sidste par måneder at hendes sko ikke længere er de fine bundgård med flotte detaljer – derimod praktiske støvler til vuggestuen. Dog går Moderen og plotter at købe nogle fine Bundgaard sko med glimmer og hele molevitten! Rigtige
  tøsesko!😜

 • Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg bruge det på min søn, som er et par uger ældre end din Elise. Han er netop på det stadie, hvor en lille prewalker ville gøre ham godt af og til ☺️

 • Ih det vil jeg gerne vinde! Min dejlige datter bliver 10 måneder i morgen og skal starte i pasning i uge 43 – så jeg ville bruge gavekortet til et par prewalkers til hende 😃 🙏🏻 og jeg har mega meget brug for en god vejledning til det køb, så vil ikke købe skoene online 🙈 såfremt der er penge tilbage, så vil jeg finde et par flade støvler til mig selv – men altså, datterens behov først ❤️

 • Gavekortet kunne passende gå til min datters første sko og så måske også et tilskud til vinterstøvler til mig 😁😍🤗

 • Jeg ville dele gavekortet med min søn, som er en uge ældre end din Elise – vi kunne begge godt bruge et par nye sko til vinteren 👏🏻

 • Jeg vil bruge gavekortet på vinterstøvler til min datter. Jeg er helt enig sko er os en ting jeg køber i fysisk butik med min datter hver gang! Ingen netshopping når det gælder sko 😅

 • Jeg vil bruge dem på min søn, der snart fylder et år, og helt sikkert får bruge for gode prewalkers 🤞🏻

 • Det fortjener jeg selv 😀 med en kandidatuddannelse der skal tages og et krævende studiejob ved siden af, løber jeg hurtigt for tiden. Så jeg fortjener lidt forkælelse 😀

 • Jeg ville bruge dem på mig selv 😁 jeg har sagt mit job op for at passe vores søn hjemme, hvilket resulterer i en del sparepunkter herunder morsko! 😅

 • Jeg ville helt klart bruge dem på min søn på 8 mdr, da jeg er på SU, og jeg drømmer om et par lækre Bundgaard prewalkers 😍

 • Jeg ville bruge gavekortet på at købe de først par rigtige sko til min datter. Hun tager snart sine første skridt, så jeg tænker et par vinterstøvler er oplagt inden så længe. 🤞🏻🙏🏻

 • Min datter mangler ikke sko, tværtimod 😜 Men hendes mor render rundt i slidte sko der er 3-4 år gamle 🙈 så jeg ville bruge dem på mig selv! 🤞🏻

 • Jeg vil bruge gavekortet på min søn, der også snart får brug for et par pre-walkers, så han har nogle gode sko, når han rejser sig op og tager de første skridt 😊 og fedt med de gode råd! Nu vil jeg helt sikkert også drible ned i den lokale og få styr på fodtøjet til ham 🙌🏼

 • Jeg vil bruge gavekortet på min datter. Hun fylder 11 måneder d. 01 november og skal samme dage starte i vuggestue. Så et par små Pre walkers kunne ikke være en bedre præmie og god start på institutions tid. Tak for en god guide!

 • Mine to piger på 10 mdr er ved at være klar til deres første sko, så hvis jeg er den heldige skal gavekortet bruges på dem👯‍♀️

 • Jeg ville bruge gavekortet på mit lille gudbarn, der godt kan lide seje sko som sin kusines; så måske det bliver til et par lækre Angulus 😉

 • Jeg ville bruge gavekortet på at få købt nogle sko til min datter, det vil i så fald også være hendes allerførste par sko. Vi kører barfodet stil, men det er efterhånden ved at blive lidt koldt 😉

 • Min datter blev i sidste uge udstyret med gode støvler til efteråret, så hvis jeg vandt ville det være min tur. Jeg mangler nogle pæne og rare støvler som fungerer til bilturen om morgenen. Det må kunne findes i PAW 🙌🏼

 • Jeg ville bruge gavekortet på det første par rigtige sko til min søn, Axel. Han har for nyligt fået første par prewalkers, der ligner Elises meget, bare lidt mindre lyserøde 😀

 • Min nevø Alfredo – fordi hans mor er studerende og hans far arbejder hårdt på at tjene nok penge til at købe et hus!

 • Jeg vil bruge gavekortet på et par fine, varme vintersko til min datter, som kun er et par uger yngre end Elise ☺️

 • Ville købe nye sko til min søn på halvandet, som vokser helt vildt hurtigt, og derfor kræver nye sko oftere end hver tredje måned 🙈

 • Jeg vilke bruge gavekortet på mig selv, og på at købe et par Dr. Martens støvler med for, så jeg har et par varme støvler, når jeg skal ud og gå med hunden og som også er smarte og fede til hver dag 😊!

 • Jeg ville bruge gavekortet på stortset samme sko, som Elise har fået. Min datter Clara bliver 1 år den 21/10 og starter i vuggestue 1/11. Hun skal også have et par gode prewalkers – har endnu ikke taget sine første skridt.
  Så vi er lige “bagefter” jer 😊

 • Jeg vil også snart kunne forkæle min lille pige på otte måneder med hendes første par sko! (…måske der er en lille rest så mor her også kan forkæle sig selv?!)

 • Mangler sko til den mindste og hjemmesko til begge børn 💪😍 det ville da hjælpe noget med et gavekort på 1000 kr 👌💕

 • Mangler sko til den mindste og hjemmesko til begge børn 💪😍 det ville da hjælpe noget med et gavekor

 • Jeg ville helt klart bruge dem på min lille dreng, som også snart skal i vuggestue, hans første begynder sko bliver også en lækker sag fra Bundgård ! ☺️👟

 • Ja, jeg vil dele dem med min søster. Jeg kunne få et par sko til mig selv, og hun kunne få et par til baby (min kommende nevø/niece) i maven 🤩

 • Jeg vil bruge det på mig selv! Fødte min datter for 2 mdr siden og jeg er vokset ud af næsten samtlige af mine sko x)

 • Jeg ville dele gavekortet med min mor og få os en rigtig hyggelig shoppetur ud af det. Sidst jeg tog hende med ud i Aarhus begyndte hun næsten at græde af glæde, den søde kvinde <3

 • Mig selv! 😜 Jeg har ikke købt sko i en evighed, fordi min økonomi er temmelig stram, da jeg er kandidatstuderende og ikke får SU længere 😊

 • Jeg vil bruge gavekortet på et par nye sko til mig , efter end graviditet, som siden maj har forgået i birkenstock og jeg har først taget de gamle sko i brug i går – av de kunne godt bruge en størrelse ekstra 😋

 • Jeg ville bruge det til min søn, han er lige på nippet til at gå. Men som dig vil jeg også gerne prøve og købe dem fysisk når nu det er hans første sko ❤️

 • Jeg vil bruge gavekortet på min teenage-søn. Han render rundt i et par (engang så) hvide, komplet smadrede sneakers, og nægter kategorisk at tage andre sko på! Det ser jo herrens ud.
  Men hvis der nu er (næsten) frit valg på alle skohylder, kan det måske lade sig gøre at finde nogle, som han vil gå i?! 😏

 • Jeg vil bruge dem på min snart 6 mdr gamle søn, som er begyndt at kravle og rejse sig op ved diverse små ting, så et par sko om ikke så længe er nok på sin plads🙈

 • Jeg ville bruge dem på mig selv 🙈 Jeg har ingen børn, men mangler virkelig et par gode vinterstøvler.

 • Jeg står i præcis samme situation som dig, med en lille dreng, der skal starte i dagpleje lige om lidt. Han går næsten, og derfor vil pengene blive brugt på hans første par sko😊

 • Mine børn 🙂 Nok især de to “store”, men hende på otte måneder skal nok også snart tik at have nogle små sko 😉

 • Jeg vil forkæle min gudsøn, som fylder 2 år i næste måned (og vokser med lynets hast), og mon ikke også der kunne blive til et par støvler til mig selv😉

 • Min søde veninde og hendes kæreste har en lille pige på 1/2 år. Lige om lidt starter hendes forældre begge to på studie, så der bliver ikke mange penge at rutte med. Jeg ville forære dem og lille Karla gavekortet 🙂

 • Jeg ville bruge gavekortet på min 2 årige søn. Han har spastisk lammelse og slider derfor sine sko i løbet af få måneder, idet han slæber den ene fod efter sig. Så fodtøj er en større udgift her hos os.

 • Gavekortet skal helt klart bruges på min søn på 1 år, som også inden længe tager sine første skridt 🤞🏼😊🤞🏼

 • Sikke en lækker konkurrence! Hvis jeg vinder vil jeg altså bruge gavekortet på mig selv. Som studerende er 1000 kr. til sko en stor luksus 🙂

 • Jeg ville bruge gavekortet på de første sko til min Annika som fylder 1 år om 10 dage, samt nogle termostøvler til storesøster på knap 5 😍🤞👌

 • Jeg ville elske at vinde gavekortet til min datter på 1,5. Synes hun vokser ud af sine sko hele tiden – så det ville simpelthen være så dejligt 😍

 • På mig selv og min dreng👏🏻 Ville være så dejligt med gavekort til at købe lækre vinterstøvler😍

 • Mega oplagt til min lille starut, der er liiige ved at tage sine første skridt! Vi venter i spænding og kunne da sagtens bruge ventetiden på at købe sko til ham 🙂

 • De hjemmesko er så gode! Kender dem fra min tid i vuggestue som medhjælper. Jeg vil bruge gavekortet til mig selv, da jeg som gravid er vokset ud af mine elskede vinterstøvler fra sidste år.

 • Jeg vil bruge gavekortet på et par prewalkers til min søn Sigurd, der er 8,5mdr og nok også snart begynder at gå langs alle ting. Prewalkers er så gode til at starte med men vi har kun et par lyserøde fra storesøster og det synes jeg måske er lige en tand for piget til vores dreng.

 • Super brugbart indlæg! Helt perfekt for en som mig der inden længe skal ud og købe min datters første par sko – så selvfølgelig vil jeg rigtig gerne vinde et gavekort til hende

 • Jeg ville bruge gavekortet på min søn på halvandet, som mangler et par gode vinterstøvler 🤞🏻😊

 • Skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg bruge gavekortet på min datter, Ellen, som lige har lært at gå😁

 • Fine billeder 😍
  Skulle jeg være den heldige vinder, vil jeg bruge pengene på sko til både mig og min lille søn Hugo. Han bliver snart 2 og er en ægte vildvasse, så han kunne godt bruge et par gode seje varme og vandtætte støvler ❤️

 • Jeg ville bruge det på min søn Aleksander som lige er fyldt et år.. vi skal have investeret i et par sko og jeg har kigget meget på præcis samme model som du har købt til Elise! 😃😃👍

 • Ej, en god konkurrence! Gavekortet skal bruges til min datter Augusta fra februar’18, og ligeledes til begynder sko når hun skal starte i vuggestue ❤️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top