Du læser nu
Mor ska’ u’ – og vinderen af gavekortet på 1000kr.

Mor ska’ u’ – og vinderen af gavekortet på 1000kr.

Ja altså, I må ved den gode grød ikke spørge mig, hvorfor jeg står der og ser så sur ud ovenfor – billedet er fra igår, hvor det både var fredag OG solskin, og der var – med andre ord – altså ikke ret møj’ at være den mindste smule vred over;) Hvis jeg skal være helt ærlig, var det vist noget med, at jeg havde så travlt med at koncentrere mig om at lade være med at falde på brostenene iført høje hæle, at jeg blev angrebet af et vaskeægte tilfælde af ‘resting bitch face’ 😉

Og speaking of – har I lige set mine nye smarte ankelstøvler. “Jeg vil gerne bede om noget, der er smart! Og ikke mor-agtigt!”, sagde jeg til den venlige dame i Paw SKO i Hørsholm Hovedgade efter vi havde haft travlt med at finde sko til Elise… For det måtte vel kun være en slags fair, at jeg også fik mig et par flotte sko, når nu mit barn gjorde. Ik’?! Omend det ikke skal være nogen hemmelighed, at min datters garderobe allerede har givet min baghjul;)

Og da ekspedienten kom med disse, var jeg ikke et sekund i tvivl – haps. De røg med hjem. De er i sort ruskind, hælen er walkable og de får mig til at føle mig edder smart. Mærket hedder Copenhagen Shoes og modellen hedder Sus. Det er en oplagt workwear-sko for alle jer kontorrotter, der læser med;) Pæn til både slacks og med sorte tætte strømper til kjoler. Og hælen er ikke højere end, at man kan holde ud at have dem på en hel dag på kontoret eller have dem på, når man cykler til og fra job (eller møder)… En virkelig god efterårsstøvle til damer med fart på:)

Jeg regner således også med, at iføre mig disse, når jeg i aften skal ud. En tur på LoJo’s Social med to veninder. Med Kystbanen og hele muletjavsen for forstadsmødrene ska’ u’. Og have drinks. Mange af dem, tak. En del af mig, håber at vi havner på #clubben. En anden del af mig, har ikke sovet i en uge, fordi Elise har mellemørebetændelse. Så vi må lige se, hvor den lander, haha 😉

Resten af weekenden skal bruges på praktiske ting og familiehygge. Jeg skal ud og rejse i næste uge – på pressetur. Og kan altså se frem til hele 2 nætter i en hotelseng OG godt selskab. Gastronomi og diamanter er temaet, men destinationen får I først senere på ugen;) Jeg GLÆDER mig. Helt vildt. Men skal altså lige nå at pakke inden. Både til mig (blandt andet støvlerne her), men også til Elise, der skal på sleepover hos farmor&farfar (og have farmors frikadeller, og en tur i Zoo, og op og ned af Gl Kongevej og hilse på hele verden, og til bageren og få en croissant og en tebolle med farfar og ca. samtlige af hendes øvrige favoritbeskæftigelser…

Så altså – hvis nogen af jer, der holder til på Frederiksberg, render ind i en lille dame, der gerne vil vinke til alle hun ruller forbi, så er det Elise;)). Og så drømmer jeg om at slæbe min lille familie på en gåtur på søndag. Jo. Hurra for weekend<3

Og sidst, men så absolut ikke mindst – jeg har lovet at finde vinderen af gavekortet på 1000kr til Paw SKO og jeg har haft den helt store hat fremme og trak Caroline op af hatten – jeg har sendt dig en mail. Tusind tak til alle jer der deltog – virkelig. Jeg gad så godt, have sendt jer allesammen et gavekort<3

Fotos: HoneyStudio

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top