Du læser nu
Min favoritter fra Asos – og en rabatkode..

Min favoritter fra Asos – og en rabatkode..

Som jeg delte på insta igår morges, så giver Asos i disse dage -15% med rabatkoden WOW15. Selv skyndte jeg mig, at se om der ikke var nogle kjoler til den kommende sæsons fester, der skulle klikkes hjem. Så en kameljakke, noget oversize strik, yndlings-jeansne og nogle pæne efterårsstøvler…

Og da jeg gik igang med kjolerne opdagede jeg, at ASOS er leveringsdygtig i mere end 5000 af slagsen. Shit mand. Jeg nåede ikke igennem. Men jeg nåede et par tusind. Og det behøver I andre måske ikke spilde jeres tid med, når nu jeg har klaret grov-sorteringen;)

Derfor altså mine favoritter. Et kurateret udvalg af ASOS enorme udvalg.

 1. Virkeligt pæne støvler i ruskind
 2. Bamsefrakke i den pæneste farve
 3. Mine yndlingsjeans i en pæn vask
 4. Festlig kappekjole – måske til nytår?
 5. Klassisk frakke i nude
 6. Flatterende snit og palietter – perfekt til fest!
 7.  Camelfrakke i klassisk snit
 8. Slingbacks i slangeskind
 9. Enkel skjortekjole med peplum
 10. Fine øreringe, som jeg har vist frem før
 11. Oversize tørklæde til at holde varmen
 12. Overknee-støvler i ruskind og til fornuftig pris
 13. Mine yndlings-jeans i en anden pæn vask
 14. Oversize strikkjole i råhvid
 15. Enhjørning-favet strik fra Gestuz 

Jo. Det er dét jeg har på listen. Er I mon faldet over noget fint?

 Kommentarer (7)
 • Er jeg den eneste der oplever at bloggen er virkelig sløv via browser på computeren? Jeg mistænker lidt at det er reklamerne, for jeg har intet problem på mobil (der er ikke ligeså mange). 🤔

  • Må jeg spørge hvilken browser du bruger? Der burde ikke være forskel og vi arbejder generelt med en virkelig hurtig load-time. Men jeg vil gerne gå videre med din feedback og tech spørger ALTID “hvilken browser, bla bla”, haha <3

  • Jeg bruger Safari. 😊 Jeg kan næsten ikke scrolle ned af et indlæg uden at den hakker. 😅

 • Hvordan er jeansene i størrelsen? Jeg har luret på dem i lang tid, men har endnu ikke vovet mig ud i at bestille dem. Efter min graviditet er maven dejlig blød og hofterne lidt bredere, så det er lidt svært med størrelserne i disse dage 😉 Når man så også er typen der virkelig ikke gider at bøvle med at sende retur, så er det lidt op ad bakke 😉
  Og så må jeg tilføje at du er så inspirerende at følge. Elsker din ærlighed og måde at skrive på, og jeg kan relatere til så meget af det du skriver omkring det at blive mor. Blev selv mor for første gang for knap 10 mdr. siden og what a ride, på godt og ondt! <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top