Du læser nu
Bidt af en gal bjørn.. Og andre strøtanker om det fallerede moderskab og vipper med buk.

Bidt af en gal bjørn.. Og andre strøtanker om det fallerede moderskab og vipper med buk.

Jeg sidder i vuggestuens personalerum. Vi er igang med indkøring, og hver gang jeg hører et barn græde, skipper mit hjerte et slag af ren og skær angst for at det er mit. At hun holder op med, at synes vuggestue er fest og ballade. At det istedet kommer til at lugte mere af svigt og andre irrationelle mor-tanker, som får gødning til at gro, af artikler om ‘adskillelseskultur’ og jeg ved snart ikke hvad.

Outfit:

Jeans – ASOS // Sko – Zara // Strik – Ganni // Frakke – H&M

Vi skal både ‘huske os selv’ og alligevel helst yde konstant hud-mod-hud-kontakt og friamning indtil barnet selv siger stop i en alder af 2, 3, 4 eller 5… Shit mand. To each their own og alt det der – det er ikke dét jeg vil blande mig i. Mere bare konstatere, at vi unægteligt har sat os selv up for failure. Dem der hjemmepasser, føler de skal forsvare sig selv. Dem der afleverer i vuggestue, føler de skal forsvare sig selv. For faen mand.

Nuvel. Det var egentlig ikke dét, det skulle handle om, omend der er rigeligt at sige om det emne;) Det var bare nærliggende, når nu jeg sidder hér med fødderne plantet i den lysegrå linoleum.

Istedet skal det handle om andre og lidt mere festlige ting – bamsefrakker, blandt andet. Som jeg aldrig havde spået, at jeg ville blive så forfalden til, set i lyset af deres lidt 70er-agtige vibe. “Der hænger en død tøjhund i entreen!”, råbte Skjorten forskrækket, da han så den første gang. Sjovt, tsk tsk. Farhumor – allerede inden Elise kan rulle med øjnene af ham. Så gør jeg det istedet… With that being said, kan jeg godt lidt se hvad han mener…

Og det skulle også handle om en anden herlighed, jeg for nylig har stiftet bekendtskab med. Lashlift. Jeg fik det gjort første gang i Miami 2008 og det var ikke nogen specielt spændende oplevelse – derfor har jeg været tøvende med at gøre det igen. Men men nu har jeg fået det gjort to gange (hos Powderroom, #notsponsored), og er allerede kæmpe fan.

Det gør kæmpe forskel for mine små stubbeagtige vipper og er noget mere vedligeholdelsesfrit end extenstions, som ellers har været en favorit i mange år – blandt andet fordi mine sarte øjne ikke bryder sig om mascara og fjernelsen heraf dag ud og dag ind. Men med lift og farve kan jeg godt tage dage uden begge dele, og tænk hvor dejligt. Ikke mindst lige i disse temperaturskiftende uger, som får min hud til at gå helt gakgak på den tørre eksemagtige måde.

Na-kd

 Kommentarer (8)
 • Lashlift absolut det bedste #momhack jeg har gjort. Nu ser jeg ikke nær så træt ud som jeg i virkeligheden er;-) De burde indføre det på barselsafsnittet.

 • Jeg har selv haft problemer med tør hud og faktisk kommet det til livs. Jeg er begyndt at drikke olie. Jeg ved det lyder ulækkert og mange kan ikke få sig selv til det, men seriøst… min eksem er forsvundet!! Bare et tip hvis det ikke allerede er afprøvet.

 • Lashextension blev heller aldrig rigtig noget for mig, omend jeg synes at det ser super fint ud på andre! Jeg kan anbefale også at bruge en eyelash conditioner, jeg har brugt den fra Revitalash og har fået virkelig lange, tykke øjenvipper og dét sammen med et lashlift – så ligner det næsten en eyelashextension, lige med undtagelse af at vipperne er mine egen 😉

  PS. Du ser henrivende ud!

  • Ah ja – jeg har brugt et vippeserum (når jeg husker det, host) den sidste måneds tid og kan se stor forskel…

   Og tak ven – jeg har en virkelig god stylist 😉

  • Selv får jeg skrappe sager på recept, som jeg supplerer med cremer med højt fedtindhold og kløestillende effekt. Det gør at jeg ikke behøver bruge receptmidlerne (med binyrebarkhormon, der helst ikke skal bruges for meget) hver eneste dag. Men det er irriterende – igår aftes kunne jeg ikke sove fordi min fuckfinger kløede så meget. Tragikomisk.

  • Hej jeg kan klart anbefale Skin cure fra mærket Dermalog, som forhandles af apoteket samt bomulds handsker fra apoteket vh.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top