Du læser nu
Inspiration til dine juleønsker… Pre-Black Friday.

Inspiration til dine juleønsker… Pre-Black Friday.

Ja, det er lidt tidligt, det er jeg klar over. Og jeg regner da også med, at dette blot er den første af et par forskellige lister med inspiration til juleønskerne. Men ser I – jeg er blevet bedt om at dele lidt inspiration inden Black Friday. “Mange køber julegaver til Black Friday nemlig”, var der én af jer der skrev. Det vidste jeg slet ikke – men jeg var for så vidt gået igang med dette indlæg og kunne således bare skyde udgivelsen lidt frem:)

Og derfor altså allerede nu – det skal, however, ikke tolkes som om jeg har nogen som helst idé om hvad der kommer på Black Friday og hvad der ikke gør. Jeg aner ingenting. Eller. Ikke mere end alle andre. Jeg tænker, at der kommer meget teknik på udsalg og udover de sager vi allerede har snakket om (Frk Edith blandt andre), så har jeg altså smidt lidt af den slags på listen…

 1. Dyson AirWrap Styler… herhjemme er vi meget begejstrede for Dyson og da jeg så den her første gang var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg måtte eje den. Den er liiiidt dyr, så det kostede også en weekend med non-stop Youtube-tutorial-watching (se fx den her) før jeg fik den bestilt… Men til sidst lykkedes det – endda med et “køb den nu bare!” i baggrunden fra en mand, der var træt af mit Youtube-binge og soundtracket af very American vloggers, der er ‘so excited’
 2. Fine øreringe fra Maanesten
 3. Juledug fra Georg Jensen Damask – fordi det ligesom er en del af grown-up-pakken at have en ordentlig dug.
 4. Kashmirstrik fra H&M*
 5. Kashmirbukser fra H&M*
 6. Oakley Flight Deck Prizm skigoggles – min absolut-favorit goggles. Så gode!
 7. Skitøj er oplagt at ønske sig til jul – selv har jeg slået til på denne ret dope anorak fra.. well.. Dope..
 8. Sage Kitchen Wizz Pro – dem der følger med på instagram har set mig snakke om den her på stories. Den er for vild.
 9. Jeg er ret forelsket i Ava fra Sofakompagniet og håber, at hun kommer på Black Friday-tilbud (.. i lys grå velour, tak… haha).
 10. Det fineste nøglevedhæng fra ByBiehl – det kan du ønske dig af ham, der har nøglen til dit hjerte;) (cheese, sorry).
 11. Lækre bløde super-stretchy skindbukser fra TGTBB
 12. Lækkert sengetøj – dette er Facet fra Georg Jensen Damask
 13. Dyson SuperSonic – føntørreren over alle føntørrere. Den står på min egen liste.

Hvad har I mon på jeres lister? If anything, endnu? Måske vi kan inspirere hinanden 🙂

 Kommentarer (11)
 • Jeg overvejer at købe en sage kitchen quizzer pro, men jeg har desværre ikke hørt/set dine stories. Er den helt fantastisk? Det er jo lidt en investering 🙂

  • Hej Bente! Vi synes vores er helt genial – den hakker og snitter og alt det andet kedelige køkken-arbejde (.. minus opvasken, selvfølgelig;)). Vi købte vores på tilbud til Black Friday og har elsket den lige siden! Den hakker 5 store løg og 3 store gulderødder på under 1 minut.

   klem

 • Hej Christine. Tak for en altid relevant blog 🙂
  Min mand og jeg vil gerne give hinanden noget læækkert sengetøj i julegave (very grown up..). Har self luret på Georg Jensen men kan du fortælle hvordan lukningen er på det? Kan næsten ikke holde ud hvis de ikke lukkes med lynlås.. :/ Sådan en dynefætter der lister sig ud hver dag er så træls. Har du erfaring med det? Hvis det er, har du måske et godt tip til noget andet lækkert sengetøj? 🙂 /Charlotte

  • Det er med bånd der skal bindes, men der er tilstrækkelige af dem til at dynen ikke lister ud! Og det er SÅlækkert at sove i 🙂

  • What Lisbet said – det lukkes med bindebånd og uden fare for vildfaren dyne. Vi synes virkelig det er lækkert at sove i. Ellers er vi også glade for vores sengetøj fra Ellos’ mere ‘highend’-linje. DEt lukkes med lynlås og er ikke damask, men i en køligere silkeblanding. Så det er også lidt hvad man er til 🙂

 • Kan du mon lokke skjorten til at dele nogle af sine julegave- og Black Friday ønsker også? 😀 Så kan jeg få lidt inspiration til mandens gaver.

 • Jeg kan ikke huske om det var her på domænet eller på Insta, men fortalte du ikke på et tidspunkt om sådan en smart håndstøvsuger med langt skaft? Jeg går nemlig og bager en baby pt, så sådan en smart støvsuger-fætter kunne snildt blive en black Friday investering herfra 🙂

 • Åh vil du ikke skrive lidt om dine usponsorerede erfaringer med dyson airwrap? Jeg overvejer så meget af købe den!

 • Vores espressomaskine er ved at nå pensionsalderen, så vi skal have os en ny. Måske blackfriday byder på et godt tilbud ellers må den på ønskesedlen eller tilskud dertil. Vi har forelsket os i Sage barista Express- er det ikke også den i har? Og hvordan har den det, var den stået af eller bare midlertid uarbejdsdygtig? 😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top