Du læser nu
November-listen – 10 ting jeg håber og planlægger…

November-listen – 10 ting jeg håber og planlægger…

Jeg er klar over, at det er for tidligt, at komme med’en. November-listen. Men ser I – i oktober glippede det. Starten af måneden fløj afsted med bryllupsdag, fødselsdag og jeg ved ikke hvad. Og nu er det pludselig d. 27 og den er stadig ikke blevet forfattet. Så derfor tyvstarter jeg altså på november, og hermed altså månedens fortsæt, håb, planer og lidt til….

Elise skal starte i vuggestue… Og det har flere konsekvenser. Jeg håber, at det vil være dejligt for hende. Jeg synes det sværeste lige nu (og det kommer jeg tilbage til i et af mine “Det sværeste ved at være mor”-indlæg) er at aktivere hende. Være sjov. Vi piler afsted på udflugter og forsøger at komme så meget ud som muligt – men de fedeste dage for hende, er klart dem, hvor hun leger med andre børn. På playdates, på biblioteket, i legeland.

Få skabt mig nogle gode arbejdsrytmer og rutiner… Jeg skal for første gang nogensinde være 100% herre over egen arbejdstid. Selv prioritere i projekterne og selv finde den rigtige rytme og balance. Jeg glæder mig helt vildt. Og til at hjælpe mig, har de søde piger fra Atelier Århus sendt mig 2019-kalenderen. Den skal være mit overblik – og det er altså også den I ser på billedet her ovenfor.

Komme en tur i svømmehallen… Det var Emma, der mindede mig om det for et par dage siden. At komme i svømmehallen – og i sauna. Det vil jeg gerne gøre til en fast ting et par gange om måneden. Elise skal gå i vuggestue lige ved siden af den lokale svømmehal, så det er helt oplagt. En rolig start på arbejdsdagen, og at blive varmet godt igennem på kolde vintermorgener.

Starte med at jule… Jeg er jo egentlig allerede tyvstartet lidt. Men jeg elsker jul og endda blevet spurgt om jeg vil lægge hus til en julereportage. Der skal laves dørkrans, sættes lys op, laves adventskrans og hænges pyntegrønt over pejsen. Og mange andre vidunderligt rare ting.

Have kvalitetstid med Pix&Nix… Noget af det hårdeste ved at være blevet mor, er at det har været svært at være ligså meget faster, som jeg var inden. Det har været lidt sløjt med sleepovers, bif-ture, pasning og mange af de andre hyggelige ting, jeg plejede at lave med min nevø og niece. Men nu er Elise så stor at overskuddet er ved at være retur – og jeg lægger ud med at tage de to små kegler med til gallepræmiere på en ny julefilm i næste weekend. Jeg glæder mig nok mere end dem<3

Komme i fitnesscenter… Endnu en ting, jeg har skubbet foran mig, fordi ‘mig’ blev sidst i prioriterings rækkefølgen efter Elise, Skjorten, blog, business, bogskrivning, housekeeping, veninder og familie. Der har ikke være tid til ‘mig’. Udover en frisørtid eller lignende nu og da.. Men når Elise starter i vuggestue er historien en anden, og jeg vil så gerne komme forbi fitnesscentret et par gange om ugen igen. Jeg savner det virkelig.

Lave den her salat til frokost… Hvis ikke I følger Signe fra A Million Miles allerede, så skal I altså gøre det. Hun så dygtig og så sød.

Få styr på nogle af de bunker der har hobet sig op… Jeg var lidt inde på det i det her indlæg, det med rod. Det generer mig, men jeg har måttet lære at leve med det i løbet af det sidste år. Nu håber jeg endelig på at kunne komme til bunds i nogle af de mange bunker, der har hobet sig op. Få ryddet op i skuffer og skabet og organiseret. Jeg hader rod. Det larmer i mit hovede. Virkelig.

Lave Thanksgiving Dinner til min mand… Jeg elsker alle de amerikanske højtider (og har helt absolut være american i et tidligere liv), så selvfølgelig elsker jeg også Thanksgiving. I flere år holdt vi Thanksgiving i New York, men sidste år blev det ikke til ret møj kalkun. Det skal der laves om på i år. Jeg vil lave både kalkun, mashed potatoes, sweet potato casserole og gravy til min madglade mand.

Udgive en bog… Og sidst men ikke mindst – d. 30/11 udkommer “BRYLLUP – something old, something new, something…” og jeg er STOLT. Mega. Min første bog. Jeg er forfatter. Og y’know what – jeg skrev den endda mens jeg var på barsel, fordi hvad skulle jeg ellers lige lave;) Ikke alene, bevares – det har været en flot joint effort af alle konerne på trods af travle kalendre.. But still. Den er så smuk venner. Smukt illustreret, smukt opsat. Og så er der god gods i den. Jeg glæder mig sådan til at vise den frem til jer.

[BILLEDE HER]
 Kommentarer (5)
 • Vil virkelig gerne ros dig for, selvom du er blevet moder, forsat at have en interessant blog for sådan en som mig. 30 plus bosslady uden børn. Frygtede lidt, at der blev for “meget” mommy blog efter du fik Elise, men synes virkelig, at du formoder at balancere det helt perfekt.

  God søndag.

  • Tusind tak D – det er jeg SÅ glad for.

   Jeg ved godt, at jeg aldrig kommer til at kunne gøre alle tilfredse, så rettesnoren er at være så tro til mig selv og dét split, der nu er i mit irl liv mellem mor/ikke-mor. Det er dejligt, at jeg der stadig er så meget tilbage af mig selv, selvom jeg har været på barsel.

   kh

  • … skumjulemænd.. mhmm.. du fik mig til at købe min første pose, med den kommentar;)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top