Du læser nu
DIY: Print-selv julekort (gratis download)..

DIY: Print-selv julekort (gratis download)..

Jeg er klar over, at der altså er lidt tid til det er jul, men i år har jeg sat mig for, at være typen der sender julekort – ikke mindst fordi jeg synes det er så god stil, og jeg gider godt være sådan et menneske, der har overskud til den slags…

Derfor har jeg været igang med at lave nogle forskellige julekort, som I også kan downloade og printe selv – det kræver ikke andet end nogle lidt tykkere kort (jeg har købt mine i Bog&Idé) og så en printer (min er en HP ENVY Photo 7134). I finder julekortene længere nede i indlægget <3

Tanken er at jeg vil vedlægge nogle billeder af Elise til især hendes older, som ikke ser hende så tit.. Men også til bedsteforældrene, der stadig foretrækker papirbilleder frem for de digitale..

Det forstår jeg sådan set godt – jeg tjekkede lige min camera roll på telefonen og jeg har intet mindre end 17.000 billeder derpå… Så åndssvagt – dem får man jo aldrig rigtigt glæde af.. Og tænk, hvis man en dag mistede dem allesammen. Gisp. Derfor prøver jeg løbende at få printet nogle billeder af Elise og sat dem ind i den her – i nogle perioder har jeg mere succes end andre, men sådan er det jo. For at facilitere processen har jeg a l t i d fotopapir på lager og så er vi tilmeldt det automatiske blækabonnement HP Instant Ink, som bliver leveret direkte til døren og sikrer at vi aldrig løber tør for blækpatroner. Min printer er iøvrigt en HP ENVY Photo 7134, og jeg har tidligere brugt dens forgænger til at lave de barnedåbsinvitationer jeg viste frem her – og en hel masse halløj til vores bryllup (skilte, menuer, programmer og what not).

Jeg ved godt, det er virkelig tidligt at gå igang med den slags, men jeg tænkte, at hvis I der sidder derude på den anden side skulle have en chance for også at nå at få printet og sendt inden jul, så måtte vi hellere komme igang nu 🙂 Det overrasker nok heller ikke, at jeg allerede har været igang med at købe årets første skøre julekugler… We’ll get back to that;)

Oooog så blev det altså også til en lille video fra julekontoret, fordi jeg hygger mig sådan med de videoer dér – den er kortere end jeg plejer, men jeg tænkte, at I måske var flere der kunne overskue en lille hurtig sag 🙂

I kan downloade kortene her:

 

 Kommentarer (13)
 • Hej Christine
  Det er simpelthen nogle super fine kort du har lagt op her til download og print. Jeg kan dog ikke få det til at virke med download. Kan du hjælpe på nogen måde? Gerne med link a la det du har lavet længere oppe, bare til kortet med Happy Holidays. Vil så gerne glæde mine kolleger igen i år, da vi stadig arbejder hjemmefra.
  Julehilsner
  Laila

 • Hej
  Har problemer med at downloade dine fine julekort. Hver gang jeg trykker på et af dem, så kommer jeg om på din forside. Hjælp

 • Jeg er meget interesseret i dit julekort “juletræ “, fra sidste år, men det er beskåret i top og bund. Kan du give det op i fuld størrelse!! På forhånd tak. Venligst Grete Aarup

 • Super flotte kort!
  Må jeg spørge hvordan du laver dem i Photoshop? Har du selv tegnet, scannet ind.. eller hvordan? 😊

  • Lidt af det hele 🙂

   Noget har jeg selv tegnet og scannet, andet har jeg købt som elementer på creativemarket.com – og resten er lavet med pensler i photoshop.

   kh

 • Må jeg spørge hvor du plejer at købe dine velcrostrips til billedeophæng fra 3M? Hvor mange skal der bruges pr. billede? Og ved du om de kan bruges på savsmuldstapet? 🙂

  • Jeg har købt dem på Amazon UK og antallet afhænger i høj grad af både hvilken størrelse strips og hvilken størrelse billede der skal hænges op 🙂

   Jeg har ikke selv erfaring med savsmuldstapet, så jeg ved det ikke desværre!

 • Hvor er du sød i den video: jeg elsker også at jule, men jeg er da slet ikke så kreativ med de kort som dig 🙂 De er virkelig flotte!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top