Du læser nu
#onsdagsønskelisten – efterårspaletten, blød strik og perledrys..

#onsdagsønskelisten – efterårspaletten, blød strik og perledrys..

#onsdagsønskelisterne har holdt fri et stykke tid, men nu måtte det altså være – hér er nogle af de sager jeg enten allerede har klikket hjem eller har på ønskelisten lige nu. Jeg drømmer om lidt lavere temperaturer, så vi for alvor kan komme igang med blød strik og fine frakker og jakker… Og om at mit barn snart starter i vuggestue, så jeg lidt oftere kan gå i høje hæle (men ikke for høje – life’s too short…), øreringe og andre smarte sager, der virker lidt overkill, når man triller rundt i den lokale skov eller er til babyrytmik;)

Jeg drømmer om momjeans med ankelkig, parret med pæne sko, blød strik og – ditto – jakker. Og en strikkjole går ej heller forgæves hos mig;)

 1. Lys strik – jeg har tusind i forvejen, but I can’t help myself…
 2. Fine øreringe på budget
 3. En klassisk camelfrakke – can’t go wrong..
 4. En oversize dobbeltradet blazer i uld fra Monki
 5. En oversize karryfarvet strikkjole
 6. Slim sorte momjeans i pæn vask
 7. Hårbøjle med perler – lidt en skør idé jeg har fået mig. Uklart om det vil fungere i praksis. I’ll keep you posted!
 8. Skjorten var ved at dø af grin, da den her landede på dørtrinnet forleden – jeg, derimod, er begejstret.
 9. Singbacks med hverdagsvenlig hæl
 10. Den her har jeg vist nok vist frem allerede – men den er så nice og jeg lever i den. Fra Monki. Iøvrigt og hvis det er – jeg har en ekstra i str L, hvis nogen vil overtage (#longstory).
 11. Jeg er ved at spare sammen til et par klassiske Hangisi’er fra Manolo Blahnik. Jeg ville gerne have haft et par til mit bryllup, men Skjorten synes virkelig ikke de er pæne, så jeg droppede det lige til den occasion.
 Kommentarer (6)
  • Godt spørgsmål – jeg fandt denne lille definition: “High waist, long back pockets, and baggy fit around the zipper and leg area.”. Men ja – højtaljede og med et løsere fit uden stretch. Typisk ‘ankellange’. 🙂

 • Åh, de der Manolo’er står virkelig også på min drømme-sko-liste. De er simpelthen så smukke! 😍 Tak for lige at minde mig om dem, tsk tsk. 😜🙈

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top